Гомно скапано. Што се замислуваш бе ти педерче едно недое*ено? Кој к*р ти е ретардиран еден? Да даде господ тие очите што ги превртуваш така да ти останат. Ненормален еден, швркнат!
Аман, заман Петко ... Дај бе зграбчи ме и џитни ме на кревет, врзи ми ги рацете, и прави ми перверзни работи .
и така значи... не ти е името така како што ми се претстави кога се запознавме МЕ ЛАЗЕШЕ и само што сакаше да ми казеш, мајка ти те издаде и ти било болно кога те нарекував со она име што го знам навистина до вчера за името, следно што ке биде, за презимето ли сега ти злато имаш еден гоооолем минус(колку тебе) и прави што ке правиш, ама уште една најмала грешка ке ја изгубам ЦЕЛАТА ДОВЕРБА во тебе, а на крајот на краиштата и ЦРВЕН КАРТОН ке заработиш, па после плачи, моли, скокај од балкон/прозорец, сечи вени, прави што ке правиш НЕМА да ми се доблизиш и АМАН ЗА АМАН престани со таа твоја љубомора,не ми е јасно врз што се заснова, само нервози правиш знаев дека не треба тебе да ти верувам од самиот почеток, и ете се показа дека е вистина(зенска интуиција)
Ми се тресат рацете додека го пишувам ова, мојот кошмар се оствари....крај на програмата! Си поигра.....ОК.... јас сум виновна, не ти..... Ќе преживеам.....иако овојпат боли повеќе од било кога
Се лутиш за безвеза, за ситница, дека си ме почекал малку, ами јас ко ќе те чекам тебе стално, де ваму де таму туку одиш негде..
Сакам да ти посветам убава песна, сакам да те гушкам и да те гледам како убаво ми лежиш на гради, сакам пак да ме чекаш со нетрпение, да ме прегрнеш најсилно и да ме носиш на раце, сакам да ми ја држиш раката а со другата да ме задеваш, сакам да гледам колку си среќен со мене, да почувствувам дека ме сакаш... ама тоа што сакам и тоа што имам не е исто. Ни соништата веќе не се она што беа. Злато, што ни се случи бе? Како успеавме од најзаљубени да станеме вакви? Како можеше да дозволиш да се претворам во ова што сега сум? Се што ми е останато од тебе е само надеж за неколку убави моменти, после се враќаме на старата песна? Мораше и ти да тргнеш по тој пат? А толку ми значиш што уствари спремна сум да живеам само од тие моменти. Жално е знам. Жално и патетично. Ама јас се трудам верувај ми, туку не те гледам тебе нешто да се ангажираш. И те молам ако навистина е така, остави ме, направи да те мразам зошто поинаку никогаш нема да можам да продолжам без тебе, остави ме зошто јас немам храброст да го направам тоа, а не ни сакам. Тебе некако сеедно ти е, само не знам како ти е убаво да ме гледаш да се мачам...Иако знам дека за се првенствено јас сум крива, ти доведе до тоа да се случи такво нешто. Знаеш што ми треба, so just do it, or don't.
Те сакам љубооооооооооооооооовввв не помислувам повеќе хихихихихихи ама нема да отидеш ти камилче мое . Сакам да те гуш гуш гуууушкаам вечееер едвај чекам
Па зарем вреди заради твојата љубомора неоснована и гордоста да изгубиме се? Еее пиле мое,во љубовта гордост нема! Кога сакаш некој се ќе направиш.Ама изгледа ти не сакаш,иначе ќе направеше нешто.Па уште и ме излажа.Да ми вратиш?За што? Дека толку години сум само со тебе и ти се предадов? Ми го кршиш срцето...Само ти замислувај си дека така одма многу повеќе од мене ќе те ценат и сакаат.Само замислувај си дека се ќе прават за тебе и ќе бидат будали ко мене,да ти ги поднесуваат сите капризи.Ти незнаеш да цениш.И што мислиш подобро ќе ти е без мене?Епа ај да видам.Свести се додека е време,после ќе е касно... И викаш јас сум ти велела да одиш кај друга?Колку си глупав.САмо барам да ми обрниш внимание,пошто ме имаш веќе,ама кога ми спомнуваш други,ќе ме изгубиш.Кога ти ми велеше оди кај други,можи поќе ќе те ценат и ќе ти одат по волтите,дали сум рекла некогаш,добро,ќе одам,ќе си најдам?НЕ! Велев дека несакам друг,дека те сакам тебе! А не како тебе,уште и да ми префрлуваш,дека јас сум ти велела да одиш кај други.Ама еден ден,можи навистина ќе ти речам,не ме интересираш веќе,слободно можиш да си најдиш друга.Само ти продолжи со тоа темпо со кое си тргнал... http://www.youtube.com/watch?v=BaLv50O5YBA
направи за мене нещо откачено Нещо диво нетипично все едно какво, но нека е различно Оооо Да полудеем тази нощ http://www.youtube.com/watch?v=yNT_-im_7Bg
Дојде од работа ми спреми појадок, ми поклони ружа, ме изнагушка, па ме испрати до козметичкиот салон , а ти се врати на работа... денешниот ден го направи неверојатен, како и целава измината недела, секој ден со тебе е ново изненадување и најголемиот поклон за мене. ТЕ САКАМ и те обожавам сонце мое, те молам никогаш да не се промениш и да останеш ваков прекрасен, најубав засекогаш.