ти благодарам за тоа што ме посоветува за тоа работно место(сакав само да слушнам твое мислење, сепак не сум мало дете па да незнам што правам ) и ти благодарам што се грижиш за мене до сега не сум сретнала ваков дечко ко ти а не се секирај за духовниот учител т.н. гуру, не е во странстство(малку те излажав , оти приметив дека си љубоморен) типот е целибат(не може да има односи) и убаво што не го запозна инаку ке беше што беше, а дека е згоден и спортски граден е, ама јас сум СО ТЕБЕ па така да што и да пробува е џабе, и подобро за него да седи мирен
И кога ти реков дека не сакам повеќе да те видам, и кога те замолив да не ми се јавуваш, и кога убаво ти кажав дека повеќе не си ми потребен, повторно ми се јави на сон.
Јас не сум лоша девојка и затоа и покрај тоа што си таков имбецил ти посакувам и по 3 коли да имаш пред својот дом... Полициска... Пожарна ... и ... Брза помош !
Kucnuo je cas istinu da cujem volis li me jos sutra putujem htela bih da znam sta me ovde ceka ako ti se vratim iz daleka.
Сакам муабет со тебе. Сакам да те видам. Сакам да ми кажеш пак дека ни се поклопуваат енергиите . Сакам да ми ја поклониш книгата што ми ја вети. Сакам да дојде денот кога ке дојдам во твојот град за да ти помогнам со проектот. - А длабоко во мене да признам , сакам да те сакам. Иако не те знам доволно ,бе има нешто што ми гори во душава околу тебе ... Сакам макар и една прегратка да добијам од тебе. Посебно човече си ... И тенкју што мислиш на мене и што ми кажуваш да не сум се секирала и праела лоши филмови туку дека немаш време за муабет многу. Абе посебно си ми .
Мразам да чекам нешто,мразам кога сум во неизвесна ситуација.И мразам што не можам да го протумачам нашиот разговор.
Не дека веќе не те сакам, само поретко, односно скоро никогаш не зборувам за тебе. Не дека те заборавам, само се трудам да не те сакам толку многу. Не дека те барам, всушност не знам каде си.. Можеби само малку ми требаш, и можеби само малку ми недостасуваш. Не дека повеќе не плачам за тебе, само научив да ги задржам солзите во себе. Не престанав да те сакам, не. Само се навикнав дека не си тука.!
Многу ми се допаѓа како размислуваш, теленце мое. Ти го кажав и лично тоа, но ајде и овде да те испофалам. Ме разбираш се, ми даваш се, ме сакаш најмногу на светот и пресреќна сум покрај тебе. Знам дека не ми оди баш многу со тоа моето променување, ама ајде буткаме некако. Ти си мое ангелче. И кога ми кажа дека и за Нова Година сакаш да сме заедно, е сигурно ми го слушна срцето како ми чука,м? Се чувствувам како среќно, заштитено дете во прегратката на мајка му. Да така се чувствувам покрај тебе. Се надевам дека никогаш нема да исчезне оваа чувство. Те сакам.
Јас не сум јас во пмс, така да си знаеш. Којзнае како не си сфатил до сега. И не сакам да бидеме типични, никогаш не ни сакав...освен во пмс Добро, пмс помешан со други луѓе. I like us being special . Ова само да те подготвам за бурата што следи. Е ова ако преживееме, после те носам домазет.