Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    ти благодарам што се однесуваше толку мило денес со мене,иако јас не се однесував коректно,знаеше дека сум преморена од се а сепак се потруди денот да ми го разубавиш :*

2. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Нашата соба...
    Како бе? Јас нешто пропуштам или? А не дека не знам, и не дека не ми е мило :wasntme: :inlove:

3. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Ало...што ти е бре тебе во последно време ? Неспособен си еден најнормален разговор да направиш ? Што мислиш ќе се расправам со тебе ? Се лажиш. Не си ни свесен колку брзо можи да ми се одмили некој. А тогаш за се ќе ти биди касно, дури и за најобичен муабет, како што требаше да биди овој сега. :@ Пет минути океј, пет минути не ? Не те толерирам веќе. Уште еден ваков кикс и ќе те испратам да бркаш пајки.

4. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Многу те сакам бе,ама онака најмногу....Ахххх да ми беше сега тукааа ]:) :inlove: :*

5. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Не жалам за ништо, баш напротив мислам дека ти беше тој што погреши.. И имаа сите право ете признавам по толку време..
    Не ми е срам, не ми е ни страв, не се сменив. Истата сум.. Она што зависеше од мене, го направив, дури денес се вратив на сите спомени.. за мене прекрасни а за тебе ужасни! Ти беше тој што беше склопчен ко желка. Затоа за ништо не се обвинувам, толку многу пати пробав да направам асален муабет со тебе а ти не сакаше ништо да превземеш во врска со тоа! Епа јебига, ти играше игра..

П.с Можеби ке те видам за скоро време, чуствувам!
    П.с Имам симпатија :inlove:

6. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.673
  7. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.257
    Ти посакувам побрзо да оздравиш, Силен си, Вервам во тебе. :hug:

8. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    Едвај чекам да помини досаднава Среда. Сонце се гледаме в Четврток премногу ми фалиш. Ќе те гушкам и бакнувам до сабајле. Те обожавам :inlove: :inlove: :inlove:

9. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    аман веќе :@

На x.Daisy.x и Dgirlll им се допаѓа ова.
  10. Shortie

Shortie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    71
    Неможам да живеам без тебеее..ти си ми се,со тебе сакам да имам дом,деца сеее..ТЕ САКАМММ НАЈВИШЕ НА ЦЕЛИОТ СВЕТ(сепак детето постои во секој од нас ^^)

11. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Те Сакам беее ! Многу Те Сакам!
    И ти си единствената причина поради која утре несакам да си одам Скопје. Знам дека еден ден или два ако не се видиме не се многу, ама едноставно неможам да издржам. Се навикнав и ти да си ми таму. :*

На tinkerbelll му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Ladybug.89

Ladybug.89 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    39
    Се би дала да не сме во моментов скарани, и да не ги слушам песните кои ги слушаш од другата страна на ѕидот. :(

13. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Аххххх вчера бев толку преплашена,а денес ми го разубави денот.Да,сакам да бидам со тебе,тоа ми е најголемиот сон,ништо друго не ми е потребно повеке....Ништо друго,ни пари ни патувања ни благо,туку тебе. :* Ти си моето најголемо благо.Ми ја зададе најголемата лекција во животот.Да знам како да се однесувам достојно,како дама а не како 5 годишно дете.

Извини за сите напади,за сите обвинувања и лажења,и го прифакам твоето извинување :hug:
    Ми недостигаше твојата реченица:Добар ден моја принцезо,јас се разбудив имај убав ден Мелиса :D . :)

14. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465

Грешка си ...
    Не те убил , те направил посилна !!!
    А кога раните ќе зараснат ќе сфатиш како, зошто и колку . Еден ден ќе му заблагодариш ... тивко во себе

На Ulata и Pelikuna им се допаѓа ова.
  15. Belieber163

Belieber163 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    444

На L-enna му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Зошто морам пак да врвам низ истото ама знајш што поќе не ти се враќам паа ако сакаш биди последен на светот сама ќе шетам цел живот ама повеќе несакам да поминувам низ истото ти си една будала и ништо повеќе....не можам со тебе на крај да излезам..си мислиш ке најдиш некоја подобра од мене се лажиш злато то шо го праев јас за тебе никоја не го прај така да си знајш :devil: :x :worried: ;(

17. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Ме здроби...
    Колку сакам да ти се осветам не си свесен...
    Ама нема да можам, ма да не се секирам, се ќе ти се врати... не мора дупло да ти се враќа. Доволно е еднакво да ти се врати... Мизеријо движечка.

