Кажи ми ти генијалецу како да те извадам од оваа шуплива глава барем за момент? Ми прекисна само на тебе да мислам. Ама да ти кажам дека си срце,ме смееш секој момент.
Don't make me sad, don't make me cry Sometimes love is not enough and the road gets tough I don't know why Keep making me laugh... Let's go get high The road is long, we carry on Try to have fun in the meantime... http://www.youtube.com/watch?v=Bag1gUxu ... re=related
Доста беше,не можам веке,за доброто и на двајцата нека заврше ова психичко малтретирање.Крај,овојпат навистина крај.
Единствената причина поради која што сакам да дојде НГ е поради тоа што можам да пискам и стенкам до миле воље во ВС, да не се стискам дали во ходник ќе помине мајка ти или татко ти. Се деконцетрирам лесно у ПМ. А и ти коа ќе ме уќутиш, ми иде да земам и балонот да ти го плеснам во фаца. Ама ти ветувам дека ноќта помеѓу 31.12-01.01 никој жив нема да ме сопре да уживам асално во оргазмите. Ајт ти ѕвонам сега.
Се сеќаваш што представуваше секој 24-ти за нас? За жал и овој 24-ти нема да го поминеме заедно!! Битола беше прекрасна на секој 24-ти. Секогаш ке се сеќавам на мојата радост и како се изгледаше како рај, прекрасно беше... Зошто мораше само да бидеш станица? И зошто сеуште чекам, на истото место. Знаејки дека ти никогаш нема да поминеш... Сега сам прошетај ја Битола, и од време на време размисли на нас, помисли колку беше убаво. Помисли дека сеуште се надевам, и се уште потајно посакувам се да беше во ред. НЕКОГАШ ако тоа беше можно, да станевме Јас и Ти во НИЕ.. Зошто воопшто се појави во мојот живот или јас во твојот? Не ми требаше ова.. Ако е готово, зошто сеуште боли, зошто пак плачам? Ако не те сакам зошто постојано зборувам за тебе.. Ако сум те преболела зошто ти си првото нешто што го помислувам кога станувам и кога си легнувам??
Решив пак да ти признаам а ти ја сакаш нејзе.Себичен си,ме разочара,ама ако...ми ги отвори очите, безобразник. Па и уште ке ме молиш "не сакам да те загубам"?Мрш твору еден. Јас златна резерва сум ти тебе?партал на улица?ХАХА си се заебал.Овој филм во Кино Рамстор го нема повеке. Сега навистина престанувам со моите чуства,овојпат навистина ке се обидам.Бриши профил,жени се со нејзе,мува не ме лази...сеедно ми е. Нека помине нокта и јас ке си ги превзедам работите во мои раце а тоа е дека никогаш нема да слушнеш за мене. Знаеш зошто ти правев лице вечерва?Затоа што несакав ти мене да ми се налутиш а да го видиш моето вистинско лице. Ај што си добар ти дечко...предобар си за мене,дури те лажам.А тоа што ти го кажав ке го исполнам...нема да те бришам од никаде ама ке те натерам да те боли секој дел од срцето и душата и да си ги повратиш кажаните зборови. Сите имаа право за тебе ама јас бев слепа...повеке нема... Ти губиш јас не....
Милион пати ти реков дека ќе се каеш и толку ми е мило што бев во право . Мојот живот продолжи, сега ти тапкаш во место поради глупоста што ја направи . Морам да признаам дека убаво е чувството и нека трае уште многу време , сега пати ти - тоа ти го посакувам а јас ќе се смеам . Гајле ми е !
Мило ми е што дојдовме до некаков компромис. Се надевам дека сценарија како тоа од вчера нема повеќе да ни се повторуваат, а и конечно и двајцата видовме една оптимистичка точка во нашите животи. Фала што прифати заедно да се бориме, и да создадеме нешто наше Ќе видиш дека ќе успееме. Ќе видиш.
Имаш 15 години, како е можно толку да не ти е гајле, толку да си безчуствителен и да не допираат работи до тебе ? Објасни ми како.. Пошто се изгубив ја меѓу твоите договори и тактики.. Тоа од вчера не можам да го објаснам. Тебе не можам да те објаснам. И илјада песни да напишам, и илјада текстови да составам.. зборовите само накај тебе бегаат.