Сакам да те гушнаам онака силно, и да не те пуштам. Вечер ќе бидам строга према тебе, нема да ти попуштам, но некоја магија имаш ти,и ќе мора да ти попуштам кога тогаш и да те ГУШНАМ
Ах мало,мало... Штета што си помал,инаку,досега.... Ама зошто е толку убав?! Ајде,секси,собери се малку...Не си мала да паѓаш сеуште на убавина! Или сепак..Можеби ..Малку,би можела.. Можеби и ќе ти попуштам,некоја вечер ако се сретнеме ,а јас да имам повеќе од дозволеното алкохол во крвта...
да беше се така лесно , како што ти си мислиш. Женско сум , ало! ЖЕНСКО! Под тоа се подразбира дека имам потреба од внимание, дека ги пратам и најситните детали и имам оправдана дозвола да бидам нервозна, хистерична, саркастична кога сакам, како сакам!!! Ама не е само до тебе, сите машки се такви. Со вас, без вас, пак не се може!
да си го намалиш тој громогласен глас како да си голтнал вуфер Што се дериш???????? па ако ти било жешко та што да се утепам сеа.....како да те оладам
срце мое треба повеќе да те слушам и да ги применувам твоите совети,а не како до сега да се правам паметна за нешто што не сум КОЈ ВИСОКО ЛЕТА НИКО ПАЃА
Срцево ми се кине кога те гледам болен Да можев, ќе останев цела ноќ да те пазам. Златце мое, најмногу те сакам и ептен ми е жал ради температурата Утре идам кај тебе одма кога ќе станам
Те сакам знаеш ? Дознав вечерва колку ми значиш ... Ти простив затоа што ме лажеше .. но ти и дозволи на љубомората твоја да ја расипе нашата врска .. Секоја чест Незнам дали ќе ме вратиш назад
Златце мое најмило те сакам најмногу и зошто сум олошена ? Е не сум бе мило само сум нервозна те сакам
колку и да сакам да ти се развикам, не можам. колку и да сакам да ти се налутам, не можам. А воопшто не е фер, да ме повредуваш и да не си свесен за тоа. Што ми е? Се прашувам и јас.
несакам дежаву.....ланското лето беше ЛОШО, со неколку убави моменти.... си ја видел рекламата, ќе ти текне дека од љубомора ти ја скинаа маицата таа вечер, а јас откачив не си ме видел во такво светло и мислеше дека сум пијана а всушност бев БЕСНА И ЛУТА ама вешто глумев....мило мое - мамето твое
Ехх, многу ми фалиш во моментов. Зошто сме од различни градови Многу сакам да те гушнам... Имаш безброј бакнежи од мене. Но главата горе. Уште само 8 дена. Потоа цели 20 дена заедно на одмор. Ммммм.... Те сакам P.S.Извини за денес, само не ми е денот...
злато знаеш дека те сакам и дека сакам да поминувам што повеќе време со тебе, ама ете оваа вечер не ме чепкај ќе одам со другарки, се гледаме утре
цуце мое те сакам ама знаеш многу да ме изнервираш а ти уживаш во сето тоа уживаш да ме гледаш нервозна ама ова е последен пат следниот пат колку и да сакаш да ме видиш нервозна нема да ти успее,и немој да мислиш дека сум љубоморна тоа е само моја глума