Запекав, прокенкав и простенкав по тебе. Како да не сум те видела цел месец, така се чувствувам. Утре те киднапирам, само за себе.
многу сум искрена, диретна знам дека сум, и затоа на лугето што ми одат на нерви ко ти господине, им ги плескам работите во фаца, па ти дали ке ме сакаш, мразиш, тоа си е твое, јас си кажав тоа што имав да ти кажам, и мислам дека беше доволно( само не ти кажав дека НЕ МОЖАМ да ја поднесам мајка ти, колку ида се обудувам, АНТИПАТИЧНА МИ Е) и доколку ме испровоцираш или не се опраиш има и тоа да ти го кажам, без срам , да си знаеш, од денес па натаму твое си е , ти си знаеш, па не си ти единствено машко на светов ОСВЕСТИ СЕ и РАЗБУДИ СЕ ми олесни
Аххх, лоша сум и се надевам другар ти нема да те дружи. Зашто сакам ЈАС да те видам. Ми недостасуваш бе!!
Оооо сонце едно недогорено ... Ветер еден недовеан ... Кафе едно недопиено ... А очи твои најубави не бе сонце ке си се прам мутаво... ти слободно тестирај ме и поставувај ми прашања да спознаеш шо сакам со тебе... Ја ке си продужам да си се правам на Тошанка Без гајле ти, ко шо си се издаде за тестот шо ми го даде пред неколку дена, ке си се издадеш и за прашањево шо ми го постави и за се друго што следи ке си се издадеш ... Не, сериозно интересно си ми вака, ко мислиш дека не те читам И да, да ти дојдам само ти го зиам капчето ... Ич не ти мислам
Mногу те сакам кога си таков љубоморен, без врска. Знам дека ме сакаш златце и јас те сакам. Еве ти посветувам една песна. Кисчиња. http://www.youtube.com/watch?v=ehWK9ihQRhQ
Добро човече си ти... Ама даај бре, молим те немора секогаш со филозофските муабети, нели? Пола саат ми џвакаше над увце за некоја тема што еве сега не ја памтам, додека јас мирно си лежев кај тебе на груда и блеев во телевизорот одвраќајќи ти- мхм, мхм, да, хаха, мхм. Убаво ми е понекогаш така кога ќе забегаме заедно на некои забегани теми и постојано изнесуваме аргументи па знаеме и да се спукаме поради различните ни ставови и мислења, ама да гледаш дека ми се спие и имам подочњак до земја и да ми отвараш такви теми..
Те сакам, многу ,премногу, најмногу Ти благодарам за прекрасниот ручек... Ти благодарам што ме однесе на место каде што се чувствувам прекрасно, што правиш да бидам најсреќна личност на целиот свет.
Ме нервира ова проклето времеее, како може само 24часа да трае еден ден??? Сонце, кога ли јас тебе ќе те видам бе, при толку многу обврски? Ми фалиш, и 5 минути да не сме заедно пак ќе ми фалиш, I can't get enough of you.
Знаеш што? Прочитав дека мажите кои носат очила се најдобрите љубовници. Покажи ми. :geek: Не, сериозна сум. Ми фали цврста гушка, ми фали моментот во кој ме тешиш и ми кажуваш дека се' ќе биде во ред, се' ќе средам во последен момент, како и обично. Ми фали сарказмот, шегите на сопствена сметка, заедничкото учење по цели ноќи, ма ми фали љубов човече, а очигледно е дека we've got it, ама ноу муда ту адмит ит, жалко. Мање битно, некој ден навистина ќе ти покажам колку стварно ми значиш и колку сум му благодарна на оној горе што ме благословил со имањето некој таков во мојот живот. Ќе ти покажам и докажам, нормално, ако веќе не си сконтал колку се 2 и 3.
Нема јас да сфатам зошто боли повеќе, Нема јас да плачам зошто солзите ќе вратат невреме, а тебе нее.. Нема јас да сфатам зошто си далеку некадее.. http://www.youtube.com/watch?v=aSUZXXF3bF4
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls Swimming in a fish bowl, Year after year, Running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here. .... Спојлер те с....