Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Ќе се начукам и ќе ти вратам :devil: ... Кога со мене се договараш , ДОГОВОРЕНО Е !!! у остало ти напна да ми праиш романтики што јас не ги барав . Не ме заболе дали си се испијанил , издрогирал те згазила кола , или те нападнале вонземјани . Јас не се малтретирам за џабе . А ако мислеше дека со тебе заедно ќе правам осмици по улици епа видиш си се заебал . Ај земи шљокај уште кога ќе треба вотката залапај ја и легни ја . И така ја одбра неа место мене . Ќе те реметам психички , пошо си заслужи . Се додека не се наситам . И немој да му продаваш муда за бубрези . Најсериозно уште една грешка лошо ќе биде . Не планирам да се замарам !
    И немој да ми се лигавиш по телефони или кога ќе ме видиш , зошто бетер ме провоцираш ! Ај биди таков , никаков :@

2. aquamoja

aquamoja Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јануари 2012
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    4
    Те сакам повеќе од мојот живот, те обожавам, едноставно не можам да живеам без тебе! многу ми недостигаш злато мое. ти си мојата единствена љубов

3. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Јас стварно не сакам да замарам, ама многу е јак моментот кога човек ќе сфати дека веќе не гив а фак. Ни за тебе, ни за кој било друг. 8) Па уште и ми викаш ,,Не знаеше ?!,,... Не бе батка, јас знаев, ама не ми беше гајле ти да знаеш дека јас знам. :D

Налет, барем те видов и не беше со лаптоп и згора на се си испаднал од дома.
    НАПРЕДОК! :wasntme:

п.с. Морав некаде да го кажам ова! :D

4. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    дај ма (бе) пиши мии макар два три збора или јави се да ти чујам глас :( :)

5. russia7

russia7 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    504
    Те мразам исто колку и што те сакам... Ќе има ли ден кога се ќе биде нормално со тебе? Т.е. кога ти ќе бидеш нормален, и ќе покажеш чувства како секој нормален човек, а нема да глумиш ладнокрвно копиле? Ама акоооо, кога можеш ти, можам и јас, а кругот се врти, знаеш. Се сврте неколку пати, ќе се сврти пак.
    ГЛУП си, што да ти кажам друго.

На Nymeria му/ѝ се допаѓа ова.
  6. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    2.476
    излажи ме уште еднаш :fubar: :fubar: :fubar:

7. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Кратки моменти, некогаш убави некогаш ужасни.. Грешка или искуство? Понекогаш жалам, а понекогаш заборавам.. знам и понекогаш си викам дека сепак беше добар чекор.. И воопшто не се прашувам дали ке прогонува таа грешка или ке остане во минатото кое набрзо ке избледне..
    Веќе почнувам да се навикнувам ...
    Мојата љубов кон тебе беше многу голема, но не сакаше да ја имаш, не сакаше да бидеш сакан, не испочитува ниту една од тие работи што ги направив за тебе.. Не се каам, биднало што биднало, ова ке ми биде лекција за друг пат ... се надевам само дека некој ден ке се сетиш..

8. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Многу ми е мило што заедно ја прославивме Новата година! Бев исполнета со емоции,цело време затоа се лепев за тебе,не,не,не можеше да и избегаш овај пат :) Беше прекрасно и ти благодарам за се што направи за мене! Не ми фалеше ништо! Се чувствував сакано и заштитено во твојата прегратка :mm: И тоа што ме зеде во раце и се препуштив на тебе исто така ме натера да се почувствувам како да горам! :inlove: Бакнежчињата ме дрмаа :lol: Да,јас сум твојата малечка :hug:
    И прстенот на моето раче што ете ми го врати,веќе означува нешто повеќе :inlove: Ми рече да не го вадам веќе... Ако,прифаќам :D Солзите во моите очи сами ти го кажаа тоа! Беа од среќа! Сега уште повеќе ќе имам сила за се да доучам и да завршам со се. Мило ми е што го покажа она што го чуваше во себе. И се надевам ова да ни донесе добра иднина! Па така,сега,утре ќе те прашам уште нешто,но сепак можам да кажам дека ме побара :wasntme: Веќе сите ќе знаат,но ќе е и поголема одговорност.
    Ова ми е најубавата Нова година некогаш помината! Ќе ја памтам! :* :hug:

