колку сум среќна што ми оставри еден од моите најголеми соништа.......фала муце те сакам ти си незаменлив те гушкам
Се надевам дека нашите планови ќе станат реалност....и ајде купувај нов автомобил,реновирај и знаеш друго што нели?
Што мислеше дека ако бидеш со другарите јас нема да ти фалам?! Мило ми е што конечно виде дека не можеш без мене како што не можам ни јас без тебе. Но не, уште малку ќе се намачиш за да се средат работите убаво и да биде се како порано. И сега ми велиш конечно си видел каде грешиш? Среќа навреме се освести... И не се нервирај те сакам јас како порано....
Honey... Ми недостигаш повеќе од .... Ќе звучи патетично,но повеќе од што на пустината и недостасува дождот... Повеќе отколку на несреќниот му недостасува насмевка..Искрена...
Вака да ти кажаммм.Женска ти е лудница Значи типкава не знаев дека е глупичка.Мислев дека е многу паметна,ама гледам ти простува за се И мислев дека е лепотица невидена кога ја гледав на фб,а тоа почитуваниот фотошоп и помагал Цела е испиена од злоба И некако дефект ми е во носот,па и слабичка е бе многууу.И нељубезна.Ти и правиш муабет,таа те гледа како душман најголем.И сфатив зошто сите скокнаа кога реков дека и јас ќе дојдам до кај вас на маса.Абе ми се чинеше ќе ме затепаат на сред кафич Ахххх ти ја изнавреѓав момава,ама ако таква си е.....И знам дека ме мразиии Многу очигледна е Додуша и јас не ја лајкувам многу,многу.....Ама пак не ја ни мразам.Постов чисто од чашитлама ми е
Дека бескрајно го сакам. Овие денови му се посветив до максимум само за да оздрави побрзо Срцево ми се искина кога го гледав болен
Срце мое многу те сакам...... со тие работи прееска што ти ги кажав не сакав да те навредам но ти некако лошо ме свати но сепак знаеш дека најмногу те сакам и тоа го кажав е затоа што се плашам, не мислев ништо лошо.......цуцо колку сакам сега така да си покрај мене , само што се разделивме а толку ми фалиш ...... добра нок срце мое
Те сакам најмногу а чувствата ми се потиснати не знам зошто?Ајде мило период,но да знаеш дека те сакам
срцка “оваа“ми мине следуваат долги љубовни ноќи...во петок одиме на одмор па таму ќе биде уште по “жешко“