Да шетневме после часој, не ќе е лошо? Ми требит малку да си олеснам на душава. Ми требит да ти се извинам, знам дека згрешив. Сега гледаш за што ти зборував цело време?
Дојди, ќе се распаднам пред тебе. Дојди, само ти ќе ме знаеш која сум. Дојди, ми требиш да ги бришиш солзиве кои не можам да ги запрам. Само биди во близина, гледај ме, слушај ме... „Имам многу повеќе ентузијазам во животот отколку што имам вистинска енергија. На мое возбудување постојано преземам повеќе отколку што можам да поднесам физички или емоционално, што предизвикува да се скршам на вистински предвидливи начини, во драматична исцрпеност. Ти ќе бидеш тој кој ќе биде оптоварен со работата да ме собира секогаш кога премногу ќе се деконцентрирам и ќе се распаднам. Ова ќе биде неверојатно здодевно. Се извинувам однапред. “
http://www.youtube.com/watch?v=XEu1EWKJ ... re=related When you put your arms around me I get a fever that's so hard to bear You give me fever (you give me fever) when you kiss me Fever when you hold me tight (you give me fever) Fever ... in the mornin' Fever all through the night
Мораме да расчистиме многу работи од тоа време пред секој да тргне по својот пат... Да нема нејасни, збунувачки и двосмислени нешта
Како што ти ми кажа- Добра ноќ ангелче мое, сонувај ме и мене понекогаш..ќе биде доволно, сосема доволно. И ќе пазам на тебе..