обожавам кога зборуваш со толкав жар за НАШАТА иднина, иако признавам дека и по малку ме плашат тие планови. Не дека не те сфаќам сериозно, напротив, само ме плаши тоа што се изгледа премногу добро, што дури ми се чини и невозможно. Но што е тука е, ме сакаш те сакам и тоа е тоа. Ќе почекаме да видиме дали ќе ни се исполнат плановите (јас сум за ) убаво си поминавме попладнево нели? Убаво ми е кога ме чешкаш на стомачето и ме галиш по лицето. А бе те сакам најмногу, е така да си знаеш зеленоок мој најубав
Не верувам дека може да се излезе на крај со твојов инает. Не попушташ и не попушташ значи... Страшна работа. Со тек на време ја изгубив и волјата да ти докажувам било што, затоа што кога ти нешто ќе си замислиш-тоа мора да е така. Твој карактер, твоја работа. Само немој да мислиш дека сите ќе те трпат како што те трпам јас!
Извини. по милионити, билионити пат, кој да ги брои веќе... Кучка сум, знам. Од тие поголемите. Штом мајка ми на сите раскажува дека те жали, треба ли нешто друго да се каже? А од друга страна никоја никогаш нема да те сака повеќе од мене!
Добра прошетка добри мисли ,некако воздухот ми ја поттикна инспирацијата Чудно дете си ,или јас на чуден начин ги свајќам животните проблеми и радости. SHSJKSOMкдскјснмрирмррр ах лелеле ова само ти и јас си го разбираме .
Епа те сакам, што да правам. Сега кога бев на именден и знаеш таму се парови, маж и жена и не замислував НАС во таква слика. Можевме и вечерва да го имаме тоа, но јас сум срмежлива, тоа е. Ме изненади тоа што твој другар ме викна на именден, треба да се запише тоа некаде. Рано ни е сеуште да се заозбилиме толку и по имендени да одиме заедно. Ми недостигаш злато .. едвај чекам да дојде утре, да си лежеме кај тебе, да си се гушкаме, да си се чешкаме и и и ... иии.. Држи ми среќа утре, ти кога ми држиш се ми успева. Те сакам.
And who do you think you are? Runnin' 'round leaving scars Collecting your jar of hearts And tearing love apart You're gonna catch a cold From the ice inside your soul So don't come back for me Who do you think you are? све од а до ш ! само ова не So don't come back for me
На еден што ме замар: ДОБРО ДЕЧКО СВАЌАШ ДЕКА НЕ САКАМ ДА МЕ ГЊАВИШ аман више.. не ти дадов надеж и нема НИКОГАШ да ти дадам.. ептен би те отерала у пичку матер ама ај можеби и ке имам некоја корист од тебе На бившиот: се смеам повторно се смеам и да ти кажам право ми годи машко друштво многу повише одколку што ми годело твоето ... Ти никогаш немаше време за мене, се ти беше успат! И ДА, криво ми е што многу сум правела и трчала по тебе.. па кога ке се сетам како сум плачела и сум те молела! е Тек тогаш ми иде да се џитнам од Тераса.. (смајлиштосимавашамари) Колку енергија, пари, колку време од животов потрошив да те добијам барем на секунда да почуствувам дека сум ти важна во животов, толку многу работи кои никогаш не ги видов само се правев дека ги гледам, и дека ги чуствувам! Се надевам дека со следната женска ке се научиш барем на основни бон-тонски правила (што јас ти ги кажав) ама ти абер немаше.. Е тек тогаш ке си фатиш женска
5 месеци заедно, 5 најубави месеци те сакам ууууууу како сакам сега да те гушнам силно, да те стиснам мерачки.... еве вака (денес ја напнав темава а? )
I miss you. Сакам да те гушнам и стиснам и да ме галиш по грбот додека уживам во секој момент. Сакам да ти зборувам и зборувам и зборувам како навиена ... А ти да ме слушаш. Сакам да ме бациш во чело и да ми речеш знаеш ли колку те сакам? Сериозно, доста ми е од обврски, од луѓе, од сите. Сакам да сум само покрај тебе ... а после вечерва особено, вака кога размислувам се и сешто со ладна глава, многу работи сфаќам. Само сакам да ме гушнеш и да мижам.