1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Одсега ке бидам кучка..you made me do that!!

2. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Единствен си кој може од среќа да ме расплаче ...

Фала што се грижиш, дури и повеќе од мене...

Те сакам, повеќе од се на овој свет...

И кога сум опкружена во темнина, ти си единствената светла точка ...

И не, не лажам кога викам дека ти си ми се ...
    :hug:

На srcekrsacka, marama, AnaKarenina и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    Ах злато, незнаеш колку само ме израдува кога ја постави сликата со дипломата! Ми го исполна срцево, бре ..

Знаеш што сакам?
    Сакам следнава сезона да ги собереш сите златни медаљи и трофеи, и на државно и балканско ниво. А другата сезона, во скроз нова категорија, со уште понови и појаки сили, да се потрудиш да го направиш тоа пак. Знам дека го можеш тоа, знам колку си упорен и колку време и напор вложуваш во тренинзите. Не дека си ми дечко, ама тоа е за пофалба, навистина! :!:

Не си свесен колку сум горда на тебе, за сите успеси кои ги имаш постигнато.
    Едвај чекам да се вратиш од Скопје, па да те изнагушкам силно, силно силно! :*

4. Sawyer

Sawyer Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    3.037
    Само што го пишав последното мислење се исклучив и отидов малце да учам,сега сум уклучен на chat :)

5. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Те Сакам !!

На Dgirlll му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
  7. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    А си помислил мене како ми е ?! Додека овде те чекам да видам дали ќе си дојдеш ти ми велиш има време ! е мајке мии за што има време ?!?! Се однесуваш како јас да немам чувства,можеби да сакаш да ме изненадиш но дај ми некој знак, дека ќе те видам за неколку дена!Не биди ладен како што си во моментот
    ;( аааааааааааааааааа оисхапгфвспхгвписд!

8. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Едноставно не се гледам себе покрај тебе :!:
    Или уште подобро да се изразам, несакам покрај себе личност како тебе :)

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    незнам што тебе ти се мотка во глава,ама ЗНАМ дека утре е ПОСЛЕДНО нешто што јас правам за работиве да се подобрат(беше веке одамна испланирано) , од сабота злато јас и ти ке играме друга игра, а тоа дали вечно ке трае врскава(не ми изгледа баш така) зависи со само, и само од ТЕБЕ, јас веке ни со мал прст не мислам да мрднам, само нека помине утре, има да видиш ти кој е кој ]:) :lol:

10. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.242
    Допаѓања:
    48.686
    Чекам извинување :!:

11. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    На x.Daisy.x му/ѝ се допаѓа ова.
  12. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    Абе ти ако не ме насмееш, нема кој :D :*

13. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.410
    E сега си веќе мртов.
    Нема да дозволам да ме уништиш повеќе. НЕМА!
    Бог да те прости.

На Peperutka90 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. t.i.n.k.e.r.b.e.l.l

t.i.n.k.e.r.b.e.l.l Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    335
    Вчера вечер ми беше најубав, најпосебен, најзгоден, најсладок, најпривлечен...Те сакамммм, се горедеам со тебе!!! Совршен си, се би дала за тебе!!! Верувам во тебе, ти верувам во секој збор, во СЕ!!! Исто како и ти и јас сакам целл живот да го поминам со тебе, сакамм се со тебеее!!!!!!! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :l: :l: :l: :l

15. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    22.12 Датава засекогаш ќе ја памтам.Тоа беше еден од најсреќните денови во мојот живот :) За прв пат те сретнав,за прв пат те гушнав и бакнав,треперев точно како пеперутка во твоите раце,а и ти трепереше.Толку бевме збунети :D Јас појма од Скопје,ама добро што бев со дугарка ми и знаеше каде.Од далеку те познав иако никогаш те немав видено пред тоа...Кога ме погледна со очињата,заборавив се околу мене и таа прва прегратка незнам уште колку ќе траеше да не речеше другар ти после ќе се гушкате :lol: јас сум тој и тој (па што не прекина?) Незнаев ни што да речам,ни што да правам...само те погледнував и ти се восхитував и насладував,најубав мој! Следеше и првиот бакнеж,а после него посакував уште многу...Цела вечер не се одделивме,не ни сакав да се тргнам од таа прегратка,се друго ми е во магла,знам се смеевме нешто со другите и се губевме ние двајца :D Бевме вљубени до уши :wasntme: И продолжи и понатаму тоа.Уште тогаш си кажавме тоа што требаше,и од тогаш па до денес сеуште ТЕ САКАМ и сеуште ќе се борам за нас и ќе останам со тебе.После 5 години имало и прекрасни моменти и кавги,но никогаш не сум заборавила на сите убави работи што си ги направил за мене,тоа што ни ти не се откажа и сепак,сакаше само добро да испадни :) Сакам и сите да видат и да знаат дека и после се се сакаме и се надевам да ни се множат овие години и да продолжиме понатаму заедно под рака,да го пречекаме животот и неговата тежина,а и убавите работи што ги носи.Го сакам тоа што и ти го сакаш :inlove: ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ НА ОВОЈ СВЕТ! И ти си моја единствена љубов! Нема да те дадам на никоја! Знам дека си мој :* А јас,јас сум твојата малечка :hug: :*
    (Би пишувала уште милиони редови за нас,ама доволно е,се е кажано што сакав да кажам,а и сакам да те слушнам пак,пред да заспиеш,жал ми е само што не можам денес да сум покрај тебе)

На Miss.Ricci, LilBaby, kate21 и 11 други им се допаѓа ова.
  16. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    Морее алоо !

пукни не излавам викендов гони ја женска ти мрш ! 8) 8) :emo: :emo:

17. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
  18. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.439
    Допаѓања:
    4.998
    Гомце едно!

....... :( :'(

На x.Daisy.x му/ѝ се допаѓа ова.
  19. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    Да ти кажам искрено, за мојата искрена и безусловна љубов спрема тебе голема улога играат оние убави, јаки, вриштечки оргазми.
    Да не ми ги пружаше, немаше толку да те сакам, стварно :!: .
    И кога веќе сме кај сакање, знаеш дека те сакам највише нели?

И дека си сонце, најмило и најубаво, и душа, и ѓавол, и прасе, и све си ти, ама баш све.
    Ахх бре море Петко, луда главо, толку многу те сакам, што стварно незнам што да ти кажам за да ти доловам што уствари чуствувам.
    А знаеш дека јас никогаш не останувам без текст и без зборови, ама во ваков момент, мислам дека еден поглед, бакнеж и една гушка ќе завршат поголема работа отколку мојот есеј овде.

Во право сум, нели?

20. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    ...камо да може да престанеш со глупостите кои ги правиш поради бубачките во главата!!!...