Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    За симпатијата ми мој ... СДмК дека вчера многу пријатно ме изненади сонце :) . И мислам дека виде дека со задоволство ја прифатив твојата понуда да учествувам во твојот проект .

И сонце си да знаеш и поголемо од оваа нашево ... Срце си, ценам тоа шо ми кажа да не си прам филмови, туку дека стварно немаш време за мн муабет . :)

Едвај чекам да те сретнам во животов мој ко што доликува :) И макар ништо да не се случи меѓу нас, среќна сум што запознав едно човече ко тебе . Посебно :* :hug:

2. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Мацуфец!

Убав мој.

3. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Сигурно ти недостигам да ти ги тргам тоа кебенцата до горе, а нозете да ти бидат голи и да ми ти студи,

сигурно ти фалам да ти мрдам в кревет и пола саат да не можиш да заспијаш ,

сигурно ти фалам да ја оставам кантата од вц то отворена :$ и да прашуваш кој ја оставил т.е јас ли :lol: .

4. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    5ката математика ти ја посветувам ТЕБЕ! :) Математичар еден мој :)

5. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Боже божее те чув се шетам не е битно со кого ми застана срцево и солзите почнаа да течат хахахах каква будала сум јас да не беше мајка ти Спел со мене е јас ќе си помислев сериозно и + ти да не речеше уфф :$
    Беше интересно не викам не не мислев дека убаво ќе се почуствувам ама.. само не знам јас како ќе се нафатам на тоа :$ :$ :$
    ..и што е најтрагично не ни очекував се изненадив појма немаш колку еееј дали и за тебе да чуваме делче лееееееее никогаш не би го очекувала тоа од тебе НИКОГАШ ама .. ете се деси :*

6. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
  7. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    со да ти кажам твојата промена во карактерот мн ме нервира,сакаш да сум со тебе засекогаш,сакаш да бидеме заедно сакаш да да ти се посветувам само на тебе ,јас тоа и го правам,а тии?ти со тие промени твои мн ме нервираш и ме отурнуваш од себе,ми доага се подалеку да бегам од тебе,ми доага да те оставам,те сакам многу ама не можам

8. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    http://www.youtube.com/watch?v=Fz1BXF7bVpM

Ќе дојде саботааа ;) ќе видам тогај шо ќе кажеш :rofl: :rofl: :rofl:

А ако биде како шо мислам дека ќе биде .....ќе си бидеш single :lol: :lol: (само за мене)

9. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.673
    :clap:

Прикачени фајлови:

На Noemi, Miss.Ricci, butterfly.fly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. MissAnn

MissAnn Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    278
    Не знам веќе што да кажам. Само зборам и зборам. Понекогаш се прашувам дали и воопшто некогаш ме слушаш.
    Не знам што правиме, каде сме, што сме. Не знам дали и вреди да продолжиме, само се измачуваме и двајцата. А најтрагично е што не знам што се деси. Тоа ме мачи најмногу. Да раскинеме и да ме праша некој зошто сме раскинале, нема да знам да одговорам.
    А толку ни беше убаво на почетокот. Се сеќаваш? Аххх... :doh:
    Толку е тешко да ме сакаш и да го покажуваш тоа? Да не ти е тешко да ми се јавиш барем еднаш во денот само за да ме прашаш како сум. Или само една порака да ми пишеш дека ме сакаш, ништо повеќе. Или барем еднаш да ми титнеш, да знам дека си помислил на мене барем во таа една секунда. Ама нее, ти може и денови да поминат и да се правиш како ништо да не било, голема работа ако не сме се слушнале еден ден. Некои парови се слушаат по 10 пати на ден, а јас и ти некогаш ниеднаш. Епа за мене е голема работа. За мене не се глупости, за мене се мали ситници кои го прават денот, животот, поубав и мене ми значат.
    Уште многу малку фали за да ме изгубиш. Не ја повторувај грешката што ја направи претходниот мој, ти многу добро ја знаеш, а сега истото ми го правиш. Ама тој се покаја и сеуште се кае, немој и ти...

Од обични кавги, недоволно посветено внимание и недоволна блискост се уништува и најголемата љубов!

На x.Daisy.x, t.i.n.k.e.r.b.e.l.l, thelittle17 и 3 други им се допаѓа ова.
  11. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    How I wish...how I wish you were here...:(

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.931
    Допаѓања:
    11.203
    сонце сакам да те видам па макар да молчиме само или да збориме нешто без врска ...не е ни битно само сакам да си до мене...ми фалиш мн :*

13. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Да де, да, знам дека ќе ме бараш кога ќе се вратиш.....Само дали ќе ме добиеш кога ќе се вратиш.
    Теле :emo:

14. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Do you spy on me?
    Како по ѓаволите знаеше дека си дојдов па дури после толку време да ти текни да ми ѕвониш? Шо не ѕвона на бг број,а? Сеа шо ми ѕвониш? Па не кревам шо сака нека е!

На Adi888 и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  15. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Еј! :!: Припази малку на понашањето, забегуваш понекогаш!

16. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Интересен ќе биде следниов викенд... :$

17. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.660
    И по стотти пат, само ти и јас, и никој друг!
    И ќе те гњавам, ќе те викам нагалено или грубо, иако се лутиш, а на другите ќе им се гади од нашето лигавење но нема да ми биде гајле. Среќна сум, со тебе :* Ќе те изедам бе!!!

18. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Секогаш кога сакам да продолжам понатаму, ми го правиш истото. Синоќа сватив дека и во мене е вината не е само во тебе. Во право беше за тоа дека се однесувам детски. Сакам да го поминувам цел ден со тебе и сакам постојано да ти ѕвонам .. Знам дека тоа е погрешно. Ќе почнувам да се одвикнувам од тоа постојано да сум со тебе. Еве денес, не се уклучив цел ден од твојот фб и не се видовме поради тоа што имам за учење(не дека ќе учам :lol: ). Тоа е успех за мене. :!: А ти срце убаво ми кажа дека сакаш да ме видиш, но се видовме на скајп и тоа е нешто. Сега јас ќе пробам да се подобрам, да се сменам, да не настојувам да сме 24/7 заедно и нема да сум толку љубоморна. Ветувам. Ама сакам и нешто за возврат, секако. :wasntme: :inlove:

19. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Што се случува????
    И не ми вели дека не е ништо зашто знам дека е нешто...во таа твоја глава има некои мисли кои треба да ги дознаам, кажи ги :|
    Иако се плашам да ги дознаам, но и ова е неподносливо :doh:

20. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Дојди ваму да ти шлакнам една. :muscle: :smoke: Сакам да си ми поблиску. Сакам барем уште еднаш да го поминиме цел ден и цела ноќ заедно. Да лудуваме каде што ќе стигниме. Сакам да те гушнам и да ти ја растурам косата. Смешен си и мил, таков бушав. Сакам да ме бакнуваш преку прозор, сакам да се расправаме за глупости како што знаеме и притоа да се смееме. Сакам да те малтретирам. Ги обожавам твоите ненадејни испади на нежност. Сакам да се нурнам во тебе за да те мирисам. Мирисаш најубаво на цел свет. Сакам да ти ја бакнувам малата симпатична бенка. Сакам само така да седам и да те гледам во очи. Сакам да те гледам додека играш фудбал, сакам заедно да гледаме фудбал, иако тука паѓаат тешки зборови :lol: Сакам да те држам за рака. Сакам многу. Сега за сега ништо од ова нема. Но, ќе има наскоро. Знам. Ајт :*

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.