Најсреќен роденден прасе! Да дочекаш 150та со мене, здрав, прав и заљубен! Господ и јас знаеме колку ми е мило што те запознав, и колку ми го разубави животот откако влезе во него... Те сакам зошто си толку добар, ме сакаш со цело срце, ме трпиш во најлоши денови и згора на се твојата љубов се зголемува...Се надевам дека засекогаш ќе те имам до мене, во лоши и добри денови, заедно да се смееме и да плачеме... Знаеш и сам, дека за тебе не само бубрег, и животот ќе го дадам... Те сакам најмногу,со цело мое срце. Спојлер П.С Ако некад ме изневериш, ќе те киднапирам, ќе ти го исечам божествениот стап,а тестисите ќе ги добиеш за појадок. Спојлер П.П.С Знам дека нема да го направиш горенаведново, премногу ме сакаш. А си го сакаш и dicky.
http://www.youtube.com/watch?v=mh8MIp2FOhc&ob=av2e После секоја средба со тебе правиш да се чувствувам виновна што воопшто започнав врска со сегашниот. Сакам да ти се вратам ама неможам. Премногу сум повредена од тебе и не сум спремна за нова сезона на лаги и патешествија. Ама знај дека ТЕ САКАМ дека си ми СЛАБА ТОЧКА и дека со кој и да бидам секогаш ќе мислам на тебе и ќе бидам тука за тебе (иако не си го заслужил тоа). Фала ти за прекрасните зборови вечерва, но сфати ме еднаш и ти мене неможам после СЕ да поминам и пак да се вратиме на истото од порано. ТЕ САКАМ топче мое најдебелко.
Сонце се надевам дека ке се видиме утре и ајде добра нокј ...убаво да нанкаш и ваљда ке се видиме ...ако не утре тогаш во четврток на факс...ж теб љубљу
Секој твој допир навлага во мене, зар можно е да постои човек од кој трепери цела моја снага?! Не сакам да прекине тоа чувство што ме издигнува!
Учи сонце учи, вечер пак ќе си бидеме заедно А, да и доручекот што ми го направи сабајле едноставно преубав Затоа јас тебе те сакам!
Епа ај да видиме Епа ај нека ти е среќен роденденецов !!!!!! НаFACE само од мене нема честитики да добиеш затоа што ми е булшет тоа и затоа што сите ќе очекуваат таму да ти пишам ама за инат и од чиста диферентност ќе си се држам до моето
Зошто повторно гордоста победи... ?? Зошто повторно водеше инает со мене ... ??? Зошто не веруваше во мене... ???
Секој ден се повеќе и повеќе те мразам. Ми смета како размислуваш за животот и како гледаш на животот. Ми смета што не учиш и што ќе си човек без факултет. Ми смета што пушиш цигари. Ми смета што толку многу потпагаш под туго влијание односно на твоите другари. Ми смета што имаш такви другари и што се дружиш само со Х-фаци, наркомани, криминалци, НЕпаметни итн .. И да ми смета што секогаш ми ВЕТУВАШ, а никогаш не исполнуваш. Ми смета што не ме слушаш ништо што ќе кажам јас. А се мразам и себе што сум толку наивна и дозволувам да правиш што сакаш. Знам дека ме сакаш, го знам тоа, но или СМЕНИ СЕ или јас ќе се сменам! И ми смета што го кажа тоа за Нова Година! Јас едвај стоев на нозе минатата Нова Година и ми беше толку лошо и мислев дека ти со среќа ја одлежа Новата година со мене, а ти што ми кажа вчера дека ти пропаднала цела нова година Ме повреди тоа што го кажа и јас сум сигурна дека еден ден се ќе ти се врати.
До "другар ми " Не ми е жал за ништо само сфатив колку вредиш и колку ти значам. Ми недостигаш многу ама не попуштам, затоа што очигледно тебе не те интересира ништо. Нашите спомени и прекрасни мигови поминати заедно сега му припаѓаат на минатото. Искрено почна сеедно ми станува. Кога ќе се вратиш во реалноста, не ме барај......... Бесчувствителен идиот