1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Aх бре животинче едно,немој да ми се умилкуваш,оти не ми е денот ;)

На Crna Dama му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    91
    Знаеш ли колку многу ми е потребно да слушнам каде си цел ден и зошто не пишуваш и не се јавуваш...толку те боли ногата што неможеш ни од кревет да станеш...ма ајде крајно си несеризен...знаеш ли дека вчера запознав некој не лично ама веќе доволно знам за него од погледот со кој ме ловеше цела вечер,аууу колку страшно ми годеше би сакала тоа да ти го кажам,да знаеш дека не си единствениот кој ме впива со поглед....кој ме мази и пази некои денови страшно многу,а некои денови се оденсува како да не постојам,сакам да ти кажам дека цела вечер мислев на него на тој странец и еве и моментално мислам на него дали ќе ти значи нешто тоа хммм некако чувствувам дека во последно време па баш и не ти е гајле дали некој друг ги посакува моите полни усни со темен црвен кармин,знам дека најмногу ги сакаш нив од целото мое лице,сакаш кога оставам црвени траги на твоето тело со нив...а дали помислуваш некогаш дека сигурно тоа ќе му се допаѓа и на некој друг.Хммм баш сега размислувам знаеш дека никогаш ама никогаш не си ме гледал ти со таков поглед ни еднаш во овие 6 години познавање.Всушност никој не ме гледал така,ни бившиот ни тој пред него,ни тој пред него...ниту пак ниеден мој удварач за кој постојано велиш дека ги имам многу т.е. сум ги имала,а зошто мислиш дека веќе ги немам :lol: тоа што не го гледаш не значи и дека не постои.... И конечно сакам да ти кажам дека не си единствениот кој може да ме има...ако продолжиш да правиш како што правиш во последните неколку месеци,ти ветувам и си ветувам дека конечно ќе ставам крај и ќе се здобијам со статус сингл...а верувам дека тоа некои дечки одвај го чекаат :lol: немој да мислиш сега се фалам... не, не, зборам само за хиените како што ти ги нарекуваш,ги мразам хиените како животни премногу саркастично се смеат или барем она што наликува на смеа,ама не гарантирам дека некоја од хиените во оваа урбана џунгла нема токму да те замени тебе...тоа ти е срце мое некоја хиена ќе ме грабне пред твоите очи..поточно веќе ме граба а ти забележуваш ли :?: :D

3. angelce1

angelce1 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    234

Колку убавоооооооо........

4. beautiful87

beautiful87 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2010
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    116
    Uffffffff epten nekako me rastazi so napisanovo, premnogu dlaboko i iskreno. Se nadevam deka ke uspees i nego istovo da mu go kazes i se nadevam deka toa ke mu gi otvori ocite.Obicno dodeka ne izgubime nekoj koj e pored nas ne svakame kolku ni znacel i kolku sme go sakale, ZA ZAL :(
    Izvinete temava ne e za citiranje ama epten dlaboka poraka na koja morav da dadam komentar

5. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.820
    Те чекав и чекав... ама ај ќе ти опростам, зашто си вреден. Лека ноќ ;)

6. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Ej znaes deka poima nemas kolku mi trebas vo momentov......ustvari znaes ti kazav preeska :D Edvaj cekam da te vidam da si pomineme najubavo,da ti priredam najubavo isprakanje......da mi drzi vlaga 2 meseca :lol: iiiii potoa da ti kazam mozda neubavo zvuci ova od devojka koja e vo ozbilna vrska ama edvaj cekam da zamines zasto ni treba ovaa pauza za sreduvanje misli i cuvstva.......za da ne se povtorat rabotite od minatoto ili kako da ne se povtorat.......i posle odkoga brzo ke mi pominat ovie 2 meseca so novi sili pak zaedno,se nadevam posrekni i konecno ke bide leto i toplo i sigurno i nas ke ni bide potoplo vo srcata ;) E toa e ne ni e bas najsjajno no se sakame toa e najbitno i TE SAKAM I TE POSAKUVAM MNOGUUUUUU SEGA...VEDNAS AMA NEMA :lol:

7. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.457
    Ти си моето сонце, знаеш дека те сакам ама незнаеш дека сакам да си сега до мене , да ме гушнеш и да ми направиш пуканки, ај ќе почекам до петок. Те сакам.

Истово сега му го напишав во порака :D нека си знае :D

8. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    добро бе ќе си играме топло - ладно....ама играва некако ми здосадува :lol: :lol: :lol:
    дај одлучи се што сакаш и не ми го троши времето залудно :!: :mrgreen:

9. ice-cream

ice-cream Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    4
    ТЕ САКАМ

10. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    TE SAKAM MNOGU MNOGU i sto mi napravi sega sto mi kaza kako ke bide tesko da se razdelime sega koga ke odis lele me raznezni i me natazi taman nesakav da mislam na toa....sonce i mene mi e tesko samo nesakam tolku da go iskazuvam toa zaradi tebe znam tebe uste potesko ti e sto odis zasto moras Te sakam sekogas ke te sakam i molam Gospod vaka da bideme vo mir sekogas veke da ne ni se povtoruvaat losite raboti

11. milaaa

milaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    naj naj naj mnoguu te sakammmmmmmmmmmmmmmmm,te sakam onakov kakov sto si i te sakam zatoa sto si bas ti....te sakam..so srce so dusa so glava.i sakam da si do meneeeee po cel den!!!! ;( ;( ;(

12. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    жалам што те запознав и што работата стигна до брак............

13. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    enca nemojjjj... mislam deka prebrzo cekoris vo momentov...

14. girl23

girl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    32
    Ехххх аман од фудбал, аман од спорт...аман од вашите седенки и пијанки.Па и јас сум тука...и јас сакам да те видам а не ... :worried:ilent: ... камо да ти изгуби тимот за кој навиваш..... лоша сум лоша знам !!! :D :worried:ilent: :worried:ilent:

На Crna Dama, lilybeth и joana18 им се допаѓа ова.
  15. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    боиш се...боиш се...немаш м*дааааааа!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

16. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Инаку на мојон:дај малце прибери се и почни да мислиш која цел ја имаш во животот!!!

17. girl23

girl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    32
    Зар је тооооооо, све што је осталооооооо ... :D мангупе еден.... ти мене ке ме фрцкаш...не не нееее :twisted:

18. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    308
    Ти си едно безобразно копиле кое не си стои на дадениот збор :!: Значи само кога си таму, тогаш сум ти интересна, а кога си дома не те боли за мене :!: Јави се кукавице да се извиниш барем што ме извиси :evil: Ке ме бараш, верувај - ама ке ме нема . . .

19. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Сакам да оставам се за тебе и да те гушнам силно,силно,најсилноооо.Сакам со крената глава да шетам со тебе.Сакам да те бакнам и да ти кажам не оставај ме...Ама не можам...ме разбираш нели?...П.С.Никогаш немој да ме заборавиш ;(

20. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Mrs budalo kakov kreten si da znaes uffff kako znaes da me iznerviras ti imas edna sposobnost na momenti da bides najprekrasniot covek na svetot a na momenti eden bezcuvstvitelen kreten :twisted: :twisted: STO KE PRAVAM JAS USTE SO TEBE KAZIMI DO KOGA VAKA :?: :?: :?:

A zatoa sto mi napravi film so zaminuvanjeto ke mi platis covekot sakal da me iznenadi mrs bre