Свој став..мушки бре, изрази се, кажи си, а не се помирувај и разбирај се.. и разбирам и во ред па и не некој одговор..
Штом почна и во мене да се сомневаш, штом почна за глупости да ми се лутиш и да ме обвинуваш за нешто што не сум крива....тогаш, пиши пропало! Дали тоа мене ми треба пауза?
Спојлер it's up to you ... Мораше. Морав. бидна .... и тоВа е. ееее, на времето кога ти ја посветив А и до твоите посвети стигнав ... хахахааааааааааххаааааааахаха. http://www.youtube.com/watch?v=m7PpqeP0 ... re=related
Одлучи се што точно сакаш. Кога ќе бидеш сигурен знаеш каде да ме побараш, само пази да не биде прекасно...
She says she doesn't care but the look in her eyes tells a completely different story... Не знам дали ќе забележиш дека нешто стварно не е во ред со нас во последно време.. Ама искрено, се изморив да се трудам цело време.
денес исто како и секој ден ме исполнаа твоите бацки на вратче на чело,знаеш некад мн да ме изнервираш,али сепак ти си ти едно единствено за мене бебуфче,знаемеда си изнакажеме се и одна ке се погледнеме у очи и ке се изнасмееме,јас и ти најбоље се разбираме,и во убаво и во неубаво,
Колку и да негираш, знам дека уште постои жарчето, ама мене ми е сеедно, навистина. Пак ќе го чувствувам тоа никакво чувство што очајно посакувам да го потиснам, ама не можам. Јасно ми е се', ама те молам - не сакам да бидеш како мене, стави црта и премини, заборави на се'. Тргни ја од глава. Знам дека ти значи уште. А јас, глупа сум и патетична. А знам дека не си рамнодушен и кон мене, се' повеќе се приметува. Освести се дете, пред да биде предоцна. За нашава ситуација и It's okay not to be okay не е доволно објаснение... Патетики на ента.
"среќна сум" е дефинитивно мал збор за да го опишам чувството кога сум со тебе. Убаво ми е кога знам дека ти значам, дека ме сакаш, убаво ми е кога знам дека ти е убаво со мене! Од кога те запознав сфатив дека животот навистина може да биде ПРЕУБАВ! Убаво да спиеш. те сакам
Ме сакаш само кога си осамен,велиш дека никогаш не си,но знам дека понекогаш те фаќа и таа криза,едноставно знам. Не ти требам,јасно ми е како ден.Ќе се тргнам засекогаш. http://www.youtube.com/watch?v=fH0rRn8_W_U Од збор до збор.
Те сакам, те љубам, ми фалиш... Во времево/невреме кога се разбудив и ги слушнав капките кои се посилно паѓаа на прозорецот, посакав да бидеш до мене во кревет, да се свијам во твоите прегратки, да добијам топлина кога ми фалеше толку многу...да ме разбудиш со бакнеж во чело, и да ми кажеш: „Како спиеше единствена моја?“. Само да знаеш колку го посакувам тоа...
Себично од мене што грешката секогаш ја барав во тебе.Сега е себично од мене што сакам нов почеток и едноставно да се заборави на се.Ама искрено се каам и не се срамам тоа да го покажам.Штета што немам прилика. Понекогаш чувствувам како целиот свет да е свртен против нас.Можеби некаде далеку од тука ќе успеевме.Но тоа е невозможно,како што е невозможно ти уште еднаш да ме фатиш за рака.