Не заслужуваш ти јас заради тебе да горам во пеколот како не дозна порано, можеби воопшто немаше да се сретнеме пред 1 и пол година. Има моменти кои со тебе ми се незаборавни, зошто знаеше како да ме насмееш, ама и да ме изнервираш хаха. Како и да е не може да се заборавиме ќе продолжиме макар и со едно здраво или со одење на кафе како што се договоривме. Јас те почитувам искрено и знам дека се уште не ми прости за таа моја грешка што ја направив кога бев болно љубоморна, ама не ми мора да ми простуваш, доволно е што се уште контактираме. Животот тече понатаму, се надевам дека ќе си најдеш девојка достојна за тебе што ќе те сака и почитува како јас некогаш. Пријателе, се гледаме во пеколот. ТИ СИ И ЌЕ БИДЕШ МОЈОТ ОМИЛЕН ГРЕВ
Едвај чекам да те видам утре! Да си пиеме кафенце заедно и да си се изнаправиме муабет. Не ми е доволен овој муабетов по телефон!
О да!!! Од почеток до крај ... Spoiler Looks like we made it Look how far we've come my baby We mighta took the long way We knew we'd get there someday They said "I bet they'll never make it" But just look at us holding on We're still together still going strong (You're still the one) You're still the one I run to The on that I belong to You're still the one I want for life (You're still the one) You're still the one I love The only one I dream of You're still the one I kiss good night Ain't nothin' better We beat the odds together I'm glad we didn't listen Look at what we would be missin' They said "I bet they'll never make it" But just look at us holdin' on We're still together still goin' strong (You're still the one) You're still the one I run to The one that I belong to You're still the one I want for life (You're still the one) You're still the one I love The only one I dream of You're still the one I kiss good night (You're still the one) You're still the one I run to The one that I belong to You're still the one I want for life (You're still the one) You're still the one I love The only one I dream of You're still the one I kiss good night I'm so glad we made it Look how far we've come my baby http://www.youtube.com/watch?v=KNZH-emehxA&ob=av2e
ТЕ САКАМ МИЛО, ТЕ ЉУБАМ !!!!! ЗАПАМТИ ДЕКА СЕКОГАШ ЌЕ СТОЈАМ ПОКРАЈ ТЕБЕ, И ДЕКА САМО ЈАС И ТИ СМЕ НАЈБИТНИ, И НИШТО ДРУГО НА СВЕТОВ НЕ ДОЗВОЛУВАЈ ДА ТЕ ИЗНЕРВИРА...
се плашев да го кажам тоа на глас,не сакав да верувам во тоа,мислев дека јас и ти никогаш нема да се промениме,ама сега морам да ти кажа, дека доста ми е ,доста ми е од тие твои испади,од тие твои кењења,од тие твои забрани,и како на крај јас сум секад виновна за секоја кавга како ја сама се праам,како сум секогаш ја која е казнета и коа ке кренам глава шамарана,без право на глас доста ми е доста више достааа,криев премолчував,змурев на се од очи бев слепа,од уши бев глува,доста е ме боли многу душа ми се пара ,болката е преголема не нам што и како после ама знам дека доста ееееееееееееее
Ииииииии Да те манам или да се манам? Оди отепај се!! Стварно? Стварно??? СМАЈЛИШТОСЕКРСТИ. Глупо дете бре. Ајт. Иш!