Те... те... те... те .... не ти кажувам. Како ти мене пред некој ден што ми направи И би му ја запеала песнaва Spoiler Pada noć puna strepnje, nema te tu kraj mene, a trebam te kao pjesnik svoju bol Na srcu mi studen zime, na usnama tvoje ime, i samo čekam dan da dođeš mi A kad mi dođeš ti i osmijeh vratiš mi sva patnja i bol života mog će proć' u noćima bez sna ja tebe dozivam da dođes mi ti i kao svi počnemo mi mirno živjeti Moj dan nema kraja, a noću tebe sanjam, i samo čekam dan da dođeš mi A kad mi dođeš ti i osmijeh vratiš mi sva patnja i bol života mog će proć' u noćima bez sna ja tebe dozivam da dođes mi ti i kao svi počnemo mi mirno živjeti A kad mi dođeš ti i osmijeh vratiš mi sva patnja i bol života mog će proć' u noćima bez sna ja tebe dozivam da dođes mi ti i kao svi počnemo mi mirno živjeti http://www.youtube.com/watch?v=6wXybwOY ... re=related
Убаво ми е кога те гледам како спиеш во мојот кревет! Не знам како изгледаат ангелите, но ако се такви каков што беше ти прееска додека спиеше, сигурно се прекрасни! И по стоти пат ќе кажам дека најубаво ми е кога ќе ме гушнеш, и кога ќе ме бациш во чело. Е тогаш брате ја се топам ко милка карамела или како мед во топол чај, сеедно. Ми се допаѓа што им се допаѓаш и на моите. И додека сите акаат ладниов викенд некаде, јас решив да си го поминам во домашен амбиент, вчера кај тебе денес кај мене. За утре, да сме живи и здрави ќе се договориме. рече дека рефренот на песнава ми го посветуваш на мене, епа мил мој денес јас ти го посветувам на тебе http://www.youtube.com/watch?v=cl5hQRKlv9M We should turn off now... sweet dreams
Ах, тој поглед! Немој да си тажен! Те преколнувам немој! Знам дека не можам да помогнам, ниту да сменам нешто! Те сакам!
Хахахахаххахаха да знаеш само како би ти се смеела во фаца! хахахаххахахахахахах! Леле не ми се верува! ххахахахахаххахаха неможам да престанам да се
Are you changed??? Hmmmm...Ќе видиме уште малце.Ама знајш шо? Те сакам! Ќе те изѓњавам ко ќе дојдам! Уффф,од кога те немам видено,веќе несакам ни да бројам!Пошто пак ќе се изнервирам!Ама наскоро...
значи ке искачаме по бог знае колку време више ни ја сама не знам колку време помина од тоа што седиме само кај тебе,и сега по бог знае колку време ти ми викаш не го ставај она немој ова,не сукњи не фустани не штикли не мн шминка алооооооооооооо од денес ти за утре ми викаш ово оно,па уште му поставуваш правила толку ке пиеш немој ово немој оно ,ало бре човек суштество не знам вишекако да те наречам ,мука ми е стварно ми е мука како не гледаш дека не се издржува више ова како не гледаш дека ме повредуваш дека си груб и ја немам право на глас ,па до кога бре до кога,кога и да помилам да ти раскинам ти идеш као куче и ветуваш се колнеш,а ја заслепена пак верувам и те примам назад, врати филм назад што се кунеше пред 2 недели,и види колку ти премолчувам и попутам само не знам до кога и да знаеш само ја за се сум виновна ја ти дозволив толку а ти на глава ми се качи
Е срцка како што тебе не ти се оставаа другарите така и мене не ми се оставаа. Ама нема врска не ти се лутам оправдано е за вечерва. Утре ќе си надокнадиме јас и ти Не знаеш колку ми беше мило кога седнав на фб и кога видов дека си онлајн. А мене не ми се идеше дома ама ич. Ми се лудуваше баш вечерва ама немав друштво Те сакам
Ти ми го памтиш парфемот, а јас допирот твој. Одамна не ми било толку убаво во нечија прегратка на -10. И се е исто како некогаш....
... Ако некогаш се сретнеме - немој да ми подадеш рака, ако некогаш се видиме - помини и немој да застануваш, ако некогаш се најдеме - застани далку од мене, ако сеуште ме сакаш ќе дојдат нашите денови!
шо ти е проблемот тебе? до кога вака ке тераш? аман векје...дај свести се...ме повредуваш вака ама гледам дека ич не ти е гајле
сонце малечко знам дека тешко ти оди апстиненција(ама и мене хормоните ми вријат ) и сакам да се излечам од бактеријава хламидија, дај боже овој пат резултатот е негативен(ги пиев лековите како што ми кажа докторката,се по ред) те сакам, ми недостигаш, и те посакувам
Знам дека сакаш да си го оправдаш тоа што се однесуваше така грубо синоќа со мене и мило ми е што свати дека погреши. Да ми се јавеше немаше да се испокараме за такви глупости. Епа ти си крив маче. Како и да е, барем се трудиш да ја смириш ситуацијата и поради тоа те сакам. На ти песничка. http://www.youtube.com/watch?v=gBQatr_Q ... re=related Оваа ноќ е празна немам никој крај себе, само две-три ѕвезди од небо зјапаат во мене нема место кое не мириса на тебе нема начин да те заборавам.. Сега точно знам само ти ме правиш СРЕЌНА Колку ми значиш, ти мене сонот ми го врати ..
Те сретнав кај што се бевме повеќето изгубиле… Таму каде што владее хаосот од чуства… Таму каде што демоните си поигруваат како со кукли… Таму каде што солзите се најчестиот гостин… И таму каде што осаменоста се всадила во бојата на зидовите… Таму каде што и полната соба со луѓе е празна… Таму каде што гужвата натежнува… Таму каде што сакаш, а неможеш… Нејќеш, а мораш… Таму каде што бевме мали и кревки… Кршливи и ранливи.. Суштества… Но, таму сме повеќето… И не сме сами… Се имаме еден со друг !