Од денес , поточно од вчера официјално те официјализирам за мој единствен официјален симпатија ! А исто така од денес зависи дали ке си ја задржиш титулата или ке идеш на др ниво Поздрав и све најубаво. Маслинко една
Ne ignorišem te.. Samo ti poklanjam onoliko pažnje koliko zaslužuješ.... И сам ке сфатиш. Ке се освестиш
C. видов една слика и ќе си признаам не ми дојде баш убаво. I'm little bit jealous ....little, little Ноооо и двајцата на свои страни не можам многу да направам.
вчера беше многу мил и нежен,ме изненадуваш, па не за џабе си моето злато (и призна дека до сега 2 пати си подпаднал на мојата магија , ама јас ништо не направив ) само сум тоа што сум,и физички каква ме дал господ,епа благодарение од се што се случи, јас не можам да престанам да се смеам и знаеш како да задоволиш максимално една девојка т.е. твојата партнерка, те љубам
Не знаеше да се однесуваш како маж, затоа сега си со девојче...ќе ме бараш ти пак, знам јас, само не знам дали ќе сум спремна пак да се жртвувам...не знаеше да ја цениш мојата жртва
Еј...фати ме за рака и сокриј ме. Да избегаме некаде,само јас и ти. Од почеток, да заборавиме се. Ја познавам таа искра во твоите очи. Ми требаш сеуште.
Интересен крај, во секој случај... Се осеќам како во пресвртницата во некој филм... Знаеш, кога таа плаче, тој не знае што сака... Си ги враќаат работите еден со друг... Штета што не сме романтична комедија јас и ти, трагедија сме т.е. бевме. Ти простив... Не си простив на сама себе сеуште, ама тебе ти простив. Едноставно мене ме убиваше омразата. Не би била со тебе повторно, но би сакала да знаеш... дека си ми прекрасен спомен... Каков и да беше крајов, приказната беше добра. Башка изјавив пред некој ден за некој филм, дека не сакам филмови со среќен крај.... Расчистивме скроз. До негде ми е мило. Немам повеќе ништо од тебе, ниту ти од мене... Секако, имам прекрасен спомен. Знам дека си добар човек, како таков и ќе те памтам. Барем денес така решив. Не сакам тие три години да ги презборувам. Се на се, убави ми беа... Знаев да сакам, осетив како е да бидам сакана... Сега без тебе ќе продолжам... Но, по убаво ќе те памтам. Беше, си и ќе останеш голем дел од мене. Големо искуство. Те молам, памти ме по доброто и ти мене. Се` најубаво. п.с. Ги положив сите колоквиуми. Добра сум, нема нешто ново. И мама и тато ми се добри...
Осеќам дека утре ќе ровариме низ градов. Леле какво типче ќе бидеш, ќе те силувам со сите нишани, I promise. Koшулчето, новите боксерки и и и и и... Еј маче! Сакам на песнава што ја слушам да ме Спојлер кхм, претуриш на кревет ко што знаеш.
Не си свесен колку многу ме напна последниве два дена и колку сум бесна на тебе. Ми доаѓа да те убијам ама не, не..
Колку повеќе мислам на тебе толку повеќе се заљубувам,не мозам се возбудувам.. сакам да си тука до мене да можам да те допрам на секоја моја помисла..Ахх едвај чекам да те видам и да останеме на само ЈАС и ТИ да се гушкаме,бакнуваме и да се мазиме како мачиња