Аман бе мече,како не сфати дека сакам само со сите да е се во ред за да можиме нормално да продолжиме напред? Аман,не ми факај кусури сега! МИ ФАЛИШ! Сакам само да ме гушниш силно и да не ме пуштиш никогаш! Многу ли барам? Разбери ме и ти мене,стави се на мое место. Не можиш да вдишиш длабоко и да кажиш се ќе се среди? Дај да си помогниме еден на друг,не ми одмогнувај! Сега како ќе заспијам? После ќе речиш шо праеше до касно...Епа кој е виновен шо сега нема да можам да заспијам? Престани и само САКАЈ МЕ!
I wanna write "I miss you" on a rock and throw it at your face so you know how much it hurts to miss you.
леле таа твоја мајка како беше тоа ке ми го пуштела кучето а тоа е толку малечко и слатко, а јас не се плашам од кучиња, ниту од мачки, баш сакам животинчиња( немој јас да и донесам една мачка-а не сака животинчиња па да свати дека не сум јас плашливка јасно ми е од што т.е. од кој таткоти кутричок преживеал 4 операции, т.е. по ЧИВА заслуга е тоа(аждаја жена бе) таа на мене ке ми кажува што да правам (соблечи го капутот, земи од баклавата) немој ЈАС да и кажам нешто на неа, па да се запраша што ја снашло и не ми е јасно како персоната икс издржала 5 години со тебе заедно, покрај вакво чудовиште а јас и ти термо мече ке водиме друга политика од сабота па натаму, уф едвај чекам само се римува со кобра затоа пази се
Малку се зборови... Дури и јас, некогаш сум немоќна да пренесам. Затоа еве ти песна. http://www.youtube.com/watch?v=er5BJuO0 ... re=related So bright, the flames burn in our hearts That we found each other in the dark...
Што ти се случува? Многу си ми некако.. чуден. Има некој проблем? Јас синоќа не можев да заспијам и сакав да разговарам со тебе на телефон, за тоа време што ќе се вртев во креветот, наместо тоа ќе го слушав твојот убав глас. Ама ти како ме откачи? Чуден си ми, многу си ми чуден. И сега зборува некако чудно со мене. Те познавам по гласот дека нешто не е во ред. Мразам кога се однесуваш вака затоа што јас мислам право на најлошото. Знаеш каква сум, паничарка, немој да ми правиш вака! Ако имаш некој проблем кажи ми ќе го решиме, ако немаш смени си го однесувањето. Не можам да те трпам ваков!
Извини. Извини што на моменти изгледам неблагодарна, извини што некогаш делувам крајно себична. Извини што често погрешно ме разбираш. Ама самата сум виновна. Затоа што не знам да ги одберам зборовите за правилно да се изразам, затоа што не знам да го стишам тонот кога ти се обраќам и затоа што некогаш беспотребно те обвинувам. Извини.
А и јас сакам да се извинам. Извини што се грижам копиле мрсно и извини што ми е важен твојот живот,извини шо ми е важно да си здрав и нормален. Извини што не знам да ти трепкам со оките и да ти бидам само добра у кревет,извини што знам да ти зборувам за животот и извини што сакам да те шетам на снег и да ти зборувам за убави работи! Извини што Дин Мартин или бата Френк пеат Лет ит сноу,а ти седиш дома и правиш лакрдии на животот,дур кој знае која и онаа што мисли дека ти е женска за озбилно станува бушава од твојот кревет и мисли дека го држи светот за муда! Извини што не можам да гледам како животот врви дур јас сум у удобна пасива заедно со тебе или дур го терам својот живот,а твојот минимално се поместува и повторно се враќа на точката А. ИЗВИНИ ШТО МИ Е ВАЖНО!
Имаш време до вечер, најкасно за 2 дена. После тоа не одговарам. И да, не бев јас од секогаш ваква, ти ме направи да бидам емоционален ролеркостер. О колку си мртов.
Како што гледам денес повеќето феминки се извинуваат затоа што ги сакаат своите муженца повеќе од се а тие не се грижат за тоа еве и јас да почнам Извини што прв пат е вака да сакам таков гад како што викаш , извини што сакам се да ти угодам , извини што сакам да те гледам и слушам секој ден и кога и да ти е тешко се притресувам . Извини што те сакам човеку ИЗВИНИ . Многу добро знаеш дека јас нема да ти кажам крај затоа што не сакам да го замислам мојот живот без тебе . Прв пат го кажувам ова извини за се . Kako cu bez tebe sutra kad mi lose krene .. Јас не се откажувам да знаеш ! Сакам да те задржам и да те имам за век и векови сфати веќе еднаш година дена и мислиш дека се е лажно ?? Како е можно да глумам љубов и добрина толку време м ? Како ? Боли боли да знам дека не ме сакаш ..
Дај човече да се средиме,јас не можам повеке вака да трпам.Или иде или не иде.Неможам да спијам ниту да се однесувам нормално.Зошто некои не ме разбираат мене како ми е туку веднаш судат дека јас сум виновна,но тие не знаат што ми беше ти и што си ми,незнаат колку ми значиш.Тотално ме изремети.Помислував многу пати да се борам но не знам како да започнам и што да правам кога сум скршена.Навистина сакам да бидеш срекен со кого и да си ама не можам да го трпам твојот игнор.Неможам да се откажам тек така како да не било ништо,не можам да го избришам преку нок ниту да те замразам кога до вчера те сакав и рака во оган би ставила за тебе.Ти ме извади од калта пред една година,ти ме научи на многу работи.Ке ти дадам фора до вечерва 22 часот да се одлучиш а ако те нема готово е,а ако решам по трет пат да знаеш дека и навистина е готово.
Не ми е јасно бе глупчо како може коа еднаш си пробал охридска пастрмка, да повторно расипани риби од смрдливиот Вардар ловиш.. Тупчо..
И колегите почнаа да те зезаат Ти си мојот фраер...сум поминал покрај фраер .......за мене си ! Знај си од сега.