Толку сме исти, а различни. Толку блиску, а далеку. Сакам да знам што ти се врти во глава. Дали сме на иста бранова должина. Зарем не приметуваш дека нешто ме мачи??
Ми фалиш ... Има бе нешо у тебе, има матер да ти еееее не е могуќе вака да се осеќам не е . Мора да има нешто друго аман зашо сум 1000км далеку Чоек аман не ми се верува бе вака да се осеќам, не ми е јасно . И да и да и да И сакам да ти кажам вака анонимно низ форумов дека ми се свиѓаш ама дека нешто почудно осеќам во врска со тебе, некоја енергија ми даваш чудна неможам да ја сфатам. А убаво ми е Ми фалиш, и одвај чекам да те видам. Аххх за кратко време вака да се осеќам бе море, дека ми се свиѓаш ??? Све што сакам љубов, сакам да пружам љубов ама сакам и да осетам љубов ...
Колку си само среќен кога ќе купиш нешто леле мајко а јас па уште посреќна што те гледам таков + се шеткаме , се смееме , јадеме ко дечиња . Фала ти за преубавиот ден и вечер сакам така почесто . ТЕ САКАМ
Spoiler Знам дека сум досадна со многуте постови тука ... но морам некаде да си ја испразнам душава, а тоа да не е пред него ... Буцика .. заедно 8 месеци, на 8ми, денес. Криво ми е што нема да те видам до понеделник, ама не, ти згреши па од тебе чекам да се јавиш и да се извиниш. Ама сепак ... незнам што би правела без тебе. Те праќам една биг беар хаг, за без ковчиња да останиш.
This Julia is bleeding But you can't see her blood It's nothing but some feelings ................................... You see i've always been a fighter but without you i give up ..................................... Well, I guess i'm not that good anymore But baby that's just me... And I will love you ALWAYS.
Да те сретнам беше судбина, да ти станам пријател беше одлука, Заљубувањето во тебе беше надвор од моја контрола.....
Добро е што и преку телефон, преку гласов можеш да сфатиш како ми е без да ти спомнам. И добро е што прееска сфати дека имам 1 тон љутина во гласов. Мачор еден. Заспан.
Извини, знам дека избувнувам прелесно за едно ракче, ама понекогаш навистина не можам да го скротам јарецот во мене. А и таа твоја смиреност ме вади од такт, аман, живни малце!