И покрај се што ми направи, не можам да не мислам на тебе. Пред 2 години, овој период ми беше најубаво. Се сеќаваш на Нова Година во тоа дуќанчето? Колку се сакавме тогаш.. Сега таа љубов никаде ја нема. Знаев дека ќе ми биде тешко без тебе, но не знаев дека ќе е до толку. Знам дека вечерва ќе си поминам убаво, но ти ќе недостасуваш. И знам дека веке не ти требам, јас така одлучив знам, но не очекував дека ќе се откажеш.Можеби паметно постапуваш, го исполнуваш тоа што јас те замолив да го направиш. Сега ме слушаш, а кога бевме заедно зошто не ме послуша? Како и да е.. Ти посакувам се најубаво. Се надевам дека ќе си најдеш некоја како тебе, некоја што ќе те прифати таков каков што си. Мене ќе ми е тешко, но ќе помине. Помина нашето време .. да оставиме некој друг да е среќен на наше место. Те сакам..
Ми треба твојата прегратка ,твојата насмевка ... ме боли тоа што вечерва нема да бидеме заедно имај убав помин
Од емотивна страна си имал веќе тоа што си сакал....... А од матријална .... ах леле живи комедии сме јас и ти . Господ само знај
Мачорче,ај бе уживај. Се што сакам е тебе да ти е убаво и да си расположен. Те сакам, Те сакам, Те сакам, Те сакам!!!!
Повеќе никогаш нема да те натерам да се почувствуваш грдо. Никогаш нема да ја тргнам мојата рака од твојата Извини пак за вчера. Ова што го пишав овде ќе ти го кажам и во живо, со уште некој додаток за убаво да ни тргне годината
Драги Дедо Мраз, јас за Нова Година сакам само едно - ''него"! Бидејќи знам дека е криза, можеш да го испратиш и без облека... Ќе разберам !
Драги Дедо Мраз, јас за Нова Година сакам само едно - ''него"! Бидејќи знам дека е криза, можеш да го испратиш и без облека... Ќе разберам !
Бидејќи си ми многу далеку и недостапен за мене се до Божиќ,јас тука ке ти ја честитам Новата Година и ке ти посакам се најубаво во Новата 2012 година. Да си останеш добар со мене како што беше и изминатата година,да ме чуваш и штитиш. Е така.. И 2012 нека ти биде успешна и на полето на љубов и здравје и факсот нека те загрижува малку повеќе.. Друго се само по себе ке си дојде А кога ке си дојдеш посебно ке си ги честитаме празниците ...само јас и ти.
2011та завршува, завршуваме и ние.. И покрај се, не те мразам. Ти посакувам 2012та да ти биде исполнета со среќа, успеси, здравје и многу љубов. http://www.youtube.com/watch?v=Ahha3Cqe_fk&ob=av2e
I never thought I'd dedicate this song to anybody... especially not to you... :/ http://www.youtube.com/watch?v=J3UjJ4wKLkg&ob=av2e
Последен пост посветен на тебе во 2011 Остани таков каков што беше до сега, најдобар, несовршено совршен за мене, секогаш насмеан и заљубен во мене . Посакувам сите желби да ти се исполнат, да бидеш уште поуспешен од сега, и заедно да дипломираме оваа година! те сакам http://www.youtube.com/watch?v=qsfAqpoFaNs Do you know I exist, just to promise you this, Endlessly to be true to you, And if you answer my prayer, I cross my heart and I'd swear Endlessly to be true to you
LJUBOV.... TI SI DEL OD MENE IAKO SUM DALEKU MOETO SRCE TI PRIPAGAA SAMO TEBE ..TE SAKAM ZLATICHKO MOE SAKAM DA SUM POKRAJ TEBEE (((((((((((((
Не можам да ти опишам колку ми требаш во моментов. Сакам да ти пишам... Ајде биди добар и јави се вечер, израдувај ме... Ти посакувам убаво да си поминеш, и да пазиш шо праиш еј! Те саакам многу.!