Понекогаш,ако не и секогаш,го будиш бизарното во мене,она што најмногу го обожавам. If I cut off your arms and cut off you legs would you still love me anyway? If you're bound and youre gagged, draped and displayed would you still love me anyway? Со тебе имам чувство дека одговорот е да. И извини што е така. Те сакам, мочко.
..и ас те обичам... обичам те до болка... http://www.youtube.com/watch?v=HOdIZ4hUayk ...се повредуваме еден на друг... дали така ќе го сочуваме онаа што го имаме ??!!? дали тоа е начин ? НЕ! ми фалиш...колку би ми значела твојата прегратка сега..незнаеш...не не сакам да се чувствувам така..полека но сигурно се губиме...губиме се...одиме по различни патишта кои не се вкрстуваат,кои се во потполна различна насока... криви сме-да и двајцата! дојдии си..си требаме еден на друг ...тоа е единствен спас за нас и самиот го знаеш...
Те сакааааааааааам! Те сакам те сакам те сакам. И ми фалиш моментално, да те изгушкам силно, да те згмечам. Фала ти за се, фала ти што ме правиш најсреќна на свет без да кажеш и збор, со самото тоа што ќе се сетам дека те имам, одма ми прелетуваат пеперутките, да не си ти, не знам што ќе правев. Еее сонце, кога ќе ми текне сега, да не бев толку мрдната во тој период кога се запознавме, и периодот што потоа следеше, сега можеби и немаше да бидеме тука кај што сме. Фала ти боже што сум будала невидена. И ќе те носам знаеш каде, ќе те носам па ти што сакаш можеш да правиш
Абе мали,веќе 1 недела одложувам да седнам и да напишам тука еден пост,а нешто ме тера да седнам да си изнапишам тука тоа што мислам,но никако да најдам слободно време,а и ни самата незнам што би сакала да ти кажам од толку многу работи...и еве сега пак ќе оставам за др пат да го напишам постот,а знам дека во скоро време тоа нема да биде.
Ма ајде те молам. Некогаш стварно ми идеш на нерви. Ми иде да те фатам, да ти ја затворам устата додека не посинеш за воздух. Ете тоа ми иде да ти го направам Те сакам
Нема веќе навика, нема веќе грижа на совест! Ни под никоја причина не би останала со тебе.Ти не си детето во кое се заљубив.Ти не си тој што беше,тој што си ги одржуваше ветувањата. Не не ми е криво што во вода фрлам цели 2 и пол години, криво ми е што сум се трудела толку,што сум ти верувала. Не знам која храброст после се да мислиш дека со слаткоречива приказна ќе поминам преку се. Доволно поминав јас. Сакав да им го докажам спротивното на сите они кои ми велеа дека не си за мене, а уставри испадна дека имале право цело време. Од се срце посакувам да ти дојде памет зошто со тој не гураш далеку. Имај убав живот.А од мене ако е за добро доста е!
На едниот сакам да му кажам-дечко, време е конечно да оздравиш од тој проклет грип и да дојдеш да те видам... На другиот-срце, никој нема толку убава насмевка како твојата, а ни толку прекрасни зелени очи...
Ne vjeruj mi noćas, svakog časa nudiću ti više, ne vjeruj mi kad gitara svira, i padaju kiše iz zlatnih visina, sve je to od lošeg vina... Ne ljubi me noćas, biće suza, stihovi ce teći, ne slušaj me mala, jer ćeš čuti, što ne želim reći i nije istina, sve je to od lošeg vina... Ne gledaj me tako, dok se ludi snovi množe, prevariću sebe, srce nudi više, no što može, i što mu je sudbina, sve je to od lošeg vina, sve je to od lošeg vina...
Ние имаме кармичка врска ... нераскинлива ... и покрај се едноставно никогаш не завршуваме. Телепатија и поврзаност до бол.
Офф: Ох како се пронајдов... Он: Абре ми фалиш бре ми фалиш, се што е поврзано со тебе ми фали!!! Ми фали тоа брадиче потпркнато што боцка, ми фалат твоите бакнежи, твоето потегнување на коса, ми фали атмосферата Јас, Ти & чипсот од СП како буљаме некој филм, ми фали да легнам на твоите гради, леле ми фалиш!!! Небаре една недела те немам видено, а не еден ден.
Се‘ што имам да му кажам, веќе сум му кажала. А ми тежи на душава, сакам да се олеснам...па на вас ќе ви кажам дека ГО САКАМ.... ама МНОГУ !
Спремна бев се да простам. Ама ти напросто ме уби. Нема да плачам, не. Само ќе ти речам дека ќе молиш. Збогум...
Mи годиш ко изветреана Кока Кола. Би ти го играла денсов: http://www.youtube.com/watch?v=ISoWy_VY ... r_embedded
1. Извини многу, незнаев дека си душичка. Еве ти титкам, за да знаеш те мислам. 2. Ти уште еднаш ако ми пројадеш го*на, тогаш ќе видиш ти! Будала. 3. Ееее заради тебе се усрамив као глупача! Можам слободно да си пеам: Корпичка корпичка. И да ти е златна носи си ја!