You will never know, what you meant to me.. И колку и да плачам и да страдам, ништо нема да смени.. I will never have a meaning in your eyes ( а знаеш колку тоа боли)??? Не знаеш.. и никогаш нема да знаеш...
Безобразен си, и без потреба љубоморен и се љутиш! Глупчо, па ти вчера си излезе со другарите и ништо не ти реков, сега дека јас излегов треба трета светска да водиме, нели??? Сѐ нешто јас не знам да се искажам и да ти кажам како што треба, а дали имам можност да ти кажам или ти кога ќе се слушнеме едвај чекаш да ми спуштиш??? Ма иди у *********** шупак еден!
Ratujemo ti i ja, k'o Izrael i Palestina ratujemo ti i ja, k'o sila i osovina k'o pivo i rakija, sistem i anarhija ratujemo mi, ratujemo mi Ratujemo ti i ja, k'o plima i oseka ratujemo ti i ja, k'o gitara i harmonika k'o Bil Gejts sa hakerima, ratujemo ti i ja k'o Bin Laden s Amerima, ratujemo ti i ja Ratujemo ti i ja, kao Rim i Carigrad ratujemo i ja, k'o raskos i pustinja kao guzva i praznina, kao buka i tisina ratujemo mi, ratujemo mi Ratujemo ti i ja, kao krpa i prasina ratujemo ti i ja, k'o visina i dubina k'o Mladic i Gotovina, ratujemo ti i ja kao macke s kerovima, ratujemo ti i ja Најбитен момент е : A kako vece blizi se bitka nasa prestaje u krevetu pocinje nase nocno primirje Tada mi se ljubimo cele noci mazimo ljubav onda vodimo za ratove ne marimo Ooo, ratujemo ti i jа... Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=eqMxPoCIHP4 P.S. Volim te!
I miss you fool!!! Се заљубив изгледа... а не требаше, бидејки те знам каков си... Цел ден гледам во мобилниот дали имам нова порака. Да прочитам неколку редови испишани со цинични зборови, какви такви, колку толку, макар и празна порака да беше само да ја добиев, но.. нема порака!
На сеуште непреболениот:Незнам која игра ти е ова но никако не ми се допага.Барем пријатели да останевме на добар начин.Тишината ме убива но нема да го покажам тоа повеке.А со ова дефинитивно е последниот пост за тебе .Оди кај што сакаш,зошто ако продолжиш вака ке те повредам а не го сакам тоа.Сега навистина кревам раце од тебе. На Г. што да ти кажам?Посакувам да те запознаев порано...Секој ден ми даваш пример зошто ти го заслужуваш моето срце.Не си Бред Пит ама си злато.И дај разбуди се веке еднаш.Make my day.
And I'm a fool, а можеби и не! Time will tell. http://www.youtube.com/watch?v=YzkZPI-H ... re=related
-или ти мене ми набиваш рокчиња со која ке стигнеш а пред мене глумиш светец -или не ме сакаш т.е. НИКОГАШ не си ме сакал толку ладнокрвно суштество немам видено цел мој живот -колку да знаеш дека јас глумам, НЕ ТЕ САКАМ бе рипче, и НЕМА да те засакам НИКОГАШ и решив дека НЕМА да се омажам за тебе, па не на колена незнам како да ме молиш ако сакаш да се разделиме , нема проблем, ти само кажи, договор кука гради ама пази што ти спремам едно изненадување на крајот од месецов , нема никогаш да го заборавиш
Толку ми требаше да сватам дека си сељак.. само толку.. вчера алкохолот збореше во мене, и верувај дека последен пат е.. Ке те колнам цел живот да знаеш, одвратен си.. и верувај дека ако до сега не сум те мразела, сега те мразам со секоја моја клетка.. И ти ја посветувам песната дудук еден.. http://www.youtube.com/watch?v=b9AJ1MdZdzk You're so gay and you don't even like girls.. Nobody understands you
Совршено се надополнуваме! Јас и моето детско однесување - ти и твојата сериозност! Признај! Како ајвар и сиренце, или маргарин и мармалад Како сакаш, знам дека си по благото
Не го очекував ова од тебе.. Умрен еден. Не вредиш дури ни да се трудам да ти вратам со она што сум најдобра - одмаздата.
Колку само колку би сакала за се да ти кажувам не не не и неееееееееееее и сакам да можам да си отидам без да плачам , без да се тресам да си отидам среќна и да излезам некаде со некого што не го познавам и да се изнаиграм и да бидам весела . Посакувам да не те сакав и да не го трпам сето ова срање ..посакував никогаш да не те сретнев ама зошто мора да боли зошто сите ме разочараа и ти со нив до мене ли е ? ? Изгледа ќе да е.. Па си требал да отидеш ќе те научела нешто ( ако веќе не си бил ) па мене ме вртиш како сакаш Зашто ? а па да секако те сакам јас се ќе направам за тебе нели ти на тоа си стоиш ? Зошто мора бе вака да е ? У пм и љубов и се ..
Дури после три дена, а? Не мора да дојдам, а? И после пак да ми речеш дека не сум со тебе кога ти е најтешко? Аман глупердо некоја, аман! Да беше човек и да ме сакаше како што треба ќе ти беше битно дали сум сега со тебе или не... А ти се однесуваш како никогаш во животот да не си ме сретнал... Безчуствително створение! Себичен еден! Само ти, ти, ти и ти и никој друг во твојот живот не постои...