Kad pogledam iza sebe sve je crno osim tebe jedina si svetla tacka ti. Trezan shvatih iz prve da sve su sem tebe bile kurve kojih sam se stideo. Песната е повеќе за тебе , помалку за мене а сепак ја посвети за нас . Така е си знам самата . Фала ти што постоиш ТЕ САКАМ
А што мислиш ти кој си? Брет Пит па сите ќе те сакаат нели? Ма како да не. Абе мочко, никоја нема да те сака како мене, ни женати(ако јас не сум ти жена) И самиот знаеш дека ако ме изгубиш ќе изгубиш многу работи. И што ако си фатиш друга? Јас не можам да си фатам нели? Кога ќе ти се појавам со некој милион пати поубав од тебе па ќе видиш ти тогаш. Чувај си го тоа што го имаш злато мое, затоа што кога ќе ме немаш ќе си трескаш главата во ѕид. Тогаш ако сака и нека се преобраќа светот, нема да ти се вратам. Ја така да знаеш, па сега ти гледај си.
Живни малце.... знам дека се крие нешто во тебе. И да знаеш, не ми е страв да го чепкам лавот на спиење
Сите имаме маани, точно. Но инаетот е нај лош. Баш поради него луѓето губат многу. Сакаш да си еден од нив?
Ме убива ова чекање.Мислев дека ке те видам деновиве ама не.Не знам на што сме а тоа ме убивааа.....Како ке издржам уште две недели
Мака ми е дека Викендов траеше толку кратко...... закам да си постојано до мене и со мене .... Ми фалиш Никакоф Низаеден !!!!!!!!!
Ноќеска дојди ми на романтика Усните твои да ми станат навика растопи ме како свеќа јас и ти, камо среќа да ми дојдеш на романтика
Многу си грижлив, се гледа! Дупло враќам! Само не буни ми се после дека сум била ладна :geek: не те сакам денес,така да знаеш
Абе ме мрзи да зборувааамм... А и ти не си многу зборлест. Не се обидувај да се шегуваш, знаеш дека не ти го сфаќам хуморот. Периодов ќе ме мрзи.
на сегашниот е ова мозеше само мене да ми се случи само несреки ме следат уште да дознаам кој ми ја пренесе хламидијава , зими се ке го кастрирам) е сега кога знаеш дека боледувам од таа проклета сексуално пренослива инфекција , ке видиме КОЛКУ е голема твојата љубов, и дали НЕКОГАШ постоела си знаев јас, само некои чудни соништа сонував, знаев дека нешто ке се случи(а кога ме праша што е пострашно дали рак на грлото на матката-пап тест или хламија , ми доагаше еден нагон да направам некоја лудост, толку ли не свакаш што е што бе , машко си ама не си од друга планета) на една личност каква бозја казна бе будало една, јас хламидија да имам, ама таа се лечи, а ти од твоите ороспии со кои се плеткаш, не СИДА незнам што ке добиеш, кога немаш памет во глава, тоа е, те залам искрено
Шта ти могу кад си такав гад. Инат бре, чудесија од човек си ти. Нема да признаеш доколку е твоја вина, и нема! Бре.. Ниту сум те ставила на врело столче пред твоја фамилија сосе осмо колено од страна на татко ти, ниту сум ти вперила пиштол во глава па така бурно да изреагираш и мене да ми наметнеш се. Гомце си. Мое гомцуле. Смешен си во вакви моменти, ама кога е многу-многу е!