Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. girl23

girl23 Истакнат член

Еехххх да знаеш,неможам да споделам со тебе ама би сакала да знаеш,ти всушност се знаеш за мене освен ова што ме пецка во градите.Само брат ми знае,го замолив да се колне дека нема да каже на никој.не мил мој нема друг во животот мој само ти си,не е тоа не се плаши.Премногу ми е лично за да ти кажам...страм ми е. :x ке дојде ден ке дознаеш, и знам ке бидеш до мене со секој изминат миг :x а дотогаш не ме пршувај зошто моиве очи тажно гледаат. :( :*

2. Cynthia

Cynthia Популарен член

те сакам, вечерва конечно ќе те помирисам и ќе ти се пикнам во врат.
    Недела дена, многу е тоа без тебе. :)

L-enna likes this.
  3. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Не мора да биде исто, ама ќе биде добро???Нели?
    Кажи ДА!
    Колку што сум прилагодлива, толку сум и исплашена од промени кога знам дека следуваат.
    Те сакам.

Dgirlll and Miss.Ricci like this.
  4. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Сакам да те засакам, многу. Многу вредиш! ПРЕМНОГУ. Ајде, ќе биде кога- тогаш. Едвај чекам среда, да те видам и гушнам. Мило мое :)

Ама да знаеш, прво на Фемина ќе и кажам кога ќе те засакам :D

5. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

ти благодарам за откривањето на долго чуваната машка тајна(дека на едно машко не му е доволна една девојка)оти имате некоја погрешна зица во главата :D, а ти велиш дека јас сум ти доволна :?:
    :wasntme: и дека не би ме заменил со друга, леле бе што си ти...

6. Look

Look Истакнат член

Зошто не ме разбираш? Зошто ми правиш да се чувствувам виновна иако не сум. ;(

7. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Посветено до мојата најголема симпалтија воопшто во животот мој ...

Епа драга симпатијо фала ти што ми даде до знаење дека уште ми се криеш во срцево ...
    И после толку време ми се појави јасно сликата кога за прв пат се видовме на факс ... Онака филмски ... Ко љубов на прв поглед ... Сега пак ко да те видов истиот тој ... само во мозочето мое те видов ...

Оххх како само не се каам за тоа шо ти признав дека имам чуства кон тебе ... Како само ми е мило што знаеш ... Како само ми беше мило што си прашал за мене кај сум ...

Факт е дека имаше некоја хемија меѓу нас, ама и факт е дека не ни дозволија нечии очи да бидеме заедно ... Едноставно знаеш , не можев да избегам од таа сенка што не следеше тогаш ... Неможев. Сега кога коначно ја снема сенката пак ни е џабе ...

Ја стварно незнам зашто нон стоп се будат овие вибрации во мене , овие чуства во мене ...
    Баш сега сфатив дека само пред тебе треперев ко лист на ветер...
    Џабе ни е сега .. Ке си треперам со моја имагинација, ке си треперам со мои мисли и спомени . Ке си треперам и треперам ...

Уште си ми симпатија две години веќе :$

De-lovely likes this.
  8. Linn1

Linn1 Популарен член

СељАк, куче едно, езЕрски кит, дОмашен пингвин, жЕна кокОшка!

За поголема драматичност акцентот паѓа на големите букви. :D

9. snegulkabela

snegulkabela Истакнат член

се повеќе и повеќе ме обземаш, а знам дека не го заслужуваш тоа!!! ;( ;(

Lali-Esposito likes this.
  10. teddybear

teddybear Популарен член

Како би ти ја влепила една. Мерачки. :fubar: Со една проста реченица ми го крена притисокот. Ќе видиш вечер. Уствари нема да видиш пошто нема да дојдам. Седи си сам.

11. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Теди не се лути , утре ќе се смирите :) такви се мажите -мудро и без нервози..

teddybear likes this.
  12. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

13. Shopaholic77

Shopaholic77 Истакнат член

Срцкааа , call me :call:

14. Neytiri

Neytiri Популарен член

Мило суштество !! Не го очекував ова, со секој потег покажуваш дека си совршено несовршен. :* Се надевам дека ништо нема да ни го расипи викендот. :)

De-lovely, crazylady and teddybear like this.
  15. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Би и’ кажал:
    Па, па, па лажга со тапија ејјј...
    Па уште кога ќе речеш дека мажи немало, вакви биле, онакви...
    Море, моме едно младо ем убаво, со тој „шуплив“ карактер ќе си останеш forever alone level 9000!

De-lovely, Podarok, Asterion and 2 others like this.
  16. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Tи си...ајде нема да те навредам овој пат.Не ја заслужуваш мојата нервоза.Не заслужуваш ништо од мене .Денес ме загуби комплетно.Ајде кулирај.Во ред е да пошуштам еднаш двапати ама повеке не можам.Постојат граници на нормала ама ти одамна ги помина.Одамна |( Толку од мене имаш.

17. perlaa

perlaa Популарен член

Мислиш дека ако не ми се јавиш фраер си. Туку ај јас сум добра па ќе се правам дека ми си се јавил, ама ќе се разбереме ние утре.

18. maci95

maci95 Истакнат член

не сакам да изгледам очајна, ама ужасно ми недостигаш.. немам храброст да признаам дека јас ја утнав работата... ама барем насмевни ми се кога ќе ме видиш..дај ми некој знак дека ме сакаш назад.. :?:

19. ines.h

ines.h Популарен член

МрЧатору мој мрдај го тоа газот ваму .

20. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

И веќе сум сигурна, моето расположение целосно зависи од тебе.
    Ако со тебе е се океј, функционирам совршено. Ама затоа кога нешто ќе се случи помеѓу нас, јас се губам. Станувам друга личност, смотана, наивна, заборавена, нервозна, со бубуљици(за нив сум ти особено лута).
    Од кога те знам до ден денес живеам во емоционален, психички или како и да го кажам, ХАОС.
    Никогаш не сум се осеќала вака, никогаш, не можам да разберам што е тоа што ми го правиш, како можеш толку да влијаеш на мене, психички, физички, секако, ме менуваш, јас повеќе не сум истата.

Среќата што ја осеќам кога ќе ми пишеш, кога ќе те видам од далеку, кога ќе ме бациш, кога ќе ме гушнеш, кога ќе ме погледнеш, кога си лежевме онаа вечер...не се опишува. Сеуште не ми е доволно јасна за да ја опишам. Како струја да поминува низ мене кога си блиску, како цело мое тело неизмерно да посакува да е до тебе, не знам како да објаснам, малку ми се сите зборови.

Ама затоа кога ќе ме изнервираш или кога се сомневам во нешто...тогаш мислам дека нешто ме кине во гради, како некој притисок, како да носам 3857 кила олово на раменици, ми тежи на душата, ме мачи.

Што ли ќе е ова, не можам ни да претпоставам.
    Во моментов ми е битно само тоа што сум со тебе, што си ти со мене, што се трудиш да не' биде и што постои мала надеж дека ти се осеќаш бареееем приближно вака како мене.