Добро дали си свесен од кога те немам видено. Збеснувам. Како мало дете што не му ја купиле омилената играчка. Следна фаза е онаа кога ќе одам во ќошот со луто, слатко фациче и солзи на очињата. Ми фалиш. Ептен. Скроз. Фкрај. Најпренајмногу.
Со шо заслужив јас за ти вака да се понашаш?? Ах бе, разгален сии, зато вака прајш.. Иди упм, јас да си го уништувам животот за тебе? НЕ фала. Заврши времето ко се труев со диазепами, заради нискиот притисок, главоболките и сл. ЗАВРШИ. Ти ќе уживаш таму, јас тука ќе патам. Не КРАЈ. Како ќе играш ти, така и јас. Само да видиме кој ќе моли на крајот, Упс, заборајв ја имаш НЕА ,шо ти се пика в постела дури спиеш. Спојлер Курва. Не цениш, океј така нека е, синкир таја беше тука ко ти беше најтешко, таја те тешеше до 5 сатот сабајле, таја плачеше заедно со тебе, и ти помогна да ги преобродиш сите тешки моменти. Запамти, Ти така САКАШ ,Не јас!
бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла и Сакав да ти речам на кафе да одиме ако можиш Е арно му текна !
Ми доаѓа да те стиснам и да те згмечам. Ми доаѓа да те гњавам додека не полудиш. Ми доаѓа да те нервирам... Ми доаѓа бе Петко, ми доаѓа, шта чу? Љубов е во прашање. Те сакам. Највише.
на саканиот сонце најмило и најсакано едвај чекам утре да те видам знаеш дека е посебен ден за нас(и ти подготвувам мало слатко изненадување) се надевам дека ке ти се допадне на колегата добро бе воле едно, како немаш ни грам срам за да ме поканиш на кафе а читаш дека сум во врска, уште и број ми оставаш и сакаш и мој број, која дрскост ти ме паметиш ко фина и мила, а јас тебе те паметам која пропалица и алкохоличар беше додека студиравме заедно, а откако ти казав дека деканката доага со мене на медитација, ке ја поздравуваш, и прифател на ф.б. да ти стане(факаш врски а ) знаев дека пак нешто си заглавил
Спашлоо еденнн, станаф рано само ради тебе ти ѕвонам на телфонот и пак спиеш !! воа ти се случуе 100 пати! ама па те сакам
http://www.youtube.com/watch?v=WSX9tmwRucY Ti, tvoje usne su mi put do svemira a miris tvoj kafa jutarnja..
Знаеш што ни фалеше вчера додека се возевме и се топлевме,и се глупиравме на музиката од Елвис Пресли.... -Новогодишни и божиќни песни направив листа на песни кои треба да ги симнеме и да си ги слушаме во кола периодов.
Не требаше. Уште пред да започне знаев дека не треба. Зошто ? Зошто сите ме убедувавте да се препуштам ? Зошто се препуштив ? Знаев дека не треба, знаев дека после тоа ќе биди лошо. Сега е СОВРШЕНО. Ти си совршен. Ти си еден од ретките примероци на фино, воспитано, толку слатко и секси. Ти си СЕ. Сега е се супер, ти си супер, јас сум супер, се смеам сама без причина по улици, во автобус, низ ходници, секаде, но што понатаму ? Што кога ќе помини оваа еуфорија ? Што кога ќе го сфатиш она што јас го знаев уште пред да започни ? Што кога ќе сфатиш дека нема да можиме вака ? Тогаш ти ќе продолжиш по својот пат со други, а јас знам ќе плачам, тивко, сама без или со причина, по улици, во автоус, по ходници...Тогаш ќе биди најтешко. Знам затоа што прв пат ми е вака. Прв пат во животот не сум така цврсто убедена во сопствените чувства и самоконтролата која од секогаш сум ја имала во огромни количества кои дури ме водат во ладнокрвност. Јас сум навикната на тоа, на самоконтрола, ти ми ја одземаш. Нема да заврши добро, нема да биди добро. Или можеби ти си навистина поинаков од сите други ?
Знам дека не се согласуваш за тетоважата и кога зборувам за тоа си ваков и ама баш ич не те интерисира, ама како и да реагираш јас ке ја направам