Зошто требаше вака да биде? Зошто испадна сето ова вака? Зошто мораше да ме заборавиш туку така? Јас тебе сеуште те немам заборавено, секој ден се повеќе те сакам. Мислев време лечи се но како што поминува све повеќе боли... Никогаш нема да се помирам со фактот дека се разминавме без да кажеме еден збор? Мораше ли вака без да направиме муабет како луѓе да се разделиме? Зошто на моменти помислувам дека ти никогаш мене не ме сакаше. никогаш не можеше да ми го пружиш вниманието што го сакав и го барав од тебе.. Зошто ме лажеше и секојпат ме тераше да поверувам дека ме сакаш но едноставно не можеш да го искажеш. Не, тоа не можеш да го скриеш. како што јас не можев никогаш да ги скријам моите чуства, да беа толку јаки твоите нема да можеше ни ти да ги скриеш Мојата реалност и твојата се различни.. ЈАс само ја барав таа топлина, таа иста топлина што ја чуствував секогаш кога ке ме погледнеше со твоите очички.. Зошто секој ден морам да се збогувам со тебе и никогаш да не ми биде доста? Кога ке биде тој ден кога ке престанам? Пак јас како будала ке се прашувам за горе поставените прашања и на секој одговор ке се тркала по една солза... А ти? Ти.. ништо!!
Премногу нели? Ах, како рече, како само топло рече.... еве причина за мене плус да се гордеам што те имам...
Љубовни проблеми и совети Никогаш нема да имам негативен збор за тебе и секогаш ќе те гледам пред се` како добар пријател и ќе бидам тука ако нешто ти треба, од тоа што ми го кажа пред два дена цела се наежив, како гром од ведро небо сега во овие моменти мислам дека требаше да не терам да ми кажуваш, но длабоко во себе знам дека вака е најдобро за џабе и двајцата ќе се лажевме. Тешко ми е сега немам никаква причина да ти битам лута, и двата се најмалку виновни за тоа што се случило во минатото, се обиде барем малку да ми ја намалиш болката, а и самиот се обидуваше да заборавиш без да ми кажеш мене колку тешко ти било. Секогаш ќе те почитувам и ќе имаш посебно место во моето срце затоа што се многу добар човек и го заслужуваш тоа.
I can’t concede, This way I feel, For all the time we spent, together, Forever .. just gets better. See what I’m trying to say is: You make things .. better And no matter what the day is, With you here .. it’s better. I’ll stand by you, If you stand by me. I think time that I, reveal it, ‘Coz I believe it It’s better
Нема многу да ти кажувам. Синоќа бев јасна кога кажав дека сум сигурна и дека сакам крај. Те молам да се потрудиме овој пат да биде КРАј, не можам повеќе да се мачам.
Ужасно ме повредуваш. Ужасно те сакам. Се помеѓу нас е ужасно. Или е неверојатно добро или ужасно. Дури знае да биде ужасно добро. Моментално е лошо. И ужасно ми е. Ужасно ми правиш, ужасно си правам. Сакам крај. Дали крај за нас или крај за целава фарса не е битно. Сакам некаков крај.
Ангел мој си, буквално ти си мојот Ангел..Знае Бог што прави, секогаш некако успева да го спои она што треба да биде споено, без разлика колку и да е тешко
http://www.youtube.com/watch?v=t4ynAC76 ... re=related Нeкад сам хтела се, био си мој лични херој никад ти у наручју нисам рекла "не немој" .. Сад се више не трудим .. Me исцеди како лимон, до последна капка .. не знам дали и со што го заслужив тоа, но извини душо ама семејството ми е на прво место! И да, сакам крај со тебе затоа што ти не ме заслужуваш. Чао!
Оди си ти кај твоите богаташки. Пошо си толкав фраер и праиш што сакаш, слободно оди. Не дека се убедувам самата себеси, ама готово, крај.
You make me the happiest. Не, навистина, како успеваш не знам, ама се заборавам со тебе. И да, убаво ми е со тебе, најубаво на свет! Немам храброст да ти го кажам тоа, не знам зошто и како стигна до тоа, ама да знаеш. Сонце мое бе многу те сакам кога си ваков
Решив Нема да дозволам веќе да ме повредуваш,не ти беше ли доволно,па сакаш уште? Отсега и јас како тебе ќе се држам ладно,поладно од лутата зима што следува,ќе ти кажам дека не те сакам (па и да излажам),нема да кревам,нема да те барам,нема да пишам.Пошто не заслужуваш! Пошто немаш ни почит,ни љубов,ни разбирање...Ти дете незнаеш да сакаш,не,не! Тоа твоето не е љубов,туку ропство! Не ти припаѓам тебе,не ти сум јас играчка,ниту па робинка! И да ми го вратиш ти мене срцето!!! Можи некој ти солел памет па што вака мислиш дека ќе постигниш нешто...Можи некој соли памет дека сум лоша и незнам каква,ама сигурно не некој што ме познава...Ама ако,слушај ги ти другите,слушај ги и кога ќе ти кажат дека ме виделе со друг,тогаш можи ќе се во право... Еден ден кога ти ќе ме побараш,тогаш ќе ти ги кажам твоите зборови,да видиш како боли!
знаеш ...ке пробам да те заборавам иако не е лесно...неможам векје вака...ова почна и на здравјето да ми влијае
Злато мое, да знаеш колку ме израдува прееска со тоа "јас те поддржувам". Кога би го слушала тоа секогаш кога имам кризи, верувај ми би ми поминале. Само ти да си до мене. Сакам да ти кажам колку сите ме напињаат за тебе, сите се сомневаат, никој не очекуваше почеток па сега само сакаат крај. Треба добро да си се преиспитам, дали се во право или не ми се вистински пријатели...ама истите тие многу пати се докажале, можеби сега само сакаат да ми ги отворат очите. Осеќам дека во сечии очи сум будала, па само ме прашуваат, а се слушнавте, а ти пиша, а кога се видовте последен пат, а он излезе викендов? И како секогаш да им ги давам одговорите што им одговараат, ми пуштаат саркастични коментари, а јас те правдам. Не можам објективно да видам дали го заслужуваш тоа или само во мојата глава вредиш толку. Не знам дали сите работи кои ги правиш се стварно толку добри или јас ги преувеличувам и си живеам во измислена бајка. Покажи ми дека ти значам на најдиректниот начин, тргни го тоа оклопот и сакај ме... во мене е изнасобрана толку љубов, што сакам целосно да ти ја дадам, сакам да сум твоја во секоја смисла, да ти припаѓам на секој начин, да те задоволувам целосно, секако, вистински, искрено. Ми ја грееш крвта, душата, и кога не си тука, те носам во главата, ми влегуваш и во срцето, затвори ја вратата после тебе, нема место за друг... Леле, ќе се пукнам, зарем јас овие зборови ги напишав за некого?! Посебен си.
Земи и да се обесиш! За да не ме нервираш поише! И да знаеш викендот не идам кај тебе. Ќе шетам без тебе!
Те сакав, те сакам и секогаш ќе те сакам... И уште нешто ако сакаш са знаеш... Во хороскоп сум Девица и тоа за наивноста се уште ми е точно...