http://www.youtube.com/watch?v=zOlFOKM_ ... re=related Еве, јас ќе бидам шеќерче, а и да ни заврне, чадор имаме! И после стихов треба да ме бакнеш така еднаш слатко. Ако не, тогаш јас тебе
http://www.youtube.com/watch?v=5RtTFP2T ... ure=relmfu Just One more moment, that's all that's needed. Like wounded soldiers in need of healing. Time to be honest, this time I'm bleeding Please don't dwell on it, cause I didn't mean it I cant believe I said I'd lay our love on the ground But it doesn't matter cause I've made it up forgive me now Everyday I spend away my souls inside out Gotta be someway that I can make it up to you now, somehow. By now you'd know that I'd come for you No one but you, yes I'd come for you But only if you told me to And I'd fight for you I'd lie, it's true Give my life for you You know I'd always come for you I was blindfolded, but now I'm seeing My mind was closing, now I'm believing I finally know just what it means to let someone in To see the side of me that no one does or ever will So if your ever lost and find yourself all alone I'd search forever just to bring you home, Here and now this I vow By now you'd know that I'd come for you No one but you, yes I'd come for you But only if you told me to And I'd fight for you I'd lie, it's true Give my life for you You know I'd always come for you You know I'd always come for you No matter what gets in my way As long as there's still life in me No matter what, remember you know I'll always come for you Yes I'd come for you, no one but you, Yes I'd come for you But only if you told me to And I'd fight for you I'd lie, it's true Give my life for you You know I'd always come for you No matter what gets in my way As long as there's still life in me No matter what, remember you know I'll always come for you I'd crawl across this world for you Do anything you want me to No matter what, remember you know I'll always come for you You know I'll always come for you . Се надевам ќе ми вратиш еден ден.
Батерфлај 15 многу убава песна и спот и текст ит мејкс ми крај Чуден си ми не знам зашто ама ај па да не претерувам многу Ми недостигаш не знам зошто и како ? ? Секој ден сме заедно и те гледам . ТЕ САКАМ само ништо повеќе
Ауу .. пази не дојди вечер да се видиме, поради таа карпата твоја шо имаш желба да ја качвиш! Најсериозно, знајш дека утре одам надвор од градов, ќе се видиме тек понеделник поручек, а ти ми викаш „Незнам дали ќе можам, ќе видам“. Епа да ми извиниш, ама немојт така! И да знајш, ак не дојш немат да те барам дур сум таму, да си одморам глава малце па и од тебе. Адиос!
приметувам дека си сентиментална душичка исто ко менесамо што јас не показувам сентименталност иако сум Рак(исклучок ПМС, е тогаш сум плачка, и несакам да ме видиш како плачам)па рибите се сентиментални, знам, а овие неколку работи те погодија -татко ти што чека за операција -што дознав дека боледувам од Хламидија -смртта на Гоце Арнаудов душичке моја мила, не се секирај, од мене ја имаш цела љубов и поддршка , те сакам и ми недостигаш премногу
In the manner of speaking, I just want to say That I could never forget the way You told me everything, by saying nothing. Oh give me the words, that tell me nothing... again.
Моја шема биди ти, биди кул, биди забавен не се зезам овој пат, мојот број ти е достапен Готово се смирив јас, ела да те цуне твојата патка!
Абее ајде станувај ако спиеш или барем контактирај ме некако каде си. Ти реков дека бев телефон ќе е заебано. Па јас треба да се спремам и да излезам, а ти можеш у последен момент да ми расипеш планот. А не ме интересира јас ќе си одам на средношколска.
Таман решавам да те баталам you change my mind. Срце си И се надевам дека ми рече Кога а не Како бидејќи со кога некако поубаво ми е прашањето . Абе детенце едно how can anyone ignore you?!
Толку е тешко да направиш нешто и да ми измамиш насмевка? Или полесно ти иде да ме нервираш.. Со тоа само се одалечувам од тебе чекор по чекор. Ама еден ден кога ќе се свртам да видам до каде ме донеле тие чекори, одвај ќе бидеш видлив на хоризонтот. Твој избор.
Scream, at the top of your lungs, everybody’s feeling right (If your feeling good) Scream, at the top of your lungs, everybody’s feeling right (Let me know) Scream, at the top of your lungs, everybody’s feeling right (Scream) Scream, at the top of your lungs, everybody’s feeling right (Show me it feels good)