Кога ке се научам да ве распознавам ? Ти ли беше или брат ти жив срам сум... И да те предупредам ..уште малку и не чекам веке Spoiler ќе земам јас ке направам следнио чекор
Се плашам и јас, не знам колку сум спремна, но сакам, го сакам ова што го имаме...ќе најдеме начин, само доколку сакаш... Овде сум, ќе чекам да дојдеш со цврст став...за нас.
те сакам бе идиот еден идиотосан,колку сум наивна знаЧи дури и се мразам од што сум толку наивна и добра спрема тебе.да дозволам да си играш со моите Чуства.само запамти ке се каеш што не остана со мене,само што сега гордоста не ти дозволува малце да промозкаш со тој мозокото твој.ти ветувам дека ке ти недостигам,и запамти само едно како мене нема да најдиш уште еднашка во твојот живот.будала
http://www.youtube.com/watch?v=hnS_tSuv ... re=related Spoiler Voy a desnudar tu alma beso a beso hasta sentir que tu cuerpo se derrama como lluvia sobre mi por el borde tu espalda voy a dibujar mi amor sin ocultar esta pasion cada latido de tu corazon cada respiro tuyo me pertenecera cuando seas mia, ya lo veras, baby todas las noches seran buenas para hacerte el amor cuando seas mia en cada sueno voy a estar yo te voy a hacer buscar, pedir, rogar mi calor voy a desojar tus suenos como las mas bella flor voy a vivir como siempre como esclavo de tu voz desde el arco de tu ceja hasta tu dulce intimidad caricias yo voy a sembrar cada latido de tu corazon cada respiro tuyo me pertenecera cuando seas mia, ya lo veras, baby todas las noches seran buenas para hacerte el amor cuando seas mia en cada sueno voy a estar yo te voy a hacer buscar, pedir, rogar mi calor entregate, yo te hare vibrar suplicaras que te ame mas en mis brazos volaras, hasta el cielo llegaras no escaparas jamas cuando seas mia, ya lo veras, baby todas las noches seran buenas para hacerte el amor cuando seas mia en cada sueno voy a estar yo te voy a hacer buscar, pedir, rogar mi calor. Еден ден...
Не знам што да ти кажам. Веќе кажав и се изнервира. Преемногу се брзаме. Се плашам од тебе. Стварно се плашам. Се што е претерано, не ќе да е на арно. Претеруваме. До некаде јас сум си крива, ама сеа...
Се што кажав е искрено и реално и конструктивно, доколку примениш нешто од тоа ќе бидеш многу по Голем, на добар пат си, ми докажа колку може човек да се смени на подобро.. само на сила умтеник, со замислени фаци не! Остај го тоа уметничкото нека излезе на природен начин. Душа си, ама поработи на себе, мораш..
Kaj ти се очите ? Жал ми е што не успеавме да ги решиме нашите проблеми. Жал ми е што не успеавме да бидеме другари, но ти си крив за се, ти и твоето его Искрено едвај чекам да заминиш.......сакам да се одморам малце од тебе да заборавам на се...... Тешко ми е, но се научив да живееам со раната.... Ќе ме бараш еден ден, ама тогаш јас ќе се однесувам исто како тебе да видиш колку боли.
...Од се што имам денес те немам само тебе и не можам да најдам мир, си имам свое место ни широко ни тесно но во него ми фалиш ти... Знам дека овој пат ќе треба да ги затворам очите како мало дете кое се преправа дека спие, и да те погледнам како странец . Беден е фактот дека ќе треба да те гледам само како странец после се. Не можам и не сакам ама ќе морам. Контрадикторна сум си сама на себе ете сега го гледам тоа. Но не боли ко на почетокот што болеше,полека полека свикнувам...а кај и да е и целосно ќе навикнам!
Сакам да те видам Многу, многу, најмногу сакам И цела вечност да сум со тебе малку ќе ми е И пак и пак ќе сакам да те видам!!! ТЕ САКАМ
На него:Продолжи со вакво темпо,на крајот ке останеш сам а тоа многу ке ми се допадне .Мислам дека повеке не те сакам.Немам никакви чуства како порано. На додворувачот:Убав си ама ке размислам малку за тебе