Не ме заплашувај.Појави се од некаде.Ако си добар ветувам дека ке се откажам од тебе,само не ми прави вака.
http://www.youtube.com/watch?v=bEihxS8TDnM Не сум јас крива што сестра ми направи ванилички Ете така да си знаеш
Ти си моја Љубов! Фала ти што ме слушаш, смееш, гушкаш. Што ме будиш со насмевка. Со тебе животот ми е полесен, спокоен, чист. А и двајцата сме поминале низ перипетии... Остани, така. Мачор мој!
Има толку многу нешта што кога ќе те видам ми иди да ги викнам на цел глас. Но нешто ме спречува. Гордоста можеби. Или твојот бакнеж ме замолчува и прави да заборавам на се. Знај дека со кој и да бидам секогаш ќе се враќам на тебе. Спојлер Вечерва ти го докажав тоа. Те сакам топче мое до небото и назад. Неможеш ни да замислиш колку многу
Сонци .. прекрасно беше сношти на претставата, ти благодарам. И да знаеш, кога ќе ме изнервираш ќе ја кажувам клетвата на таа лудата: На гла казан да ти зовриет. Ахх шо ми напрај, неможам ни да се смеам асолно, стомаков ме кинит од смеењето што падна вчера. Ииии .. честито слава. Јас за брзо ќе одам на ѓомлезе ... а ти пукни. Ха. Те гушкам бре.
Сакам само едно нешто, еден збор... Еден ден,здравје,да бидеме на местото кое што го сакаме, да се фатиме за рака и да се свртам накај тебе и да ти речам: Успеавме. Те сакам многу!
Да беше можеби малку по упорен и да ми покажеше малку повеќе љубов, немаше да те оставам. Сега не знам како да ти го кажам тоа,но морам затоа што ако не го направам сега тоа нема никогаш да го направам. Те молам направи нешто да те замразам и да не сакам да те погледнам во тие убави очи никогаш повеќе.
значи јас кога зборувам, канти тропаат мислев дека со разговор се се решава(како да не бе) додека јас не кренам врева, ти се правиш на будала а кога ке кренам врева тебе те фака страв само не свакам од што а после ке ми пишуваш прости ми, нема да се повтори(за љубомората) ок, ај да ти верувам(чисто се сомневам ама ај) а за скрзавоста што правиме чуствувам дека колку и напор да влозувам(и нервно, и емоционално, и финансиски, и секако) нема долго да бидеме заедно, ама да знаеш дека ТИ има главата да си ја удираш од зид, вените има да ги сечеш, ама верувај дека НЕМА да ме добиеш назад ПА СВЕТОВ НАОПАКУ СЕ ПРЕВРТЕЛ п.с. немој воопшто да се чудиш ако почнам да се оддалечувам од тебе
.. знаеш ти убаво шо чувствувам за тебе само ни ти не збориш за тоа нити јас а баш сакам да ти ги кажам тие 2 збора ти би бил прв никогаш на никој пред тебе не сум му ги кажала ...не ми е сеедно ...неможам да седам со тебе и да се правам као да нема ништо...љубовта ме лекува,љубовта и ке ме отруе..
Ми треба некој кој ке ме промени, ке ме научи да живеам поинаку, да гледам со други очи кон светот.. мислев дека тоа ке бидеш ти, или подобро да речам, сакав тоа да бидеш ти. тебе те сакам.