Bilo je ljeto, vrela noc svirao stari, dobri rock 'n' roll ti i ja, dva mjesecara dva bagrema bijela tek procvala Noc je plesala u ritmu tijela tvoje nemirne ruke i postelja bijela lete godine, sretan im put al' zauvijek ostaje nas prvi put http://www.youtube.com/watch?v=5thBGR1C64c
Сакам да сум со тебе во моментот да се шетаме. Вчера вечер си поминав одлично со тебе. Сакам ти ја духовитоста.
Сакам да те видам... Не можам да дочекам до вечер за да се видиме... те сакам најмил мој...Не можам да живеам без тебе...
И љубомората треба да има граници сонце, знам дека ме сакаш само за себе но навистина по некогаш без причина претеруваш. Ако некој ми каже здраво не значи дека ќе те заменам за него. Нема смисла! Те сакам!
Пак истата песна ... Знаев, знаев, знаев и знаев! Не знам зошто кога знам, пак ти верувам! Доста беа два дена со твојата промена нели? Толку можеш да издржиш ти? Епа толку е.. дојде ли викенд, немаш женска. Не знам што ќе правиме JAС и ТИ со оваа наша врска. Знам само дека не можам ни со тебе, ни без тебе. И знам дека од утре почнува пак нашето инатење и карање и се тоа што се случува после секој викенд. Ај поздрав! Спојлер People don't change, they just find different ways to lie ..