Немам веќе сили и нерви за повторување на истата работа по 100 пати, за да на крај пак ништо да не ме разбереш. Доста е од празни муабети.
Спојлер Ова е мој последен пост упатен конн тебе И така срце ти испадна полош од бившиот.За прв пат некој ме остави без зборови.Не ми е мака што имаш друга.Мака ми е тоа што се криеше и ме лажеше.Да ми се извинеше можеби ке ти простив ама вака на никаде не одиме.Ке почнам да си го живеам животот без тебе а околу мене се пријателите кои навистина ме сакаат и почитуваат за разлика од тебе.Само знајш што?Немој да ме барааш кога ке уплескаш,зошто мене повеке ке ме нема.Ти си одбра така,така и ке биде. Аридиверчи
Многу си ми изменет последнава недела те сетив по телефон а и вчера кога се видовме.Не знам оти и што ти се дешава али многу си изменет,Ги нема оние зборовие како на почетокот кога замина срце,злато душо, те сакам,ми недостигаш.Сега само што правиш,како си,ке се чуеме слушам од тебе.Дури сега почнувам да верувам дека далечината навистина си го прави своето.До кога вака не знам,али не верувам дека ке биди долго.Тешко ми е навистина али ти не разбираш ништо
You were always there for me The tender wind that carried me A light in the dark shining your love into my life You've been my inspiration Through the lies you were the truth My world is a better place because of you
И што сеа? Колку време мислеше дека ќе ми треба да дознаам се? Клошар еден. Имај си убаво мување врска што и да е со таа, од мене веќе толку.
Скаран си ти со светот поради нешто што тие не го разбираат. А не го разбираш ни ти самиот. А колку многу има во тебе. Секој пат коа ќе те видам таков, си викам ајде, барем јас го познавам и знам позади него што се крие. Ама.. секој пат кога ќе те видам таков, се прашувам Он навистина е тоа.. или ова ? Уште едно големо не знам. It's not up to me to carry your burden. And maybe.. it is time to let go.
Дечко, ајм спичлес.....ТИ, да пропуштиш утакмица на Манчестер???? Уааат??? И не какај дека не ти се вози, знам дека заради игрицата нема да се видиш со другар ти. п.с. И јас да сум на негово место, и јас ќе ти се налутам. Ајде мрш таму, од вторникот наваму само за џојстикот ти се залепени прстињата, друга намена немаат. (смајлиштомувлепувашамарнадечкото)
Зошто сите те гледаат освен јас..еве сега ми се јавија,те виделе,а јас кога ќе те видам беее??? 3 месеци,кај и да испаднам само се вртам за тебе да те видам. Ни јас самата незнам колку сакам да те видам,сега уште кога ми го спомнаа твоето име се расплакав Од се срце,се надевам дека ќе те видам вечер,оти неможам веќе вака
Пак спиеш ? Како е можено до толку бееееееее 5 саати те чекав вчера.. и после лута си ми ?? Не . Не сум ти. Нема да ти се лутам повеќе е ај ко децана доста. Ќе одиме ? Ти така рече ама после се предомисли ќе одам епа добро бе оди само нема да биде ко секогаш јас да молам оди слободно оди сам така си сакаш ок . Јас да се одморам бар еден ден од тебе , да си медитирам на раат . Само еден ден бе ама ти да речеш И после тоа пак ќе е по старо јеби га не сум доволно јака како што се силев Леле само да пројдат неделиве и да си се одмориме како што е ред..
Имам муабет со тебе,немој да мислиш се така ќе помини...Биди сериозен ко ќе треба,а не ко ќе не треба. You miss me huh?
Ајде, уште денес, ќе преживееш Мило мое. Идната сабота ќе бидеме како смрдле и мачката, нема да те пуштам од раце. Ти не обидувај се да бегаш, нема да успееш! Па, почна да ми недостасуваш. Знаеш ти што е цел месец да не те видам?!
-подмолна машка скорпио(алијас претседателе наш насушен :lol) имаш девојка ама изгледа дека не ти е доволна една (а оваа е плавуша) се нешто околу мене се врткаш, мислам што ти е филмот кога ме праша дали сама ке доагам на конференцијата ти реков да оти другарка ми е болна, а брат ми има колоквиуми(нели сесија) незначи дека немам јас никој во зивотов(незнам како ти изгледам, мозеби премногу мирна и тивка па си викаш оваа ке ја заведувам, па што ми е гајле)ама не ме познаваш доволно, па така да и сватив дека партискиве активности, состаноци, глупости, ме исцрпуваат тотал, па затоа ке кликнам пауза некои 2-3 месеци, и ке се обидам да си го сменам зивотот во позитивна смисла а ако ме послузи срека да се вработам, би било супер, ДА ПОКАЗАМ И ДОКАЗАМ дека и јас сум некој во овој зивот, пред тебе и пред сите, иако знаеш дека сум апсолвент и дека барам работа, и дека не очекувам од партијата да ми помогне, за после да ме врти како сака, и да бидам уште еден нејзин потрчко до сега двајца претседатели имав мозност да запознаам, и двајцата сте толку слични, а сепак толку различни-едниот избувлив, а ти така смирен и фин, арно вели мајка ми пази се од овој, и ке се пазам и тоа како од ваков подмолен скот уште ми се доблизи пред сите кога чекавме превоз до Борис Трајковски и немаче храброст рака да прозиш леле кретен, ама јас имав хехе па култура, пред се
Ооооо не можам да си поверувам што ми се случува. Никогаш не ми било вака, никогаш не ме дрмале толку силни чувства. Не сакам да ми биди вака. Си ја сакам назад мојата контрола и стабилност, не сакам да се препуштам Немој, немој да ме зафркниш.