Би ми дал ли малку од твојата смиреност ... да не ме мачи овој безвезен немир ... да не те гњавам со солзи и смотани теории една вечер пред еден од твоите најважни денови ... Не знам како изнаоѓаш сили покрај се да ми кажуваш утешни зборови... Толку те сакам ...
Е за ова ќе ти наплатам 10 бакнежи и цел саат штипење обравчиња, гризење и гушкање. Така да си знаеш. Чао.
Денес тапа ми беше денот без тебе.. Затоа утре ќе ти дојдам во 9ипол и нема каде да ми бегаш ТЕ САКАМ
Дај да направиме нешто во животов, дај да гледаме посериозно на работите, те молам. Почнувам да се гушам и да мразам се и сите, дури ни сама не се сакам. Ако продолжи со ова темпо не е на арно, верувај ми Дај биди малце пофлексибилен во животов, по ѓаволите не си дете! Дај да си поставиме цел - од Нова Година да почнеме да правиме нешто со нашите животи, затоа што - стварно не бива. Тебе ти е токму, мене не ми е, јас се нервирам, човече...
When I bleed, I bleed out When I cry, I cry loud When I love, you could bet I'm all in When you leave, I bleed out.
Зошто сум сеуште со тебе кога ја знам целата вистина? Зошто барам причина да останам со тебе? Зошто кога ти си толкав идиот и не ме заслужуваш??? Зошто и јас еднаш не можам овде да напишам нешто убаво за тебе,дека те сакам,дека ми требаш... Зошто не можам да бидам без тебе а ни со тебе...???????? Зошто.....??????? Има толку зошто но на сите не знам или не сакам да дадам одговор....
кога би имала можност би ти кажала дека или го изгубив, или ми го украдоа мобилниот, а твоите броеви не ги знам на памет, се обидов да го добијам твојот домашен број на информации, не успеав, незнам на кого се води,ама барем ЗНАМ каде живееш, и утре рано наутро ке ти дојдам на гости , ако те најдам дома и ако сакаш да ме видиш и да зборуваш со мене, злато верувај дека давам се од себе, и прво кога сватив дека ми го нема мобилниот прво на тебе помислив, а кога ке размислам подобро, можам и сега да се обидам да дојдам кај тебе дома ке се обидам, зошто да не, те сакам зверченце мое
Колку си само посебен, секој ден го покажуваш тоа...Треба и јас да ти покажам... Единствен си најмило мое...Колку те сакам..Ако ти се случи нешто или ако те изгубам, ќе нема живот за мене..тоа сигурно!