Никогаш претходно чувствата не ми биле толку измешани, никогаш повеќе не сум сакала да бидам со тебе, а во исто време да ме нервира твоето присуство. Сакам и да те гушнам, и да ти удрам еден шамар, чисто за да станеш свесен што правиш. Не можам да издржам без тебе, а кога си до мене нешто ми предизвикува немир. Чуден човек си. Поразличен од било кој. Ми го смени животот од корен. Благодарна сум ти за многу нешта, но не можам да ги заборавам сите рани, лоши зборови, солзи...
Ти благодарам што постоиш и што воопшто те познавам. Ме познаваш, тотално ме познаваш. Несреќна сум, крајно. Очајна.......... .....сакам додека сум жива да фигурираш во мојот живот....секогаш...... Ќе разговараме, спиј мирно....Те сакам најмногу на целиот свет. НАЈМНОГУ!
Цела недела ќе нема ништо интересно да ми кажеш и на крајот излетуваш со нешто спектакуларно што го надокнадува сето пропуштено, сакам кога ќе си го снижиш егото и кога ќе ми кажеш дека јас сум најбитна од се ! Те сака твоето Мушмулче
Те сакам душичееее мое најубоо и најсаканоо не можам без тебе и добра ноќ и повторно те сакам те сакам те сакам
Сакам да дојдеш, да се појавиш од некаде и д аме гушнеш силно да се почувствувам заштитена.Да ми ги ставиш рацето на стомаче да ме стоплиш и со твоето присуство да ми ја намалиш оваа болка што веќе цел ден ме убива
Зошто мораше да се појавиш во мојот живот? тука си, а толку си далеку...сакам да си САМО со мене, мене да ме љубиш, мене да ме сакаш...
Те сакам, ме сакаш. Сакаш да си со мене, го докажуваш тоа;сакам да сум со тебе-го знаеш тоа. Зошто тогаш се плашам? Што е тоа проклето чувство кое баш кога си се исполнуваш себе си со некој што живот ти значи, доаѓа да те боцне и да ти рече "Не се опуштај, ншто не е сигурно"
Погрешив што ти поверував за момент.Имаше илјадници шанси да ми се вратиш се до денес.Вечерва ке ме изгубиш,и самиот ке дознаеш,нема потреба да ти кажувам јас дека ке бидам со друг
Да знаеш колку сакам да те палам, по "кола" да те галам! Сакам од оргазми да врескам, и по газе да те плескам.!Не е битно која поза , сакам во огромна sex доза!
јасно ми е дека ме сакаш премногу аха, абе заљубен изгубен, како да не некоја друга лази мене немој, оти ниту пијам нафта, ниту пасам трева и за прв пат во цел мој зивот ја пијам таа мала таблетка(за заштита за ден потоа) оти пред се внимавам на себе, и вечер поубаво да не се видиме, оти познавајки те... опасност си, а вака барем ке медитирам, и ке се релаксирам