срце ако не одиш со мене на одмор јас ќе идам сама и иц нема да ми биде гајле за тебе така да си знаеш
Не сакам да те збудалувам со пораки, тука ми е форумот и девојките, ним ќе им кукам! Која кокошка сум
Неизживеано дете. ФБ го користиш за да се пофалиш. Оh,so patetic. Се прашувам, кај ли ми беа очите. Ваљда сега прогледувам, па се` ми се чини пресветло. Amen to that.
Сакај кого сакаш, твој живот-твој избор, не ти се мешам, ама не се мешај ни ти во мојот љубовен живот и не барај помош од мене што да и пишеш на твојата сакана!
Знаеш... ти си тој што секогаш знаел да ме подигни од самото дно... но и да ме остави да паднам на дното... Ја сфатив твојата намера и не те обвинувам, бидејќи и јас постапив така кога бев на твое место... дури и малку погрубо... Само повторно проблемот е во мене, јас никогаш нема да се сменам...
Хмммм...тука девојките викат дека си ме размазил...а јас викам дека си лош да се јавам,да не ти се јавам,да се јавам,да не ти се јавам.....хммммммммм
Не летај многу брзо со тоа твојот јазик, кажуваш работи што јас ги интерпретирам на друг начин. И ме боли... сепак, некогаш знаеш да бидеш просто прекрасен. До Анннни: Јави се! не му ја мисли.
Душо моја не се нервирај. Ќе видиш ќе си поминеме најубаво, без разлика на тоа кој ќе биде со нас. Аххх тој брат ти мора се да упропасти. Дебил еден
КУКАВИЦО ... ти реков знам .. и ете конечно се измачивме да признаеш..гледаш и не е толку тешко , знаев јас , затоа и не се разочарав за други пут : без празни ветувања зошто голема е веројатноста да останеш со празни раце , заради истото
Да знаеш дека си голем идиот и дека самиот губиш .Ми здосадеа секој пат да ме расплачуваш и сакам да сфатиш дека не секогаш ќе бидам овде
Темава малце дискриминирачка, ама ако, изгледа не ви биле планирани машки членови на почеток Би И кажал: Пуфко моја, те сакам најмногу на цел свет. Слатко сонче