...се повеќе почнувам да мислам дека ќе бидеме единствен примерок на чија свадба и младоженецот и невестата ќе се бегалци. И не, не посебно, бегајќи еден од друг, туку заедно за рака ... на место кое до тогаш постоело само во нашите глави... Ти си ми навистина мојата друга половина, се чудам некогаш како може да сме до толку .. исти. Деца,засекогаш...
И така си ја засадивме нашата иднина Се надевам беше искрен кога рече дека ако идеме-идеме, и нема лажги со опашки, туку само јас и ти. Мислам доволно бев јасна дека е ова последна шанса? Фала чао пријатно дечко ми
Драго ми е што покажа дека имаш стап меѓу нозе, и призна на мајка ти. Плаќај глупчо за грешките твои. Што си сеел тоа ќе жнееш. А мене ми иде да ти удрам една меѓуножна јако! Мутав!
Тивка зимска ноќ.Студено и Мрачно.Седам сама, замислена.Мислам на тебе,освојувачу на моето срце.Чудни мисли ми се преплетуваат, не ми даваат мир и спокојство на душата.Каде ли си?Дали мислиш на мене?Зошто ми си потребен во секоја секунда од мојот живот?Зависник сум од тебе,тоа добро го знам.Стана моја најдрага дрогаод која никогаш нема да се откажам.Но Што е ова…дали е искрена љубов или само чиста опсесија.Веќе ништо не ми е битно, освен разговорот со тебе.Трепет во срцево чувствувам кога ќе го слушнам твојот глас.Кога би имало гласче ова срце мое,да можеше да збори за тоа колку од љубов гори кога ќе помислам на тебе.Имуна сум на секое друго машко што ќе погледне и скришум нешто ќе ми дошепне.Болката за мене е заборавена,сите страдања и патења се заборавени.Секој збор кон тебе ме води со мислите.Далеку си од мене, но не и од срцето.Ги бројам минутите кога ќе те допрам и само за нас времето ќе го сопрам.Живеам од љубовта кон тебе.Ниту трошка храна,ниту капка вода не ми се потребни.Доволно ми е само да те погледнам,да те слушнам.Ме храниш со твојата искреност,верност и топлина.За ниту едно богатство на светот не би ја предала љубовта кон тебе.Иако на светот немам ништо свое,ти си моето богатство.Ништо не би те заменило.Никогаш нема да зажалам што се вљубив во тебе, Ангелу !
What the hell is going on with you? Не ми звучеше баш добро Како и да е,ќе разберам,ќе си кажиш ти.И за лека ноќ...