Многу ме иритираат кога луѓето ме прашуваат за тебе. Уште повеќе ме иритира фактот што ми скока срцето кога ќе те спомне некој, и се губам целата. А уште повеќе ме иритира фактот што мора да лажам-добри сме, само малку сме оддалечени. Се надевам да не те видам на 9ти.
Не,не сакав пак да пишувам ! ама јбг морав ! најпрво,сакам да ти се заблагодарам што си толку прекрасен со мене,што се грижиш за мене .. да ти кажам дека никогаш не ни верував дека баш ти ќе бидеш човекот за кого ќе треперам,по кого ќе тлеам надеж да го видам,кој ќе ме прави среќна,пред кого ќе плачам за се,со кој можам да зборувам за се...... ветив дека нема пак да се заљубам,ветив дека со никој повторно нема да започнам ништо ново бидејќи ми беше преку глава од вас мажите но не за џабе рекле "Тоа што не го очекуваш секогаш се случува" а мене ми се случи ти се чувствувам како мало дете кое наутро неможе без своето млеко се чувствувам дека ти верувам како што малите деца веруваат во Дедо Мраз знам дека понекогаш сум себична,но знаеш поради тебе сум спремна се да жртвувам без условно те сакам,и знам дека ми е возвратено фала ти што си секогаш тука за мене фала ти што заедно поминавме многу кризи и донесовме компромиси кои ја поддобрија нашата врска фала ти што ме трпиш кога и јас самата неможам ти си моето говедо но овој пат нежно,мило кое трепери кога треперам и јас,кое е нервозен кога сум и јас,кое се смее кога се смеам и јас Те сакам,твоја сум и ќе останам
Цело утро те гледав.....те гледав така како спиеш и уживав. Нема ништо подобро до тоа..Едно време така се уплаши во сонот, се сепна, а јас само те погалив, те бакнав во челото и ти реков Пссстт.....како на мало детенце, и навистина се смири.. Колку бев среќна, за момент ти бев како ангел што те чува додека спиеш, ама буквално изгледаше така..Си реков, не е можно да сум толку романтична, не е можно толку да ми требаш, не е можно толку да те сакам...не... И на крај, си ја зедов твојата рака рака во мојата, ја гледав и неа...ја гледав така нежно како да го држам целото богатство на овој свет..ја бакнав, си ја ставив до мојот образ и повторно заспав, иако беше утро..Волшебно беше, солзи ми навираат од ова чувство, колку е прекрасно да се љуби....
Добро ја почнавме оваа година, се надевам дека ќе ја завршиме многу подобро. Иако сеуште не сум спремна да разговарам со тебе посериозно да знаеш дека ми значиш. Единствено ти можеш да ми ставиш ваква насмевка на лицето. Само ти можеш да бидеш причината поради која се смешкам дури си шеткам по улици, без причина. Како луда. Како изгубена. Всушност...заљубена. Ми значиш. Ме правиш среќна, исто толку колку што ме правиш и тажна и нервозна. Во еден момент ладно би те убила, а веќе во следниот сум свесна дека без тебе не би ми бил ист животот. Ти можеби си идиот, но идиот кој јас го сакам. Слабост ми си. Вчера не реков ништо и ти се изнасмеав, но...и јас тебе те обожавам.
Поубаво извинување не ни можев да замислам ... Фала. Сега се фрлам на правење планови во кои сме само ... Јас и Ти.
Твојот повик ми измами насмевка на лицето. Вчера ми беше многу убаво со тебе, го знаеш тоа. Ама... Ме тераш да се предомислам што ти кажав не, што те одбив, но сеуште е рано. Те знам 2 дена, ама чувствувам како да те познавам цел живот. Времето ќе покаже што ќе се случи понатаму. Фала ти за се’.
Стварно ли ќе го направиш тоа? Онака скришум, доцна во ноќта, додека сите спијат? Епа ако да, тогаш едвај чекам!!! Ќе те изедам брееее
Забораив прееска да и кажам дека уште сум љубоморен,само не го покажувам тоа зошто намерно ме прави тиква бе,тиква и сори со пишувам тука,али морам,сакам да си искажам се што ми лежи и дека црвената перница ми стои уште на кревет,мора да ја тргнам зошто ме прави и уште да и кажам дека отсекогаш сум ја сакал и уште е така
Ми рече.. Spoiler mozda jednom nadjes me tamo gde prestajem ja gde pocinjes ti, gde stali smo mi gde sada su drugi ali sresces samo stranca slucajnog prolaznika i pogled leden iako te je taj neznanac nekada voleo vise od sebe.. Но, не сакам да си странец со погледот ладен. Сериозно.
Ти си Ти си Ти си Ти си Ти си она што многу не се, човек со ДУША ! а ретко се има такви во ова наше време. Spoiler јас касно сфакам .
Лелеееее у Сабота ке те видам ???? ОМГ Абеееее чек имам трема стој... Фак упс И сеа ? Мислам после тоа ? Леле неможам жими се аааа па ја не очекуев толку брзо одма ко ке дојдам леле фак .... Ауч АБЕЕЕЕЕ имам трема чекај малко Уппппссссс гррррр Ок со другарка ми ке дојдам кај вас ама ај укради некое време на само да сме м? Ке мојш ? м? м? м? кјсњанбф.кјдсехфкјхеф вака се осеќам да знаеш ! Ај чао сеа .
незнаев дека толку те повредив што кажав дека не ја поднесувам кроки идната ми свекрва требаше да молчам, молчењето е злато знам, ама мене ми е побрз јазикот од мозокот не мислев да те расплачам, те погодив во срце ИЗВИНИ од срце ако се оддалечиш од мене , ке те разберам машко си, ама толку си поврзан со твоите, сега свакам дека треба земјата да се отвори и да ме голтне срам ми е од тебе и твоите(знам дека мајка ти не ме сака) и НЕМА да ме засака е навистина сум срцекршачка земјо те молам отвори се и голтни ме