1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Ти направив божиќни слатки хохохохохохохохох МЕри Крисмас :D

2. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    667
  3. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    А,јас те изгубив...
    Само да знаеш колку жалам за тоа,ах ... :doh:

4. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.098
  5. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    I just want you for my own
    More than you could ever know
    Make my wish come true
    All I want for Christmas is YOU!!! :hug: :hug: :hug:

6. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    Извини извини извини знам дека бев сурова а и знам дека ти тоа не го заслужуваш,незнам како ми дозволуваш толку многу и како се согласи на тоа јас да ги имам сите права а ти ниту едно,извини што те навредив и испадна на крај ти да ми се извинуваш... сега си ладен поточно навреден и уште не признаваш уште си добар и срцка ветувам за во иднина ќе се сменам на добро и не не сум без срце само што ми треба време и нема да се лутам ако ми завртиш грб тоа го заслужувам ама немој

7. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Откако те изгушкав и те истискав синоќа, твојот мирис остана на мене. И го вдишувам со полни гради, па барем за момент замислувам дека си тука. Знам дека ова не сум јас, учена сум да бидам ладна, да не се замарам со романтични глупости, изразување чувства, ама ти ме менуваш. Љубовта твоја ме менува. И првпат нема да размислувам околу иднината, нека тече времето, а јас ќе уживам. Во нашите мигови заедно, во ова чудно чувство што се јавува во мене. И знаеш, еднаш реков, ќе видам Бог каков човек ќе одбере за мене, за да знам дали добро Му служам. Сега знам дека сум на вистинскиот пат, зашто подобар човек не можев ни да замислам. Само нека потрае...

8. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Среќна сум кога знам дека и ти си среќен, дека ти е убаво... Другото не е толку важно, ќе помине, што и да е. Јас се научив да преминувам преку толку нешта, сакала или не. Научив и дека туѓата среќа понекогаш ми значи повеќе од сопствената. А ако ти не си среќен, ништо друго не ми е важно. Те сакам. :l:

9. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Сакам да си среќен и да имаш се што ќе посакаш. Навистина заслужуваш :l:

10. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    Za zal vo realnost ne e taka. Sakam da kazam ama vo grlo mi zastanuva.

11. MysteriousG

MysteriousG Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2011
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    28
    Да се освесте малку и да виде шо му праве женската чисто онака да ја провере ... :angel:

12. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.771
    Допаѓања:
    10.459
    Не ти треба паричка тебе, кога веќе ја ти паднав бе срце :D

Уште една недела ни останува. Не ме интересира што понатаму, се додека сега ми е убаво.

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Од каде сфати дека те мразам?
    Не те мразам, воопшто... Само доколку би се запалил и гориш под оган, а јас имам бокал со вода, би го испила целиот.

На MysteriousG, Mawata666 и Annie.mk1 им се допаѓа ова.
  14. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Добро, признавам дека е до мене!
    Моите големи очекувања и големите експлозии кои знаат да извршат инвазија над мене, една по друга, ме уништуваат. Знам, знам сама на себе си вршам теротистички напади и се бомбардирам и сама си се обвинувам за сенешто, па се чини дека во таа војна нема доволно место за тебе. Хах можеби зашто ти не си доволно садист.

Не, стварно извини.
    Извини што наметливо упаднав во твојот свет, што ти бев како остар, студен воздух. Извини што навалував да бидеме заедно и да заборавеме на години, на целиот универзум, на сите безначајни кои шетаат како паразити, не способни да љубат како нас. Извини, океј?

Те извлеков од самиот себе, те фатив за рака и те донесов на нашето место, една шума голема. Верував во нас и трчкав околу тебе како мало детенце, занемарувајќи ја на моменти твојата горчина, исрцпреност и неверување.
    А кога почна да живееш, кога почна да враќаш на моите стисоци со дланката, кога почна да веруваш дека секој заслужува втора шанса... и трета, и четврта, и петта... оти животот е полн со шанси, кои ние не знаеме да ги искорисиме; нешто пукна во мене, меланхолијата ме голтна, а со тоа умре и некој дел.

Изгледа не сум толку јака и секси како што се правам :D

Извини и фала ти што ме љубеше! И што веруваше во нашето постоење и што ја поднесуваше оваа хаос од девојка!

Додека не пораснам ... :d: На здравје!

На crazylady, L-enna и caroline.costa им се допаѓа ова.
  15. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Не ти пишам пораче на мобилен (ме мрзи :$ :P ), ама овде ќе ти кажам дека Те сакам оти стварно те сакам заради тоа што сме ние :) :* :hug: .

Сликата вреди 1000 зборови :angel: :D :inlove: :l:

На ToRmEnTeD.LoVe му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Karol.Ina

Karol.Ina Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    74
    Глуф ли си ? Глуп ли си ? :?:
    Каков сакаш биди само не ме нервирај, не сум расположена вечерва. |(

17. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Ништо, ама буквално ништо нема така да постигнеш. Твое си е сепак ... јас ти кажав што имав вчера. ;)

18. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.673
    На Monroe му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    Зошто моравме да завршиме така ? Зошто мислам на тебе после 2 години ? Ме сакаше ли ? Јас тебе да, и жал ми е што не знаев како да допрам до тебе. Ми требаш, ми беше најголема поддршка, ми помагаше,знаеше кои се моите цели и покрај тоа што те болеше Што не си ми на прво место, ме разбираше и ме поддржуваше. не ти сметаше што учењето ми беше најголема преокупација во животот и што го немав целото време само за тебе. Знаеше дека тоа е за мое добро. Редев успеси, бев горда на себеси, имав големи амбиции.. Знаеш ли што стана сега од мене ? Не можам а да не го споредам со тебе кога прави грешки .. Многу работи би ти кажала ама .. Неможам,ме гуши груткава во градиве,доцна е .. Предоцна за нас ;(

20. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Ах дечко, зјапаше во мене ЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛА вечер, знаеш како знам? зошто и јас зјапав во тебе :lol:
    Баш ми годеше да знаеш :)