На Peperutka90 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Sawyer

Sawyer Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    3.037
    Сакам да и кажам дека таа е најубавото нешто што ми се случило и дека сакам да продолжи да биде и најубавото нешто што ке ми се случува,кога го пишувам ова ми навираат солзи,но и ми се измамува насмевка на лицето,најверојатно тоа се случува така бидејќи сум тажен што го повредив моето буб4е најмило,сонце најсветло и теленце најсакано,но и зошто знам дека ја сакам.Таа е мојот немир и мојот спокој,мојата радост и тага,таа е мојата среќа,но штета што луѓето го согледуваат тоа во моментите кога ке изгубат некој или кога се на прагот да го изгубат,јас само сакам да си мојата радост,среќа и спокој,ништо повеќе,зарем е многу ова што го барам.......но ако нема дожд,нема да знаеме колку е убаво сонцето,ако нема немир,нема да знаеме колку ни е потребен спокојот,ако нема тага,тогаш ни радоста нема да биде тоа што е,ако го нема сето ова,тогаш нема да се викаме луѓе.Пробав да учам и уште на стартот на темата најдов една мисла
    "Животот би бил неподнослив за човекот кога би знаел што го очекува.Би ги открил идните јадови поради кои опднапред би страдал и не би можел веќе да ужива во благодетите на сегашноста,бидејќи би им го видел крајот.Незнаењето е битен услов за човековата среќа и треба да се признае дека луѓето овој услов речиси секогаш го исполнуваат".
    Еднаш ти реков:"Љубовта се мери во болка,зошто само човекот кој го сакаш може да те повреди доволно за да пуштиш солза",јас пуштив солза за тебе,и ти го стори истото за мене.Зарем мислиш дека не те сакам?Зарем мислиш дека оваа солза што капнува додека го пишувам ова не е од љубов?Зарем ти не ми рече дека знаеш ОТИ те сакам?Неможам без тебе,но и неможам со ова што ми се случува,само сакам да те сакам без ништо да ме кочи,сакам сонцето да изгрева во твоите очи.Прости ми што те повредив,се надевам дека ќе имам прилика да ти надоместам и дека ке биде се во ред :) :* :inlove:

19. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Пијам какао и мислам на тебе. Френк Синатра како кец на 10ка ми дојде во моментов (лилитка ме зарази)! Глеам датава 21.12.2011 ајде мајкаааа уште точно 1 година до "крајот" на светот хахах. Мене искрно ич не ми е гајле, пакувам куферите и идам со тебе на Барбадос :rofl: :rofl: , пред тоа ќе си нарачаме неколку кари пици- како таа што ја јадевме пред малце , за секој случај, може тамо немаат хахахаха :lol: :lol:
    те сакам најмногу :l: :l: :l:

На crazylady, Nightwalker и Shortie им се допаѓа ова.
  20. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Ох, како ме имаш разгалено, чак и си ме запоставил, сакаш да ми подариш нешто. :lol:
    Знаеш дека си мојата маленкост, што и да ми подариш се радувам како мало дете, на една свеќа миризлива се радувам ако е од тебе, се што е од тебе го сакам, и бескрајно се радувам.

Колку си ти посебен, те сакам многу ... :l:

Ме знаеш и познаваш целосно, кога ме гледаш, како да ги имаш сите мои мисли и душата на тацна, ете толку добро ме познаваш. Толку добро ме дополнуваш, дел си од мене, па како да не сме поврзани кога си ѕвониме во исто време, како ? :)

:*