Што ти тоа се обидуваш?! Нешто како игнорирање...Немој срце мое ..Нема да ти успее... Јас знам точно што да ти кажам за да те фатам пак во мрежата! Не требаше...Не требаше ова да се случи..... God... Ако се заљубам........
Колку и да сакам да се променам и да сменам некои работи, не можам... т.е. не сакам. А знаеш зошто? Бидејќи не заслужуваш! Уморна сум да се борам за нас, кога ти си рамнодушен. Само кога ќе видиш дека ме губиш знаеш да направиш се! Ама да знаеш нешто... -ЖИВОТОТ Е КРУГ... ВРТИ...
незнам каков би ми бил животот и во оја насока ќе ми се движеше се да те немав тебе. незнам дали би ги имала сите овие 1000 планови, овој осмев, среќа, незнам дали би сакала некој друг или се лажам за се ова. незнам како после толку години јас уште сум среќна со тебе. го сваќаш ли ова или ............? ајде што чекаш си знаеш ти што ....................
Не знам каков сопруг ќе бидеш ти,парите ги трошиш само на глупости тоа сакам она сакам,се со ќе видиш се сакаш да имаш,до 15 остана без скрсен денар ,а зимаш толкава плата.Нели ти е срам,што ќе правев ако ти ме издржуваше
Ах. што ќе правам со тебе??? како можеш така да ми речиш “па купи си од таму“ ?? Па човеку ти побарав кочан, не кола!!! Јооооој до кога ќе биде вака??
зашто секогаш ти на сите мора да им изиграваш личен шофер или банкомат на сите да им правиш услуги кога и самиот знаеш дека тебе кога ќе ти треба нешто овие луѓе никогаш нема да ти помогнат ДОСТА веќе со таа твоја добродушнот почни да гледаш само за себе за промена
Мојот кредит не издржува многу! Кога и да ставам колку и да ставам целиот го трошам на дечко ми цело време му пишувам некои интересни порачиња, некогаш сакам да му дадам до знаење колку многу го сакам, што он и самиот е свесен за тоа, а некогаш и сум малце dirty, мислам дека му се свиѓа тоа) Секогаш кога сте во можност, и кога осеќате дека ви фали, не сте толку креативни, а дакате да му дадете знаење дека мислите на него, мислам дека и една порака со обично смајли е доволно да види дека мислите на него Вечерта кога направивме 6 месеци, се сеќавам дека сабајлето кога станав имав 257 пропуштени повици од него изгледа мн мислел на мене.
Не сум толку проста како шо ме мислеш,таква се правам пред тебе... Сега ли дознаваш дека сум толку многу ЗЛОБНА? (хахах еднаш ми вика:леле не сум знаел дека си толку злобна)Хахахах се испомочав(со извинение) од смеа!!!!!!!
Златуш,ме полудуваш ти мене! Поради тебе негокаш го показувам своето јас. И да те сакам лепотану мој најмил те сакам најмногу и искрено
Кој кретен! Па добро зошто воопшто ова ме изненадува?! Што друго требаше да очекувам од такво невоспитано и необразовано суштество како што си ти.. Ти дали и се класифицираш како маж... Идиоту! Не знаеш една прост збор да го членуваш,мене ќе ми изиграваш фраер...Носи се во триста!
Би И кажал: Златичко, извини што не можам да одвојам време колку што заслужуваш. Знам дека ме сфаќаш, ама сепак, не можам да не се чувствувам крив
Да,стварно зошто си изненадена?И јас мразам личности кои не знаат да сврзат една реченица а се прават фраери и страшно ме иритираат!Не се нервирај