But I never meant to hurt you, I know it's time that I learnt to Treat the people I love like I wanna be loved This is a lesson learnt , I hate that I let you down and I feel so bad about it I guess karma comes back around cause now I'm the one that's hurting yeah And I hate that I made you think that the trust we had is broken... If I could turn back the hands of time I swear I never would've cross that line I should of kept it between us but no I went and told the whole world how I feel and oh So I sit and I realise with these tears falling from my eyes I gotta change if I wanna keep you forever Promise that I'm gonna try..
Тадааааааааааааам. Те сакам мноооогу мило мое. И креветот ти пукна. Дај напрај го таму, да не ни пукне утре сред работа.
Како ти што знаеш да ми го превртиш целиот свет-никој! Ми фалиш пошто не си тука, а баш сега ме фаќаат некои кризи. Damn damn damn. Aх леле кога ќе се видиме, кога ќе те грабнам за тоа газето, ќе ти ја разбушавам косата, ќе ти рипнам во раце и ќе те превртам на креветот и има да те растурам од ... кхм Само јас и ти, цела ноќ и цел ден утредента. И заборави на доручек. И сакам да те утепам по малку ама тоа за понатаму ќе го оставиме...сепак базичните потреби/нагони идат први
После се што направив за тебе ... и ти ми кажуваш такви лоши и злобни зборови и клетви и после се ништо неценеше а те сакав повеќе и од самата себе си,но сега си знам дека нема да ја повторам истата грешка од порано !
9 месеци поминаа а усте ме немс запознаено со твоитее ако не друго барем не ми викај утре ке дојдес да ги запознаес а после измислувас изговори требасе денеска да дојдам сега па утре цццц
Среќен роденден човече едно најмило! Те сакам најмногу! Секој друг збор или копирано пораче за роденден би биле клише и излишни.
Зошто заспивањето покрај тебе е поинакво? Дали се чувствувам позаштитена? Или пољубена? Би сакала да си до мене сега. Тивко да ми свириш на гитара додека јас заспивам...
Излезе пак по мое? Ама не ми е мило да знаеш. Не сакав да бидам во право. Сега само по малку ме боли. Знам дека ти не се нервираш, знам дека ќе кажеш дека ти е важно само мене да ме имаш. Ама знај дека ме боцна нешто во срцето и ме здоболе. Немав сила веќе да ти водам инает и попуштив... за на крај да докажам дека бев во право. Ама ова е Пирова победа. Eдит: Добро де, по твое искочи ама барем сум среќна сега
Ти и јас можеме толку многу заедно... Го знам тоа! И многу би било полесно кога другите околу нас би обрнале повеќе внимание на сопствените врски отколку на нашата. А и ти размисли малку што кажуваш и пред кого кажуваш Морковче мое, ајде лека ноќ, ме опушти разговорот со тебе, многу добро ме дојде а баш бев напната. Ми требаш
http://www.youtube.com/watch?v=rbu672bw ... r_embedded Say what you wanna say, but the cold I caught these days is making me longing for you, even more. Sounds so desperate that even I don`t have the strenght to say it in front of you. But I wrote it instead. Hope you`ll understand. Will "repay" it when will get well. Until then... „Through chaos as it swirls It's us against the world“
Ако само вака се продолжи, по сите изгледи ке морам да почнам да цртам наместо да зборам или да пишувам.....Нема разбирачка....
Ооооо, срце мое грижливо, касниш на работа, место да излезеш што побрзо, ти се секираш да не сум го заборавила дома, да не треба да ми го донесеш и да не ми е ладно.... Срцко Душичка моја внимателна.