Помина толку долго време откако те немам видено, поминаа 4 дена откако се немаме слушнато Се излажав себеси, и ги лажев другите дека сум добра! Лажев дека сум силна, посакував да бидам силна... Но никако не можам! Сега дозволувам само во сон да дојдеш Живеам од ден за ден за нас.. Искрено, не сум знаела дека човек може волку силно да сака.. не можам да се разберам
The truth of the matter is, I still have feelings for you. And no matter how many times I tell myself that I'm better off with out you, a part of me just won't let go.
И така... Пак се руши се`... Дојдовме на истото... Иако овојпат, ваљда пораснавме заедно овие 3 години, овојпат бевме луѓе и двајцата. Разумни. Ти кажав дека не ти верувам. Ме убеди дека треба да ти верувам. Се надевам не беше пичкин дим муабетов... Јас знам дека сама си правам се`, но фино ти објаснив... Рече си сфатил, баш ќе видиме... т,е, не треба да дојде до тоа да видиме... Ама ај... Ме болеше вечерва, душата си ја осетив како ми се расцепкува на делови... Не си ти крив, знам. Не си сега. Од порано си е оваа траума... Колку ли повеќе може да боли? Биди човек... Како што ми кажа... Мило ми е што не дојде до караница, мило ми е што ми призна... По којзнае кој пат решавам да ти верувам... И боли... многу боли...
И сега што ? Ти или тие ? До вчера бев сигурна во својот став, а денес веќе почнувам да размислувам и уште сега знам како ќе биде. Зошто мора секогаш да имам некоја прилично голема пречка што ми стои на патот и не ми дозволува да бидам среќна ? Како и да е, ми значиш многу. Не одбивам веќе да ја прифатам таа вистина. Што е тука е. А, од искуство знам дека кога нешто е премногу добро, тогаш воопшто не е добро.
Знам дека прееска се зезаше за она што ме праша, ама и озбилен да си, сега сигурно не би ти дала потврден одговор. :geek:
I miss u sooo much..wish the things were different between us i really wanna be with u..if it was up to me i would do anything to keep u but... i cant be just friends with u..i tried!! miss kissing u p.s. glad that at least i saw u today..
Добро знаеше дека јас кога еднаш ставам точка на нешто , тоа е засекогаш . И покрај тоа ти беше решен да ме изгубиш . Како што гледам решен си и да ме вратиш - Залудно ти е се !
Премногу сум горда на тебе, за сите успеси кои ги постигна сезонава. Да, гордост си ми .. и не само мене, на целиов Охрид, а и на државичкава наша во твојата категорија. И следната година да продолжиш да нижиш успеси, и во земјава а и надвор од неа, бидејќи знам дека го можеш тоа, верувам во тебе. За некоја година на Тур Де Франс сакам да те гледам, јасно? Сонце си ми .. те гушкам.
Од 3те симпатии шо ми останаа, најголемата, на страна ке ја тргнам ... Од вас двајца шо останавте - едниот да ми беше дечко ?? А останатиот да си продужеше симпатија да ми биде а ??? Ај договорете се , па коа ке дојдам да знам накај да тргам
........те сакам новогодишна елко моја накитена со 300ствари...ова му го пишав последно а седеше на 3-4 метри од мене и ми се изнасмеа слатко и ме бакна
Се надевам ке те прифати за сопруг.Што да ти кажам друго.Штета што некои * личности не ме разбираат добро па ме нарекуваат со погрдни зборови.Нека,ке ми помине мене