Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Ти то мене ми се пушташ? :^) Дечко олади малце... :D

2. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Зошто секад кога ми е досадно ти спиеш,а кога ја спијам зврцкаш цела вечер?
    Дебел еден! :devil:

3. Sawyer

Sawyer Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    3.037
    Не се грижам за тоа дали имаш доверба или не во мене,тоа знам дека можам да го добијам пак,и знам дека иако така викаш,сепак имаш доверба во мене,не како порано,но имаш,никогаш не направив нешто што би ја изгубило твојата доверба,секогаш бев искрен со тебе,и ти тоа го знаеш.Те сакав,те сакам и сега,тоа го знаеш и ти,близнаци сум во подзнак и еднаш еден другар ми рече:-Ти имаш две страни брате,едната те влече на едната,другата на другата", со едната страна сум среќен со тебе,од другата страна се чувствувам многу тешко,најверојатно чувствувам вина за тоа што се случува и тоа допринесува за тоа,но во двете страни те сакам.Јас само сакам да престане тоа чувство,ништо друго не ме кочи,сакам само разбирање од твоја страна,знаеш дека и мене ми е тешко што ја повредив личноста која требаше да ја заштитам.Излезот незнам каде е,но ќе го најдам,се надевам ке ми помогнеш ти во тоа,овие денови ми се пекол,денот ми почнува со билдинг,ми завршува со дота,не легнувам како порано во одредено време,туку легнувам кога ќе ми се приспие за што помалце да се измачувам,ако треба да се оди надвор,прв сум за тоа,несакам да сум сам.Се грижам за тебе,те сакам,те чувствувам како аманет,ако беше се ова намерно,тогаш немаше да го доживувам олку емоционално.Ми недостига мигот кога ќе се разбудам среќен и ќе пукам од среќа мислејќи на тебе,барам само спокој и среќа покрај тебе за се да биде комплетно,кога сум со тебе пола сум среќен,пола сум тажен,сега овие денови сум уништен цело време.Би ти дал од мојот залак само за да бидеш среќна и насмеана,го имаше поголемиот дел од мојата постела само за да ти биде поудобно,те чекав преку телефон да заспиеш само за да не ти биде страв,никогаш не ти го повишив тонот,мислите ми беа секогаш со тебе,како и сега што се,никогаш не те хранев со трошки,но резервираниот однос околу тебе беше поттикнат од мојата емоционална состојба.Добра ноќ лепотице моја,тоа ти го посакувам ,иако знам дека нема да биде добра,ни мене не ми е,во моментот кога ќе ги отворам очите почнува да ме боли,понекогаш посакувам да можев да ја преспијам оваа болка,како што мечките ја преспиваат зимата,но неможе,затоа сега ќе одам да ја преспијам бар ноќва,а утре со оние малце сили што останаа ќе се борам со самиот себе,добра ноќ љубов моја,те сакам и бакнувам во чело,се надевам нема да те разбудам зошто најверојатно сега спиеш :* :inlove:

На Miss.Ricci и srcekrsacka им се допаѓа ова.
  4. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    дали има поголема флегма од тебе детееее?

5. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Пак те сонував :x
    три пати по ред те сонувам, затоа и добив желба да ти се јавам вчера, ама неверминд.. требаше да знам дека нема да ми кренеш :( и жалам што добивам желба да те слушнам, а вчера баш се навраќав на нас.. изгледа од тоа ке е..
    Ми недостигаш, ужасно во моментов, но.. не е битно више :|

6. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Сакам кога ти лежам на гради и слушам колку забрзано ти бие срцето кога си со мене...или некогаш кога ми се доближуваш, почнуваш да се тресеш. Ти си едно чудо во мојот живот и нема да дозволам никој да го расипе ова што го имаме, зашто ми станува јасно колку луѓе ќе пробаат. Зашто кога ти не дозволи со години некој да ти го промени мислењето и беше сигурен дека јас сум вистинската за тебе и вреди да се бориш, колку и да патиш, нема да потклекнам ни јас. Мило ми е што јас ти давам сила, те правам подобар човек, те правам среќен... И уште помило ми е што покрај пријател на кој секогаш можам да се потпрам, добив и партнер. Ќе бидам секогаш тука за тебе, и ќе се грижам, не заборавај. Има причина зошто Бог те одбра за мене. :hug:

На teddybear и L-enna им се допаѓа ова.
  7. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    не ми се верува дека си премолчал за тоа што го кажав за мајка ти т.е. дека твоите не знаат(ама знам јас, и тоа ми е доволно) и сори што те разбудив утринава :$
    ама затоа јас сакам да ја изненадам денес твојата мамичка( мојата кроки :lol) намерно не ти кажав хехе, арно ми вели мајка ми, дипломатија керко, дипломатија, знам дека многу те повредив, а знам дека си срценце ама и зверче, до вчера се лутеше , а денес звучеше како ок, и убаво би било кога би се виделе денес :*

8. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Погледни што пишува за твојот хороскопски знак

А погледни за мојот

Каква коинциденција, како што би рекол ти. :*

9. Sawyer

Sawyer Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    3.037
    Имаат сликано резултати,на едниот имам 23 бода од 39 и изгледа сум положил,на другиот лист немам ич,незнам што е финтата што повеќето не има на 2 листа,меѓутоа според тоа што го зборат колегите изгледа сум положил,ако е така ке ми остане уште 1 за положување за да го исполнам ветеното за семестаров,би сакал да можев да се радувам на резултативе :) :inlove: :*

пс:види го постот под мојов :D :*

10. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    ТЕ САКАМ бубу :*

11. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    испарувам ....

12. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.587
    Допаѓања:
    3.468
    Јас се радувам, мило ми е :D

Нема причина да не се радуваш ти ... Конечно ме стигна! :D

13. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Знаеш, грешиш.....

14. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    Обожавам кога се смееш љубов моја :)

15. Lola-M

Lola-M Популарен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    536
    Ајде јави ми се веќе! Сакам вечер да те видам :*

16. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    чувството кога некој те лаже...а ти ја знаеш вистината

17. Sawyer

Sawyer Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    3.037
    Мајка ми вика прееска,ту си го смрзнавме девојчето,и татко ми и вика,па така е коа не си стоплила :D и пред тоа нешто спомна за искривоколчено и исто така татко ми и рече на мајка ми,јас коа те земав беше колку девојчево,ништо немаше на тебе,само коскичките,хахахаха :D :* :inlove:

18. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Знаеш што?
    Што сакаш прави, ми е гајле веќе, не можам толку да се замарам, таман да одморам од тебе овие 20 дена... :)

19. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Ти спремам едно мало изненадување. Не е нешто посебно, но му посветив големо внимание.
    Се надевам дека ќе ти се допадне. Чекај само да видиш.

На crazylady и Peperutka90 им се допаѓа ова.
  20. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.816
    Допаѓања:
    10.629
    Мило ми е што сме на иста бранова должина, ни се случуваат толку слични работи во животот.

Само да знаеш шо ти мислам за вечер... ]:)