Пробав да ти ги откријам своите чувства за да сфатиш колку ми значиш но забележав дека тоа ти пречи и те оддалечува од мене па затоа почнав да се повлекувам .... сега моите постапки ќе те наведат да помислиш спротивно , Спојлер те сакам иако не заслужуваш ...ме лажеше ,не беше искрен ,ме повреди ...не ме почитуваше ,за целото тоа време додека ми ги кажуваше лагите и изговорите мислеше дека ти верував ?не не ти верував, знаев дека нешто се крие зад сето тоа за волја на вистината за брзо време утврдив за што се работи...знам дека сега кога веќе нема да те барам ,кога нема да се гледаме ќе сфатиш кој всушност вреди да биде покрај тебе...
Е неможам и неможам да те дефинирам жими мајка. А се трудам верувај. Дај малку отвори се и кажи тоа што имаш да го кажиш.
Сакаш до крај да ме растргнеш м ? Тоа ти е планот ? Тоа ти е целта ? Епа иако не си свесен за тоа ти успева , се ти успева. Не знаеш дека секој ден се повеќе и повеќе ме разочаруваш не знам каде да се обратам , немам никој повеќе тотално сум разочарана од тебе воопшто не се замараш бе не ти чуе како ми е мене бре . ФАЛА ТИ
Da li znaš kada sam nervozna? Ne. Da li mi pošalješ poruku da bi mi pokazao da ti nedostajem? Ne. Da li sam ti najlepša u trenerci, patikama? Ne. Da li znaš koliko njih sam odbila zbog tebe? Ne. Da li znaš kad me nešto boli? Ne. Da li mi poželiš dobro jutro čim se probudiš? Ne. Da li se iscimaš na kraj grada da me vidiš na minut? Ne. Da li si svestan koliko se trudim za sve? Ne. Da li ću ti nedostajati kad odem zbog svega ovoga? O, DA, HOĆU!!! Eте од денес па натаму ќе бидам ваква па ќе видиме кого повеќе ќе го боли. Се борев за нашата врска со сите сили, паднував, станував и се тоа САМА! А ти си свиркаше и не ти беше гајле ништо. И сега ни да се јавиш ни ништо. Ако, јас завршив со тебе ама ти не си завршил со мене. Ќе дојде и моето време срцка, ќе биде и тоа еден ден. Те мразам!
Здраво нова љубави ! Полека ми се пикаш во кожа но тоа нема да го дознаеш никогаш Нека биде вака,подобро е.
Знам дека пак ме погледнуваш, онака скришум и срамежливо - те приметив! Дај немој да глумиш фуфа и нападни на домашен терен, додека не те претрка некој друК!
http://www.youtube.com/watch?v=pY9b6jgbNyc And I will try to fix you ... Slowly, bit by bit ... But I'll try, you have my pinky promise.
Се повеќе и повеќе свакам дека си прекрасен човек. Му благодарам на Господ што повторно те врати кај мене. Особено денес кога ми ги отвори очите сватив дека се интересираш се повеќе и повеќе за мене...
ЕЕЕЕЕЕЕееееееееееееееееее значи баш ми е гајле ако не се јавуваш и јас поќе не ти се јавувам....дете кога ке научиш да си стојш на зборот