Ти си најдоброто нешто што ми се случило во животот, не си свесен колку многу те сакам Љубов моја, убаво да спиеш
...се изневерив и самата себе,не бев онаа што ветив дека ќе сум,не ја искористив шансата која ми ја даде...еве ме сега неможам да престанам да плачам,ме боли,не сакам да те изгубам,ми требаш иако знам дека сепак има надеж неможам да се помирам со тоа дека од денес нема да бидеме онаа што бевме...ИЗВИНИ! ...
Сношти ти кажав со најсмирен тон, а да знаеш во себе врискав! ти кажав дека It burns deep inside and it wants to get out! Ти покажав! Body Language! Барем да кажеше извини, или пак не сфати шо беше целата работа? Па срцето ми излета од градиве! НЕ МОЖАМ ДА ПОВЕРУВАМ!
3 саати среќа вчера. Не ми се доаѓаше дома. Можев да се мазам со тебе до саабајле и пак да ми е малку. Погледот кажува се?! А да. Ке ме изедеше вчера.Те издаде погледот,те издаде...
Не е во тебе проблемот, не си ти крив, до мене е, ми треба малку простор да сум сама, ако не ке избувне кавга. Излишна фраза ама вистинита во мојов случај.
До комшијата .. Нек ти се угоде комшии! Беше убав, за жал. Личен тој на мајка. Еми мајка еден таков раѓа, а веќе втор пат абортира.
Те сакам бескрајно, секој ден одново се вљубувам во тебе Неможам да кажам дека си ми се во животот, знаеш и самиот дека тоа би било лага ама не би ни сакала да знам каков би ми бил животот без тебе во него. Сега и се надевам засекогаш you are all the man that i need http://www.youtube.com/watch?v=3WH1Ma50QUk
Ако не те видам викендов, фаќам патО барам манастир и одам се закалуѓерувам. Добро бе, ти знаеш дека од нередовен секс хормонален дисбаланс се добива??? И после оти се понашам нон стоп како да имам ПМС. Е ЗАТОА!!!! Ела ми ваму, па да видиш после како бајче мирна ќе ти бидам. Нема поќе трте-мрте, немало место, ако треба сречемо се на пола пута и на Плетвар ќе се плесниме. п.с ..... те сакам бе