Кога би можела да ти кажам остро НЕ, што ќе се исплашиш од тоа не и никогаш повеќе нема да се појавиш во мојот живот! Кога најмногу заслужуваш да те оставам, тогаш си ми најпотребен! Не може вака да биде и нема да биде да си знаеш! Нема ти да си играш мајтап со мене и кога и да сакаш да ме имаш. Научи се на памет веќе еднаш и засекогаш нека биде тоа. Не можам јас цели 2 години да те учам како да се однесувам. И да многу ми смета тоа што не знаеш да заштедиш ни еден денар. Што ако некој ден се омажам за тебе? Каков маж ќе бидиш кога не знаеш да штедиш пари? А што мислиш ќе биде како сега што е нели? Мама и тато ќе даваат пари за ти да ги испиеш тие пари! Не дечко си се излажал. Имаш 19 години и не можат повеќе да те издржуваат твоите родители и да знаеш во право е мајка ти што постојано ти црка за тоа! И тоа што не си ми купил поклон уште не сум го заборавила. Немој да мислиш дека тоа така лесно се заборава! Можеш да одделиш 100 денари и наместо цигари и едно кафе можеш да ми купиш нешто на мене. Па у пи*ку ма*ер веќе од тебе(се извинувам на вулгарноста)! Ете така да знаеш. И вечер ќе си излезам и ќе си поминам најубаво БЕЗ ТЕБЕ! Нема да ти дозволам да ми ја уништиш вечерта.
Понекогаш ептен се нервирам зошто сме комшии ... и да прднам мајко му стара ќе ме слушнеш до кај тебе ... се шалам ... обожавам што сме блиску еден до друг, ама еве периодов како се погоди секој ден сме заедно цело време, и пу пу секој ден ни е убаво. Не, ќе се скараме кај и да е ако ја затераме уште некој ден вака, се знаеме како функционираме, а вака неееееее ... и мене ќе ми смучи, и теми за разговор ќе снема, и тебе ќе ти се смучи ... и се по ред. Ќе олабавиме малку некој ден ... чисто да видиме колку си недостигаме кога не сме заедно ... за да остане магијата и да не се скараме ... до пред 10 дена се каравме ... аман малку дерман нека има марфи или кој и да е. Има време во брак кога ќе бидеме да бидеме по цел ден заедно Не дека ми смета да сум 24 саати со тебе ама страв ми е ... за ситница ќе се зарчкаме. Ајт мил мој те сакам.
Од каде да започнам? Од полните усни и твоето дишење? Од женствениот парфем и тенкото гласче? Или можеби од погледот, како срна? Ма нечемо мала ми тако, тие игрички со друг ... И добро е што не почна да ми се правдаш како ти не си лесна женска.. Покажа дека знаеш да уживаш без да ја тупиш на крај.. Видимо се кад се видимо...
Ок ја сфаќам дека сакаш да си прајш муабет со мене и слично . И ЈА САКАМ АМа за фудбал ли бе????? Арно сеа ти текна да менуваш теми хахаха ке си поцркав уше малку од твојон монолог
Јас калинка? Со калинката по глава! Оти не сум јас петгодишно детенце, дадеш му лижавче и мирно седе. Јас ќе се карам оти да тепам не можам!
Прекраснотии ... цела вечер. Ма прекрасен си ти, целиот! Те сакам! http://www.youtube.com/watch?v=CHekNnySAfM
Прекрасна вечер,како и сите други со моето бубу Искам те бе, дебелко мое ! Фала ти што си секогаш со мене за се
“сАКАМ да ти кажам дека ми се свиѓааааш онака најмногу на цел свет ... Мислам не не цел свет Онака до горе до нееееебоооо“ .... И да, сакаш да ми бидеш дечко ? хахахаххахахахаха Време е да спиемо нели ?
Сеуште сум насмеана бидејќи те видов....малце срамежлив беше,па другариве твои требаше да не задрат за да ми прозбориш...ако, мене и овие неколку реда мубает ми беа доволни,јас и со малце се задоволувам...инаку знаеш,пред тоа бев во едне кафич и шанкерот многу ме потсеќаше на тебе,па очите не ги тргнав од него....те сакам Спојлер Не бе,те лажам какво сакање,само онака го пишав тоа
Незнам поќе шо да речам, можи згрешив,ама луѓе сме грешиме, знам дека ми простуваш многу пати. Крива сум.