На Lepaaa, AnaKarenina, k.i.m и 13 други им се допаѓа ова.
  9. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    182
    Се лутев,плачев,се нервирав,пушев цигари,не искачав од дома,мислев дека ќе умрам,бев исплашена ничија помош не ми помагаше,мислев дека нема да се опоравам...потоа ти викав,те навердував,ти кажав се што ми лежеше на срце НА НЕА ТИ ЗАВИДОВ,неможев да ве гледам,повеќе плачев...
    Излегов,видов,се насмеав,ми беше тешко,ме водеа,не ме оставија сама,ме сакаа,ми покажаа дека вредам повеќе,ми покажаа за што толку сум дала,а не вредело,пополека се опоравив,никогаш нема да те заборавам,секогаш ќе постоиш како мал пламен во мене,можеби и си ме сакал,незнам,несакам да знам,повеќе ништо не е важно...
    Нема повеќе што да кажам кажав се што имам,направив се што требаше...
    сега е само мртвата точка,погоре и подоле нема...

Помина,незнам како,покрај сето тоа време,покрај сета таа болка,покрај сите изгубени моменти и можности помина,помина се...преживеав.

Ова е нешто што нема да му го кажам и никогаш нема да му го кажам,не го заслужил ова признание,само сакав некој,било кој случајно да знае...сакам да знае дека поминало

10. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    :x

Арно велев јас многу арно и пофалби не е на арно :!:

11. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Сонував дека си ме побарал, и јас сум прашала кој е и ти си рекол јас сум..
    во тој момент изрипав од сонот и срцето ми чукаше 100 на саат :?:

Не знам што значи ова...

12. Sawyer

Sawyer Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    3.037
    Два дена без контакт,некогаш помислувам дека можам да издржам,некогаш сакам да и речам да заврши оваа пауза уште сега зошто неможам без неа,а и се плашам да не се оддалечи од мене додека дојде периодот да одлучиме што ќе биде.Меѓутоа ќе оставам да помине повеќе време,времето лечи се,ќе видиме во наредниов период од месец-два дали ќе се намали потребата од неа,или ќе се зголеми,во двата случаи ке знаеме кое е решението,но ако не се промени ништо,тогаш ке продолжи сагата. :* :inlove:Те сакам,би сакал ова да можам да ти го кажувам како порано,без да имам некој страв.

13. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.766
    Допаѓања:
    10.447
    Денес е вторник,алоооо! Јави се! :wasntme:

14. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Имавме тешки моменти но ги поминавме. Кога заедно одлучуваме подобро е.
    Неможам да ти се лутам. Кога го видам тоа лице, тие зелени очи, се топам!
    Да можев денес коските ќе ти ги скршев од гушкања.
    И да ти кажам денес беше посебно секси во оние панталони!
    Што мислиш ти, зошто ти велев чекај да видам дали се извалка кога седеше на клупата :lol: .

15. Sawyer

Sawyer Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    3.037
    Тикво,рече ќе си одите денес,коа видов дека си се пуштила на форум си мислев дека си отишла дома вчера,но од тогаш се немаш пуштено,ако не те видам онлајн на фемина до утре до 14h, :!: е тогаш ќе мора да те барам на телефон,ме загрижуваш вака :( :*

16. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Се е убаво кога сме заедно.
    Се е убаво затоа што не мислам на ништо, освен на ликот кој го гледам пред мене.
    Не го сакам времето поминато без тебе, ниту пак времето кога збориме на мобилен.
    Го сакам времето кога те имам пред,зад,во,над мене. Го сакам времето кога можам да те допрам, бакнам, гушнам. Го сакам времето кога сме заедно.

Те сакам тебе.

:l:

На crazylady, najubava2010 и L-enna им се допаѓа ова.
  17. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    прекрасно е тоа што го правиш!!!

18. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    Искрено понекогаш посакувам да ме снема!
    Изгледа сум постојано Вишок...
    Изгледа е време да Исчезнам?!

19. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.660
    Се чувствувам ко да сме 5 годишни деца што си фрлиле око едно на друго и срам им е да го направат првиот чекор, па се погледнуваат срамежливо, чекаат другото да дојде и прво да изреагира, и кога нема никој, се држат за рачиња а по некое време си разменуваат по едно цмок во образ.
    И не знаат да кажат што чувствуваат па измислуваат некои големи зборови :lol: Еее колку вистина има во тие нивни зборови.

Најубаво ми е кога ќе забележам дека индиректно сакаш да ме пофалиш, или кога ќе направиш нешто несвесно што ми потврдува дека ти значам, кога во муабет ќе спомнеш нешто што сум го кажала пред 2 години и гледам дека помниш такви глупости поврзани со мене, ми прави повторно да се заљубам во тебе.
    :*

20. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Ми недостасуваш :) :l: . Одвај чекам да те гушнам :hug:.

На ludacaa му/ѝ се допаѓа ова.