Се си знае срцето мое! Ама ете пак ќе кажам и ќе признам тука пред сите дека многу ми е убаво со него! ЕПТЕН !! Срце ...
сонував.. ги сонував синоќа твоите оЧи, знај дека ми беа утеха во осменоста, но зошто ми е вредно сонувањето во сонот кога сонот не е стварност и кога ти не си тука .....
Морам да ти признаам, пораката ме изненади, иако донекаде знаев дека ќе ме побараш после тие постови на фб, те прочитав Не очекувај одговор, барем не денес, зошто ни сама не знам што да ти одговорам. Морам прво да расчистам сама со себе. Ако ти простам и ни дадам уште една шанса, ризикувам да ме повредиш пак, што ќе биде ужасно. Ако го следам разумот, би требало да ставам крај, и секогаш ќе постои она "што ако?". Не сакам да се јадам жива што не сме ни пробале, а не сакам ни пак да поминувам низ се ова. Немам доверба во тебе едноставно, тоа е тоа. На крај знам дека сепак ќе ти простам, ама од тогаш ќе се игра на моја музика.
Јас бев спремна на се за нас, а ти, ти толку лесно се откажа. Барем да се потрудеше нешто да направиш, да не ме изгубиш, да се предомислам во својата одлука, а ти .. не, со прстот не мрдна. Тоа ми кажува само едно нешто - Среќен си што ме немаш повеќе. Е јас не сум! Јас бев со тебе од љубов, те сакав и те сакам.. Не можам да те разберам. Ми велеше те сакам, а што има сега од тоа те сакам? Ништо. Е ништо ќе нема .. Сама сум си крива да знаеш. Никогаш не требаше да дозволам да се затрескам толку во тебе, и без никакво размислување бев секогаш тука за тебе, ама баш СЕКОГАШ. Ако си решил дека полесно ќе ти е без мене, поубаво ќе ти е, оди слободно. Нема да те терам да се вратиш, но и нема да те примам кога ќе сакаш да се вратиш.
Лепешка една. Колку што те сакам толку знаеш од кожа да ме извадиш. Затоа вечерва, седи си сам, а и утре!
Ама мораше да ме нервираш без потреба,иако се знаеше пак до кај ќе стигниме...Ах каков ќотек би ти удрила да можев... Женски мозок,сто пати ќе размисли пред да е крај...Е зошто да е крај кога можело да е поинаку,нели? Ај да видиме. И знајш шо? ТЕ САКАМ сепак ѓубре едно!
Продолжи да се криеш гнидо грда.Глупак еден безврден...лигле едно забегано.Што бе мислиш ти?ке се замарам јас вечно со тебе?си се заебал...смрдле утепано.Не знам што видов во тебе тикво една недоварена...Оди бе утепај се со калибар 32 свињо една ретардирана. МРШ да не те гледам селјаче едно Умрен
За тебе- Ја слушам ноќта како чекори по тротоарот, на вирот рефлексија Ти и Јас. До него весник Наслов Љубов. Боиме приказна со поглед. Сакам да ти ја мирисам душата Тука под небото. Сакам да ти ги допрам усните. Ти да молчиш. Дождот да ни биде ритам на бакнеж. Се гушиме во Љубов. Постоиме мил мој. Фати ме за дланка. Одиме кај што ветрот вечно дува Љубов. Денот дарува сон. Одиме кај што Јас сум Ти, а Ти Јас..
Te сакам... Многу те сакам... Ми требаш... Со тек на времево станавме едно цело... Зависни еден од друг... Се почувствував тажна... После 3 дена со тебе, денес ми фалиш... Иако те видов на кратко... Чувствувам некоја празнина... Не знам зашто, нема некоја посебна причина... Те сакам. Не се разочарувај од животот. Мора да е таков. И запамти, ТЕ САКАМ!
И конечно утре ќе се видиме.Сега за мене имаш време секогаш хм? Сеедно, не си го рачунај утрешното гледање како смирување, зошто не сум ти простила. Језда така направив да изгледа, зошто сум глупа, ама сепак ќе треба малку повеќе да се потрудиш. Се надевам јасно ти е што сакав да кажам со тоа дека сакам да знам што точно планираш ти со мене. Утре е се или ништо
Постои некоја која те прифаќа таков каков што си,а бара само внимание- ништо друго. Некоја што се грижи за тебе и кога ти е лошо,а не бара ништо за возврат. Некоја која ти подарила трезни моменти што не си можел ни да ги замислиш.Некоја чие присуство те возбудува и прави среќен...Тогаш го имаш она што некои цел живот го бараат а не успеваат да го најдат и си НАЈГОЛЕМИОТ будала ако ја пуштиш да замине.. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН точак мој, дрво мое неискастрено се што сакаш да ти се исполни, затоа што покрај се ти си човек кој вреди да се познава и е вистинско богатство да се има до себе! ТЕ САКАМ!
Дечко, си имам проблем јас. Огромен како фонтов. Дај почни да ми одиш контра, да не ми креваш слушалка и да ми изиграваш мачо-фраер. Можда тогаш ќе ми дојде паметот. Тиква сум
Денес ми неостигаше многу, а те немаше само неколку саати. Утре ќе ми недостигаш ненормално многу, ќе те нема цел ден. И гледај да не дојдиш, па тешко тебе ќе биди. Лута ќе бидам најсериозно. И будалетинко една слатка, па како можеше да не ми кажиш. Ќе ме умриш значи. И дај олади ме некако, вака ако продолжиш лошо ќе си поминам.
Смрдле дај бе враќај се више.. Што е многу многу е! Почнав на календар да ги прешкртувам деновите ТЕ САКАМ!!
Секогаш на твоите молби да бидеме заедно,ти го вртев грбот и ги исполнував само моите потреби,Сега кога е прекасно за нас,сега кога носиш злато,само сакам да знаеш дека некогаш сум те сакала,и сум била преплашена да ти го отварам срцето со цел да не ме повредиш.Сватив дека самата себе сум се повредила со тоа што не си дадов шанса на самата себе и на нас,да се развие тоа што сега го имаш со друга.Збогум моја слабост,се надевам ке прераснеш во моја цврстина.