Знам дека се каеш, ама ако. Ти реков јас дека ќе дојдат и моите пет минути, па сега трпи си. Ми кажа дека сум се променла. Да, повеќе од точно е тоа. А ти мислеше дека цел живот ќе плачам за тебе и ќе те молам?
Ок ... Незнам дал ти е од заебанција или стварно си у врска ... Али немој ни на крај памет .. Ни у најмал атом од твој мал мозок да помислиш дека е*ано ке трчам по тебе дете ... Мислам ај шо ти немам очи видено ама да ме испиташ дал ке трчам по тебе ???? ХАхахахахахаа Па не си ни прв ни последен да те ееееее..... И да, Не застанувам тука Си идам по потрага по нова симпатија
Благодарам за виното и за ООргазмот ( а ти цеце ако прочиткаш не се страми или во краен случај не ми ТАРАШВАЈ по профил
Не се нервирај,само тоа....те сакам живо и здраво покрај мене не со стресови полн,...Ајде расположи се,насмевни ми се како што ти знаеш само и заборави на тоа.Не е лесно ама ке ти помогнам.Љубено мое.
Не знам што ќе правам со тебе, жал ми е веќе кога ќе се налутам да ти кажам дека сум лута, не сакам кога ќе направиш таква тужна фаца, срце ми се кине...
Ке бидам искрена. Само ти успеваш да ме насмееш и да ме расположиш дури и со една обична реченица.Само да можеш моментално да ми ги видеш очињата кои се полни со сјај и ке сфатиш колку многу те сакам Сакаш да ми се вратиш сега?Сфати дека таа врска било грешка?Мило ми е ама не знам дали ке те примам овој пат.Потребно е да помине време и да расчистам со тоа што сакам но се надевам дека на крајот се ке заврши добро. Немам ништо против тебе ама сакам малку одмор од се. А до тогаш кога и да ја слушнеш песната сакам да се сетиш на мене http://www.youtube.com/watch?v=Sk6qFL6R4Es&feature=fvst
Бев желна за одговори, со чеиз од наивност и добрина но светот се договорил дека денеска е ГРЕВ да имаш душа стаклена.. Ти срцето ми го воскреснуваш, сега љубовта е моја религија со тебе имам се и доволно ми е .. да љубам и да постојам Со нежност ми ја измиваш душата ко никогаш за болка и да не чула, од денот кога долета - мојта судбина облечена во твоја кошула, мојот прст сега ТИ си, ТИ и твоите раце две што бо прегратка се шират за мене .. Те љубам највеќе http://www.youtube.com/watch?v=asGLyqbwusc
Понекогаш си идиот,и тоа невозможен.Не понекогаш,туку многупати. Ама се чудам самата на себе зошто твојот идиотизам го трпам и ти простувам... Пих,ама сме чудни и двајцата.