твојата мајка ми купила подарок, чекај малку дали таа е истата жена што ке ми го пуштеше кучеето за славата на сестра ти, тоа мало мило кученце хм, се прашувам ли што би можело да биде тоа(бомба можеби ) таа ме сака мене не би рекла и не еден милион и еден подарок од неа НЕМА да ја засакам НИКОГАШ штом од прв момент не ме бендисува, пиши пропало(само незнам која игра ја игра таа вештерка)
26 декември 2010-од овој ден почнаа моите "слатки" проблеми со тебе...кога ли помина една година ...ајде уште една ке помине а јас и ти невр тугедр ...
И повторно ти попуштивв уффф ама шо да прам когаа те сакам и знам дека ти мене ме сакаш на чуден начин на свој ама сепак ме сакаш...те сакаммммм
Вечерва сум го терала тато да прави пуканки специјално за тебе! Затоа што знам колку многу ги сакаш неговите пуканки со путер. И колачиња и сокче имам. Само ако не си одбрал некој добар филм!
Престанува да е интересно,а ти си малциозен. Ова е веќе ебано болно... Немам работа со неработници, имам проблем со луѓе без храброст, имам проблем со луѓе без иднина, имам проблем со кенкачи, имам проблем со малодушници, имам проблем со некултура. Имам проблем со тебе. Го замолувам вашето височество,со се неговата храброст лично да ми се обратат во три,два,еден,сат! Ако не,те молам одјеби засекогаш и не ме допирај на било кој начин. А лошо е кога премногу си препишуваш и мислиш дека се тоа било за тебе...
Кога и да те слушнам будиш некоја негативна енергија во мене. Јас знам зашто, ти? Не ми изгледа како да си упатен. Како и да е, продолжи си.. На крај само ќе ни се разделат патиштата и тоа ќе биде тоа.
Ме знаеш ти.. ме познаваш.. Кога прв пат ни се сретнаа погледите, го виде одразот на твоето лице во моите очи. Лице уморно, во истовреме и храбро и тажно. Лице на човек џин, но со душа од кашмир.. Ме знаеш ти.. ме познаваш.. Го знаеш моето тело.. секој сантиметар од меката недопрена кожа.. ти го дадов за да ја распостелеш душата врз него.. да ја измиеш од 'рѓата. Да ја постелеш секоја среќа и секоја болка.. секоја капка пот. Ме знаеш ти.. ме познаваш.. Го знаеш моето насмеано лице, моите очи кои сјаат во ноќта.. моите гради.. таму често ја навалуваш главата криејќи го твоето загрижено лице. Ме знаеш ти.. ме познаваш.. Ги знаеш моите усни .. треперат кога ги бакнуваш.. со секоја нивна воздишка ја забораваш секоја несреќна минута.. Ми ги знаеш рацете, ја прават најискрената и најтопла прегратка на цел свет.. знаеш ти.. само таму си сигурен, само таму е чисто! Ме знаеш ти.. ми го знаеш телото, но не ми ја знаеш душата! Го знаеш моето лице, но не и неговата опачина. Ми ги знаеш очите , но не и нивните солзи.. градите.. но не и срцето кое чука во нив. Ми ги знаеш усните но не и нивните зборови, рацете но не и нивните испотени дланки... МЕ ЗНАЕШ ТИ...
сакам да ти дојдам на гости ама да не си мн зафатен оваа недела ке ти пратам честитка или ако ја видам мајкати за нова година ке и ја дадам неа за да ти ја даде
Тоа што правиш сцени и за мали работи(како на пример зошто не сум ти се јавила), некогаш ми годи некогаш ме плаши. Ми годи бидејќи ете, знам дека сакаш да ме слушнеш и се тоа....Но ме плаши бидејќи не ми требаат нервози и за такви не битни работи, не сакам да ги трошам нервите на такви глупости... Мисли малку, не си мал, па гледаш дека ми е лошо, дека сум болна...Уф на моменти си право дете...
Не вредиш бе сонце,ја жалам таа покрај тебе.Не знае со каков се зафатила.Тешко ми е ама ке ми помине,верувај..За некој ден ке ми помине а ова е последното што го упатувам до тебе:Ке се каеш,запомни го ова .Ке се каеш за сите упатени зборови.