Ја стварно се извињавам шо трујам за неостварената ми симпатија ама мора да кажам дека стварно ми е сеа уше покриво зашо да бев Мкд ке дојдев бе сонце со тебе на Таксират ... Сами ја и ти ... ПЛус цел колосеум Оуууу јеааааааа
Па не можам а да не мислам на се и сешто поврзано со тебе кога го слушам Лени Кравиц http://www.youtube.com/watch?v=3A1vAPV0kTw
Прости прости прости ми што ти ја скршив ламбата која гуска сум се нешто ќе заебам ,не бе не не ја бива од мене принципиелна девојка ,кој страм ....ќе морам да ти ја дадам мојата
Не заслужуваш да се нервирам заради тебе, ништо не заслужуваш........ Немој да мислиш дека ќе те молам, не ми е дојдено до тебе. Не ми требаш таков, премногу си глуп и туп..... Нарцис еден, .....па и уште не си бил ти крив . Нема лек за тебе. Добриот карактер вреди повеќе од убавото лице.......ама ти никогаш нема да сфатиш.
ако ти не ми го разубавиш утрото нема кој те сакам кога си таков поспан и ми се јавуваш за да ми кажеш дека ме сакаш
НЕ Е ФЕР што си вечер на работа ај биди си на работа ама после работа да си добијам што си заслужив оти сум добра девојка
Јас и ти бевме tres metros sobre del cielo...Што се случи со нас бе душичко? Што? Кој е виновен? Зар е важно? Во една врска,нема еден виновник,виновници има двајца...Каде исчезна таа магија,во толку краток рок? Јас сеуште не можам да си ги соберам мислите Беше друг,беше различен...Ме боли ова!Не сакам да ме боли,ама тоа си е рана.Понекогаш џабе е да пиеш аналгини,болката не поминува.Треба да сум на морфин и ништо да не чувстувам...Понекогаш така се осеќам.А понекогаш...Понекогаш сум и одново три метра над небото се додека реалноста не ме тресни ама убаво од земја и не ми ја отвори одново раната... Вчера ноќта...неќев да сум сама,сакав да ме гушниш пак ко порано...Ама само ако си предходниот ТИ.Сегашниот го мразам! Неќам мало дете со детско понашање,биди возрасен за да бараш возрасни нешта,биди маж,не детуле.Можеше на почеток и автобусот да го заприш,и да ме возиш,да шеткаме заедно,да дојдиш до Бг заради мене,а сега? Сега не си можел да ме прифатиш.Таа сум,истата сум.САмо ТИ неќиш да направиш ништо.Залудно направив се!Како и да е,незнам веќе што да очекувам...Ахх...ќе пукнам!
Браво. Дозволи да сме скарани цел ден за глупости. Да се смеам а во душата да ми е тешко. Што да ти кажам? Ова ти е не голем, туку преголем минус. И не ме интересира колку вечер ќе бидеш добар ... делот каде требаше да се покажеш помина. И да, фала ... но мојата прегратка вечерва ќе биде ладна а насмевката сурова. А можеби така треба постојано, не само кога ќе се изнервирам. Жалосно е што не сфаќаш колку за мене се битни ситниците, и во позитивна и во негативна смисла. Жалосно е и јас што не сфаќам колку за тебе не се битни истите и колку се ќе биде добро. Епа нема. И ајде, те чекам, доаѓај ...
Зашто на чат ми ја праќаш песната лудујем, и ми пишеш лудо лудо лудујем Сакаш да кажеш декаа ќе лудуваш со другии ? Немојј тоа да ми го правииш... Зошто нема да ти простам верувај.....
Се откажав. знаеш? Не е нормално да викаш дека ме сакаш а да не правиш ништо за да ми го докажеш тоа..не е фер да те нема по 3 дена и не е фер да мислиш дека тоа е сосема нормално.. Ке речеш дека јас сум крива.. знам мене ке ме окривуваш, знам јас ке бидам причината зошто не сме више заедно.. но јас се борев, толку силно се борев! толку многу посакував заради тебе заради нас . верував во нас! но ти никогаш нема да бидеш тоа што посакував.. Толку многу сакам да те заборавам а уште толку не сакам.. Се смеам да.. и убаво ми е нема да кријам но секогаш кога сум сама се навраќам на нас.. Ох колку сум глупа.. секогаш ти бев на располаѓање! Секогаш.. Како можев да дозволам да е заљубам во тебе како?? СЕбичен си.. само на себе мислиш! Само ти да бидеш стоплен, само ти само ти! не престана да мислиш само на себе! Затоа и дојде до ова.. знам дека ти имам кажано ама ете уште еднаш.. Кога ке најдеш некоја што ке ти трча по газот и што ке ти удоволува и што ке те сака повише од мене те молам јави ми се.. ме интересира која е таа? А јас .. Има уште многу време додека не заздравам целосно.. И немој постојано да ме обвинуваш мене.. немој да се правиш светец! Ах колку сакам се да ти кажам во лице така убаво да ти го плеснам.. да имав храброст!!
http://www.youtube.com/watch?v=HO1OV5B_JDw It's you, it's you, it's all for you Everything I do Heaven is a place on earth with you Tell me all the things you want to do...
^лана и нејзините прекрасни песни A него би му препорачала, како девојка, да ми ги реализира сите замисли, зш тешко него - ќе ме види во состојба во која ни јас не знам како реагирам самата!