Е ова го сакам. Ова ни требаше. Знаеш дека стварно требаше... Сакам кога имаме и наоѓаме време само за нас, зашто у осталом ние сме си најбитни еден на друг. Да те цитирам ќе морам : J'taime very much !!!
интересно беше кај тебе ...се осетив ко дома да сум нели сама си сварив кафе ...си направив овошна салата(ај ке го занемарам тоа шо само шо го сварив кафето ми се истури и морав пак да си варам па ти створив дополнителна работа...добро се дешава нели битно не ми се изнасмеа )
Дебели сме Трофтиња Ми требаше ваков ден со тебе. Ми ги наполни батериите, ми закова насмевка на лицето, и секогаш кога во сред бакнеж ќе се насмееш заради некоја наша глупост ми го полниш срцето. Исто и кога ми викаш убаво ми е ... мене уште повеќе и те молам да не не фати инает повторно во брзо време Те љубам буце мое најубаво на цел свет повеќе од се.
а така ли ќе се понашаш сега?! make up your fucking mind! лажна надеж не сакам! Не ми е јасно дали си буљаш по природа или сварно има или имало нешто. :geek:
H*****, извини, извини , извини едно големо Извини за прееска немој да мислиш дека не сакав да те поздравам, ама едноставно не можев ..беше послино од мене. Срцето ми вели да да Да и таман дојдов подзастанав и виде и ти се спреми , ама ништо од бизнисот...нешто не ми даде! А пак кога те видов како седиш до неа , слушате заедно музика од твојот телефон иако знам дека нема ништо Пак пак и пак. Да не кажам пак кога и стана на онаа малана -русокосата ..ја болеле нозете..полагала бла бла И ако немаш ништо со нив докажи ми , ајде имаш утре ден. Јас ќе се потрудам да дојдам , али останатото како и се друго е на тебе !!! Е, ако треба да бидеме заедно може и ќе бидеме??
Зошто, зошто, зошто мораше да слушаш други и да донесуваш заклучоци без основа ? Да дојдеше уште тогаш, немаше да биде вака ...
Види... а да почнеме да се караме јас и ти веќе едншка? И како у филмовите, ќе ме дигнеш и ќе ме фрлеш на кревето оти нели, многу сум те изнервирала, а ти така агресивен за да не ме удреш, фрлеш ме на мекичко... После извадеш го тоа твојто тврдичко и продолжуваме да се караме на многу по цивилизиран начин...м? Леле не ми се верува... А ти раскинувањето сфана ли го озбилно ?
Прво као ти свиѓаа момци што сакаат да спортуват, а посебно што пливаат Па момци со кои можеш да имаш интелигентен муабет,... Па сега и момци во одело, демек по твое скоцкани, претставителни као.... Не се филмај чупееее, очигледно станувааа
http://www.youtube.com/watch?v=Dy_fEcKa ... re=related Kao u nekom filmu cijeli moj se srusio svijet i cekam da se nesto desi cekam preokret jer kud god krenem, kud god podjem samo za tebe znam Ne zelim biti sama zelim samo tebi ja da pripadam Ko sto se pripada po prvi put reci da nije bilo uzalud da tvoja ljubav jos traje bar tren