За симпатијата ми мој ... СДмК дека вчера многу пријатно ме изненади сонце . И мислам дека виде дека со задоволство ја прифатив твојата понуда да учествувам во твојот проект . И сонце си да знаеш и поголемо од оваа нашево ... Срце си, ценам тоа шо ми кажа да не си прам филмови, туку дека стварно немаш време за мн муабет . Едвај чекам да те сретнам во животов мој ко што доликува И макар ништо да не се случи меѓу нас, среќна сум што запознав едно човече ко тебе . Посебно
Сигурно ти недостигам да ти ги тргам тоа кебенцата до горе, а нозете да ти бидат голи и да ми ти студи, сигурно ти фалам да ти мрдам в кревет и пола саат да не можиш да заспијаш , сигурно ти фалам да ја оставам кантата од вц то отворена и да прашуваш кој ја оставил т.е јас ли .
Боже божее те чув се шетам не е битно со кого ми застана срцево и солзите почнаа да течат хахахах каква будала сум јас да не беше мајка ти Спел со мене е јас ќе си помислев сериозно и + ти да не речеше уфф Беше интересно не викам не не мислев дека убаво ќе се почуствувам ама.. само не знам јас како ќе се нафатам на тоа ..и што е најтрагично не ни очекував се изненадив појма немаш колку еееј дали и за тебе да чуваме делче лееееееее никогаш не би го очекувала тоа од тебе НИКОГАШ ама .. ете се деси
со да ти кажам твојата промена во карактерот мн ме нервира,сакаш да сум со тебе засекогаш,сакаш да бидеме заедно сакаш да да ти се посветувам само на тебе ,јас тоа и го правам,а тии?ти со тие промени твои мн ме нервираш и ме отурнуваш од себе,ми доага се подалеку да бегам од тебе,ми доага да те оставам,те сакам многу ама не можам
http://www.youtube.com/watch?v=Fz1BXF7bVpM Ќе дојде саботааа ќе видам тогај шо ќе кажеш А ако биде како шо мислам дека ќе биде .....ќе си бидеш single (само за мене)
Не знам веќе што да кажам. Само зборам и зборам. Понекогаш се прашувам дали и воопшто некогаш ме слушаш. Не знам што правиме, каде сме, што сме. Не знам дали и вреди да продолжиме, само се измачуваме и двајцата. А најтрагично е што не знам што се деси. Тоа ме мачи најмногу. Да раскинеме и да ме праша некој зошто сме раскинале, нема да знам да одговорам. А толку ни беше убаво на почетокот. Се сеќаваш? Аххх... Толку е тешко да ме сакаш и да го покажуваш тоа? Да не ти е тешко да ми се јавиш барем еднаш во денот само за да ме прашаш како сум. Или само една порака да ми пишеш дека ме сакаш, ништо повеќе. Или барем еднаш да ми титнеш, да знам дека си помислил на мене барем во таа една секунда. Ама нее, ти може и денови да поминат и да се правиш како ништо да не било, голема работа ако не сме се слушнале еден ден. Некои парови се слушаат по 10 пати на ден, а јас и ти некогаш ниеднаш. Епа за мене е голема работа. За мене не се глупости, за мене се мали ситници кои го прават денот, животот, поубав и мене ми значат. Уште многу малку фали за да ме изгубиш. Не ја повторувај грешката што ја направи претходниот мој, ти многу добро ја знаеш, а сега истото ми го правиш. Ама тој се покаја и сеуште се кае, немој и ти... Од обични кавги, недоволно посветено внимание и недоволна блискост се уништува и најголемата љубов!
сонце сакам да те видам па макар да молчиме само или да збориме нешто без врска ...не е ни битно само сакам да си до мене...ми фалиш мн
Да де, да, знам дека ќе ме бараш кога ќе се вратиш.....Само дали ќе ме добиеш кога ќе се вратиш. Теле
Do you spy on me? Како по ѓаволите знаеше дека си дојдов па дури после толку време да ти текни да ми ѕвониш? Шо не ѕвона на бг број,а? Сеа шо ми ѕвониш? Па не кревам шо сака нека е!
И по стотти пат, само ти и јас, и никој друг! И ќе те гњавам, ќе те викам нагалено или грубо, иако се лутиш, а на другите ќе им се гади од нашето лигавење но нема да ми биде гајле. Среќна сум, со тебе Ќе те изедам бе!!!
Секогаш кога сакам да продолжам понатаму, ми го правиш истото. Синоќа сватив дека и во мене е вината не е само во тебе. Во право беше за тоа дека се однесувам детски. Сакам да го поминувам цел ден со тебе и сакам постојано да ти ѕвонам .. Знам дека тоа е погрешно. Ќе почнувам да се одвикнувам од тоа постојано да сум со тебе. Еве денес, не се уклучив цел ден од твојот фб и не се видовме поради тоа што имам за учење(не дека ќе учам ). Тоа е успех за мене. А ти срце убаво ми кажа дека сакаш да ме видиш, но се видовме на скајп и тоа е нешто. Сега јас ќе пробам да се подобрам, да се сменам, да не настојувам да сме 24/7 заедно и нема да сум толку љубоморна. Ветувам. Ама сакам и нешто за возврат, секако.
Што се случува???? И не ми вели дека не е ништо зашто знам дека е нешто...во таа твоја глава има некои мисли кои треба да ги дознаам, кажи ги Иако се плашам да ги дознаам, но и ова е неподносливо
Дојди ваму да ти шлакнам една. Сакам да си ми поблиску. Сакам барем уште еднаш да го поминиме цел ден и цела ноќ заедно. Да лудуваме каде што ќе стигниме. Сакам да те гушнам и да ти ја растурам косата. Смешен си и мил, таков бушав. Сакам да ме бакнуваш преку прозор, сакам да се расправаме за глупости како што знаеме и притоа да се смееме. Сакам да те малтретирам. Ги обожавам твоите ненадејни испади на нежност. Сакам да се нурнам во тебе за да те мирисам. Мирисаш најубаво на цел свет. Сакам да ти ја бакнувам малата симпатична бенка. Сакам само така да седам и да те гледам во очи. Сакам да те гледам додека играш фудбал, сакам заедно да гледаме фудбал, иако тука паѓаат тешки зборови Сакам да те држам за рака. Сакам многу. Сега за сега ништо од ова нема. Но, ќе има наскоро. Знам. Ајт